Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Για να τελειωνουμε..ειμαι υπερ της συμφωνιας.. ειμαι υπερ των μνημονιων..πιστευω οτι η ελλαδα δεν ηταν ποτε τουρκοκρατουμενη..τα 400 χρονια σκλαβιας ειναι μυθοπλασια..ειμαι πιο ελληνιδα απο πολλους ελληνες γτ σεβομαι τον εαυτο μου το διπλανο μου και δε βεβηλωνω καταπατω εκμεταλλευομαι τη χωρα μου...
και εφυγα απο την ελλαδα γιατι δεν εβρισκα δουλεια!

Ειμαι συγχρονη μεταναστρια και μονο εγω ξερω καλα στο πετσι μου πως βιωσα τη κριση και πως ειναι στα 24 σου να μεταναστευεις με  200 ευρω στη τσεπη.

Ευχαριστω,,

Επειδή το κάναμε άρλεκιν πάλι θα το μπαζαλέψω ακόμα πιο πολύ: Γιατί ο άλλος σε αποκάλεσε πιο πριν πακοχυμένη; Τί εννοούσε;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.089
Πόντοι
1.686
Και μόνο που βαυκαλίζεσαι ότι έχεις ως Ελλάδα τη διπλωματική δύναμη μιας Κίνας με ξεπερνάει ! Δεύτερον αδυνατείτε να καταλάβετε ότι εδώ και πολλά χρόνια (1995) είχαμε υποσχεθεί στη διεθνή κοινότητα ότι θα λύσουμε το θέμα για να μπουν σε διεθνείς οργανισμούς και αυτοί μας πιέζουν. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια...Ελληνικά μιλάμε...

Μπορείς να εξηγήσεις τι κερδίσαμε ;

Μήπως χάσαμε μόνο ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η επανασταση εγινε για να ιδρυσουμε εθνικο κρατος οχι για να απελευθερωθουμε..
τοτε δεν ημασταν ελληνες ημασταν ρωμιοι ..δεν ημασταν σκλαβοι αλλα υπηκοοι της οθωμανικης αυτοκρατοριας ..μετα το 19ο αιωνα με επαναστασεις δημιουργηθηκαν τα εθνικα κρατη..
Τι κριμα που δεν ζουσες τοτε, για να τα πεις αυτα στον Ρηγα Φεραιο που μιλουσε για σκλαβια και φυλακη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Τι κριμα που δεν ζουσες τοτε, για να τα πεις αυτα στον Ρηγα Φεραιο που μιλουσε για σκλαβια και φυλακη.

Ναι, βάζε της ιδέες, να αρχίσει να μας περιγράφει πόσο ωραία τα έλεγαν με το Ρήγα. Ούτως ή άλλως έχει κομμένο καπίστρι η τύπισα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Λαϊκίστικες αριστερόστροφες αμεσοδημοκρατικές ιδέες. Εκλέγω μια κυβέρνηση για να κάνει αυτά για τα οποία ψηφίστηκε. Αν δε μου αρέσει δεν την ξαναψηφίζω...απλά τα πράγματα..

Είπε πουθενά προεκλογικά οτι θα ξεπουλήσει τη Μακεδονία και τα παράγωγα αυτής;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λαϊκίστικες αριστερόστροφες αμεσοδημοκρατικές ιδέες. Εκλέγω μια κυβέρνηση για να κάνει αυτά για τα οποία ψηφίστηκε. Αν δε μου αρέσει δεν την ξαναψηφίζω...απλά τα πράγματα..

εχον και ενα οριο ωστοσο . Ο οριζοντας της τετραετιας εχει να κανει με οργαντωικα θεματα, με το τι θα κανειμε τηνυγεια, τη φορολογια, τα εσωτερικα θεματα, η εξωτερικα που δεν αλλοιωνουν πυρηνικα συγκροτησιακα στοιχεια της χωρας.
Το να αναγνωρισεις κρατος και οντοτητα που ευθεως θετει σε αμφισβητηση την υποσταση της δικης σου, υποκυπτομενος σε εκ τωνεξω εκβιασμο και πιεση, ξεπερνα την εντολη της τετραετιας.
Δηλαδη αν αυριο η κυβερνηση αποφασισει οτι θα γκρεμισει 10 πολεις θα ανατιναξει τις εγκατασταεις της ΔΕΗ και τα διυληστηρια, θα καταργησει την ελληνικη γλωσσα και θα χαρισει τα νησια στην Τουρκια , απλα θα πρεπει να πουμε οτι δε την ξαναψηφιζουμε σε 2 χρονια που ειναι οι επομενες εκλογες?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Επειδή το κάναμε άρλεκιν πάλι θα το μπαζαλέψω ακόμα πιο πολύ: Γιατί ο άλλος σε αποκάλεσε πιο πριν πακοχυμένη; Τί εννοούσε;

Γιατί η έννοια "κακογαμημένη" είναι χειρότερη από το "αγάμητη".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Μπορεί να έχουν υποσχεθεί κάτι στον Τσίπρα
μυστικά οι ΗΠΑ και η Γερμανία και
να παριστάνει ότι δήθεν το έκανε σαν καλό παιδί
" για να λυθεί το θέμα " κτλ

Είναι πονηρός και συμφεροντολόγος.
ΔΕΝ είναι "αγνός " .

dolario.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.089
Πόντοι
1.686
Θα μας χτυπάνε φιλικά στην πλάτη οι διεθνείς οργανισμοί γιατί "είχαμε υποσχεθεί από το 1995 οτι θα λύσουμε το θέμα". Βγάλε άκρη.

Μπορεί να έχουν υποσχεθεί κάτι στον Τσίπρα
μυστικά οι ΗΠΑ και η Γερμανία και
να παριστάνει ότι δήθεν το έκανε σαν καλό παιδί
" για να λυθεί το θέμα " κτλ

Είναι πονηρός και συμφεροντολόγος.
ΔΕΝ είναι "αγνός " .

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

παιζει τυπε

το μονο που παιζει ειναι το χρεος. Ο Τσιπρας και ο Καμμενος εκλογικα κανανε χαρακιρι, το ξερουν. Το μονο που τους σωζει (και λογικα ο λογος που ο Καμμενος εκανε την κωλοτουμπα) ειναι να εχουν παρει υποσχεσεις για το χρεος ωστε σε 6 μηνες να εχει 'ψιλοξεχαστει' το θεμα της Μακεδονιας και να κανουν εκλογικο ρελανς.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.089
Πόντοι
1.686
Γιατί η έννοια "κακογαμημένη" είναι χειρότερη από το "αγάμητη".

:2funny: :2funny: :2funny:

Είναι σαν να πας στο μπουρδέλο και να φύγεις άχυστος από
την κακή συμπεριφορά της ιερόδουλης.

Αγάμητος είναι , όταν δεν πας στο μπουρδέλο ούτε
βρήκες τρόπο να πηδήξεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αρα δεν είμαι ο μόνος που αναρωτιεται

Τρολ δηλαδη  χωνεται να αποσπασει προσοχη. Γιατι για μια ουτε καν συγροτημενη συζητηση, αλλα μια στοιχειωδη επικοινωνια δε την -τον κοβω. Για να γινει κατι τετοιο χρειαζεται καταρχην να εχεις τη δυνατοτητα να εκφραστεις στην ιδια σου την γλωσσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Αρα λοιπον η οποια αυτη συμφωνια, απο κανενα εθνικο συμφερον δεν εκπορευεται αλλα ειναι αποτελεσμα πιεσεων και παρεμβασεων , εκβιασμων ισως ξενων παραγοντων.
[size=20pt]Η δε κλικα που την εφαρμοσε ειναι υπολογη για δοσιλογισμο και θα πρεπει εφ ορου ζωης να παραμεινει διωκομενη, αφου πεσει αυτο το ψευδοδημοκρατικο καθεστως.  [/size]

Νομίζω οτι είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ζωτικής σημασίας για το κράτος, την κοινωνία και το μέλλον μας η επόμενη κυβέρνηση να ασχοληθεί εκτενώς και στοχευμένα με τα πεπραγμένα αυτής και να φροντίσει να πάνε παραδειγματικά για πολλά χρόνια στη ΦΥΛΑΚΗ οι άχρηστοι προδότες κατσαπλιάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom