Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny: :2funny:

Είναι σαν να πας στο μπουρδέλο και να φύγεις άχυστος από
την κακή συμπεριφορά της ιερόδουλης.

Αγάμητος είναι , όταν δεν πας στο μπουρδέλο ούτε
βρήκες τρόπο να πηδήξεις.
Τύπε παντα ειχα την απορια, "αχυστος" δεν επρεπε να σημαινει αυτος που δεν τον χύσανε? Γιατι να σημαινει αυτος που δεν εχυσε?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τρολ δηλαδη  χωνεται να αποσπασει προσοχη. Γιατι για μια ουτε καν συγροτημενη συζητηση, αλλα μια στοιχειωδη επικοινωνια δε την -τον κοβω. Για να γινει κατι τετοιο χρειαζεται καταρχην να εχεις τη δυνατοτητα να εκφραστεις στην ιδια σου την γλωσσα.

μιλας εσυ που εκανες ακυρες τοποθετησεις περι σεναριων τυπε..
που ουτε ενα επιχειρημα υπαρκτο δεν εδωσες..
εγω μιλησα πρακτικα και ειπα δυο πραγματα και ζητησα καποιος να αντικρουσει αυτα π ειπα..κ βρεθηκες εσυ με τις αερολογιες..

και τελος παντων εγω εχω ενα ονομα εδω μεσα..εσυ ποιος εισαι? ουτε η μανα σου δε σε ξερει..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τρολ δηλαδη  χωνεται να αποσπασει προσοχη. Γιατι για μια ουτε καν συγροτημενη συζητηση, αλλα μια στοιχειωδη επικοινωνια δε την -τον κοβω. Για να γινει κατι τετοιο χρειαζεται καταρχην να εχεις τη δυνατοτητα να εκφραστεις στην ιδια σου την γλωσσα.

:hi:  :thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
παιζει τυπε

το μονο που παιζει ειναι το χρεος. Ο Τσιπρας και ο Καμμενος εκλογικα κανανε χαρακιρι, το ξερουν. Το μονο που τους σωζει (και λογικα ο λογος που ο Καμμενος εκανε την κωλοτουμπα) ειναι να εχουν παρει υποσχεσεις για το χρεος ωστε σε 6 μηνες να εχει 'ψιλοξεχαστει' το θεμα της Μακεδονιας και να κανουν εκλογικο ρελανς.
Ρε τύπε εδω λεει ο Τσιπρας κυνηγουσε στις Πρεσπες την ευρωπαια επιτροπο και της ελεγε να παρουν γρηγορα οι Σκοπιανοί τα 30 δις της βοηθειας, τετοια καούρα ουτε να τα παιρναμε εμεις οι ιδιοι. Τι ειναι αυτα ρε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
παιζει τυπε

το μονο που παιζει ειναι το χρεος. Ο Τσιπρας και ο Καμμενος εκλογικα κανανε χαρακιρι, το ξερουν. Το μονο που τους σωζει (και λογικα ο λογος που ο Καμμενος εκανε την κωλοτουμπα) ειναι να εχουν παρει υποσχεσεις για το χρεος ωστε σε 6 μηνες να εχει 'ψιλοξεχαστει' το θεμα της Μακεδονιας και να κανουν εκλογικο ρελανς.

Αμφιβάλω, είναι τόσο ωχαδερφιστές υπάνθρωποι που βλέποντας οτι ο μεν δε θα ξαναδεί βουλή ο δε χάνει τη χλίδα, τα ταξίδια και τις υψηλές γνωριμίες το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μόνο η πάρτη τους και η καρέκλα μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν είναι χαζοί να μην έχουν διαγνώσει οτι η φάση δε γυρίζει με τίποτα, απλά εκμεταλλεύονται καιροσκοπικά ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.093
Πόντοι
1.686
Ειπαμε αγαμητη και θυμηθηκα την λυκανθρωπο τύπε

Την Έριναλ ;  :2funny: :2funny:

Της είπα ότι θα την κάνω λυκάνθρωπο,με ρώτησε
πώς ,
τη ρώτησα πόσο καιρό έχει να κάνει έρωτα
και μου είπε : ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ  :2funny: :2funny:
σαν ουρλιαχτό λυκανθρώπισσας

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Ρε τύπε εδω λεει ο Τσιπρας κυνηγουσε στις Πρεσπες την ευρωπαια επιτροπο και της ελεγε να παρουν γρηγορα οι Σκοπιανοί τα 30 δις της βοηθειας, τετοια καούρα ουτε να τα παιρναμε εμεις οι ιδιοι. Τι ειναι αυτα ρε.
ε προφανως οτι εχει συμφωνησει να παρει δε θα το παρει πριν 'εφαρμοστει' η συμφωνια, σιγα μη του δωσουν κατι και να περιμενουν οτι θα κανει αυτο που ειπε, δεν ειναι κοροιδα

γιαυτο και τα κανε ολα τοσο βιαστικα και περιεργα

εδω λεει οτι η συνοδος κορυφης της εε σε 10 μερες θα δvσει πρασινο φως για ενταξιακες διαπραγματευσεις για τα Σκοπια ;)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Την Έριναλ ;  :2funny: :2funny:

Της είπα ότι θα την κάνω λυκάνθρωπο,με ρώτησε
πώς ,
τη ρώτησα πόσο καιρό έχει να κάνει έρωτα
και μου είπε : ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ  :2funny: :2funny:
σαν ουρλιαχτό λυκανθρώπισσας
Τύπε εισαι ξεχασιαρης. Ολοι γνωριζουν οτι λυκανθρωπος ηταν η περιφημη Μαριαννα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.093
Πόντοι
1.686
Τύπε παντα ειχα την απορια, "αχυστος" δεν επρεπε να σημαινει αυτος που δεν τον χύσανε? Γιατι να σημαινει αυτος που δεν εχυσε?

Σωστή απορία, αλλά αυτό έχει επικρατήσει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

Συνημμένα

• Screen Shot 2018-06-18 at 2.13.59 AM.png
    Screen Shot 2018-06-18 at 2.13.59 AM.png
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 20

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
παλι τα ιδια θα λεω...

αφου στη συμφωνια οριοθετηται το ξενο κρατος ως προς την ελληνικη μακεδονια κ δηλωνεται οτι δεν εχει καμια σχεση..
και απο τη στιγμη που αυτο θα αλλαξει κ στο συνταγμα τους κατοχυρωνεται..
τωρα αν η ελλαδα επιτρεψει να της την κανουν γυριστη οπως λες τυπε οτι εκανε η αλβανια αυτο ειναι αλλο θεμα
παρολα αυτα ο τσιπρας εδωσε διορια 5 χρονια στα οποια κ οι δυο πλευρες θα κανουν αμοιβαια βηματα..

τωρα αν δε καταλαβενεται τι σας λεω..δικο σας θεμα..

ρε κοπελιά, για σκέψου λίγο: αυτοί εκεί πάνω έχουν έναν αλυτρωτισμό εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια. Θα έλεγε κανείς ότι έχει περάσει και στο dna τους. Στο Σύνταγμά τους πάντως, σίγουρα έχει περάσει. Δεν σου κάνει εντύπωση πώς τον εγκαταλείπουν σε μία μέρα; Ξεριζώνεται ο αλυτρωτισμός τόσο εύκολα;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
σιγα τυπισα πολυ φορα πηρες για τον σεβαλιε

πρωην moderator ηταν και επειδη εχει τα μέσα μπορει να σε  :ban: οτι ωρα θελει

λιγο προσοχη λοιπον διοτι δεν αργει η ωρα του  :ban:  :happy:

για μενα ειναι ανυπαρκτος εφοσον δεν τον εχω δει ποτε στα νηματα..δεν εχω πεσει ποτε πανω σε θεμα η κριτικη του και στο κατω κατω κοπελα ειμαι κ τον εχω ξεπερασει σε κριτικες..ελεοςς

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μιλας εσυ που εκανες ακυρες τοποθετησεις περι σεναριων τυπε..
που ουτε ενα επιχειρημα υπαρκτο δεν εδωσες..
εγω μιλησα πρακτικα και ειπα δυο πραγματα και ζητησα καποιος να αντικρουσει αυτα π ειπα..κ βρεθηκες εσυ με τις αερολογιες..

και τελος παντων εγω εχω ενα ονομα εδω μεσα..εσυ ποιος εισαι? ουτε η μανα σου δε σε ξερει..

σιγα τυπισα πολυ φορα πηρες για τον σεβαλιε

πρωην moderator ηταν και επειδη εχει τα μέσα μπορει να σε  :ban: οτι ωρα θελει

λιγο προσοχη λοιπον διοτι δεν αργει η ωρα του  :ban:  :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom