Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Επισκέπτης
Το ισχυρότερο κράτος της Ευρώπης θα την πατήσει όπως την πάτησε και τις προηγούμενες φορές. Θες να είσαι με τον χαμένο? Δικαιώμά σου αλλά κάποιοι το βλέπουμε διαφορετικά.

Η Αθήνα και η Σπάρτη δεν άνηκαν ποτέ βεβαίως στο ίδιο κράτος (αδιάφορο) αλλά ανήκαν πάντοτε στο ίδιο Έθνος, στο οποίο ανήκαν και οι Μακεδόνες όσο και οι Θεσσαλοί, όσο κ οι Αχαιοί και ένα σωρό άλλοι.
Κ που δεν άνηκαν στο ίδιο κράτος τι σημαίνει αυτό για σένα ακριβώς?
Γιατί νομίζω ότι προκειμένου να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα κάνετε απίστευτα λογικά άλματα ορισμένοι.

Φυσικά οι περισσότεροι τρέχουν να πιάσουν στασίδι στην κερκίδα του ισχυρότερου , αλλά εγώ είμαι από τους ηλίθιους που υποστηρίζω Χριστιανική Ε.Ε. Οι περισσότεροι αλλοιθωρίζετε προς USA μεριά !
Προφανέστατα είχαν το διαχωρισμό κάθε πολη και ξεχωριστή διοίκηση ,όχι γιατί δεν είχαν τότε internet για τη διοικητική διευκόλυνση , αλλά γιατί είχαν απολύτως ξεχωριστές "πορείες" στη ζωή. Καθόμαστε να λέμε τ'αυτονόητα , τώρα ! Όταν οι Αθηναίοι σήκωσαν κεφάλι στους Πέρσες , οι Σπαρτιάτες τους κορόιδευαν ότι μέχρι και οι πούστηδες Αθηναίοι ξεσηκώθηκαν.
Η παραποίηση που προσπαθείτε να κάνετε είναι απαράδεκτη !

Επισκέπτης
Οξύμωρο το από την μία να γράφετε για πολιτικές-οικονομικές-διοικητικές αποφάσεις ισχυρών μορφωμάτων, και  από την άλλη να εγκαλείτε τον Μεσιέ Θωμάκο για τις περιβόητες πόλεις-κράτη, που στην ουσία δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ξεχωριστά πολιτικά-οικονομικά-διοικητικά μορφώματα ανθρώπων που είχαν κοινή γλώσσα, κοινούς θεούς, κοινά έθιμα κ.λπ., και που είχαν πλήρη επίγνωση της κοινής τους καταγωγής.  :)

Όλοι ξέρουμε πόσο φιλαράκια ήταν οι αρχαίοι Αθηναίοι με τους αρχαίους Σπαρτιάτες ! Ξέρναγε ό ένας με τον άλλον ! Η δε Μακεδονία θεωρούταν ολωσδιόλου εχθρική και προς τους 2 !

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Συμφωνώ με τις τοποθετήσεις σου όπως και με του Chevalier.

Έχω μερικές επιφυλάξεις για το αν "εξετέλεσε την αποστολή του"
Υποψιάζομαι ότι τον προορίζουν και θα τον στηρίξουν οικονομικά-προπαγανδιστικά
ώστε να συνεχίσει τις  προδοσίες και σε άλλα εθνικά θέματα που θα εφεύρουν.

Κ εγώ συμφωνώ απόλυτα με του Σεβαλιέ, το έχω δηλώσει επανηλλειμένα.

Φυσικά και θα επιχειρηθεί η στήριξη του με κάθε μέσο και τρόπο κυρίως για να μπορέσει να περισσωθεί και να αποτελεί μοχλό πίεσης στον επόμενο.
Αλλά όμως η χθεσινή προδοσία δεν είναι μέγεθος που μπορεί να ξεπερασθεί τόσο απλά, όσες προσλήψεις και να τάξει, ότι αυξήσεις και να δώσει, όσο και να τον παίζουν τα κανάλια (που δεν πιστεύει κανείς κάτω των 60) ως τεράστιο ηγέτη
Υπό κανονικές συνθήκες πρέπει ειδικά στην ταλαιπωρημένη Β.Ελλάδα που θα υποστεί και όλα τα δεινά της συμφωνίας να μην τολμά κανείς να δηλώνει αριστερός μετά από αυτό.
Όλα αυτά όπως έγραψα υπό κανονικές συνθήκες.
Τώρα σε συνθήκες μπανανίας οκ, κάτι Δ/Υ, κάτι επιδοματίες, κάτι ΕΣΠΑτζήδες, κάτι εισοδηματίες, κάτι κρατικδίατα κομματόσκυλα, κατι ΜΚΟατες,   στα παλιά τους τα υποδήματα.
Οπότε σε αυτήν την περίπτωση όπως επίσης ξανάγραψα και γράφω συνέχεια πια, ότι πάει στραβά:
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ.

Όπως έγραψε και κάποιος:  τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί; Εάν Σου βαστά έμπα διώχτους.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Κ εγώ συμφωνώ απόλυτα με του Σεβαλιέ, το έχω δηλώσει επανηλλειμένα.

Φυσικά και θα επιχειρηθεί η στήριξη του με κάθε μέσο και τρόπο κυρίως για να μπορέσει να περισσωθεί και να αποτελεί μοχλό πίεσης στον επόμενο.
Αλλά όμως η χθεσινή προδοσία δεν είναι μέγεθος που μπορεί να ξεπερασθεί τόσο απλά, όσες προσλήψεις και να τάξει, ότι αυξήσεις και να δώσει, όσο και να τον παίζουν τα κανάλια (που δεν πιστεύει κανείς κάτω των 60) ως τεράστιο ηγέτη
Υπό κανονικές συνθήκες πρέπει ειδικά στην ταλαιπωρημένη Β.Ελλάδα που θα υποστεί και όλα τα δεινά της συμφωνίας να μην τολμά κανείς να δηλώνει αριστερός μετά από αυτό.
Όλα αυτά όπως έγραψα υπό κανονικές συνθήκες.
Τώρα σε συνθήκες μπανανίας οκ, κάτι Δ/Υ, κάτι επιδοματίες, κάτι ΕΣΠΑτζήδες, κάτι εισοδηματίες, κάτι κρατικδίατα κομματόσκυλα, κατι ΜΚΟατες,   στα παλιά τους τα υποδήματα.
Οπότε σε αυτήν την περίπτωση όπως επίσης ξανάγραψα και γράφω συνέχεια πια, ότι πάει στραβά:
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ.

Όπως έγραψε και κάποιος:  τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί; Εάν Σου βαστά έμπα διώχτους.

Τέλειος
:hi:

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
"τη Δευτέρα η κυβέρνηση της Μακεδονίας θα καταθέσει στο κοινοβούλιο σχέδιο νόμου για την επικύρωση της συμφωνίας. Πρέπει να εγκριθεί με απόλυτη πλειοψηφία, κάτι που, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεν θα είναι πρόβλημα. Στη συνέχεια η Αθήνα θα αποστείλει προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ επιστολές, με τις οποίες (γνωστοποιεί ότι) δεν θα αντιτίθεται πλέον στην ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, καθώς και στην έναρξη διαπραγματεύσεων για την προσχώρηση στην ΕΕ"

Καποιος να ενημερωσει τον Καμμενο ρεεεε

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Φυσικά οι περισσότεροι τρέχουν να πιάσουν στασίδι στην κερκίδα του ισχυρότερου , αλλά εγώ είμαι από τους ηλίθιους που υποστηρίζω Χριστιανική Ε.Ε. Οι περισσότεροι αλλοιθωρίζετε προς USA μεριά !

Δεν θέλουμε Σοσιαλισμό απλά.

Προφανέστατα είχαν το διαχωρισμό κάθε πολη και ξεχωριστή διοίκηση ,όχι γιατί δεν είχαν τότε internet για τη διοικητική διευκόλυνση , αλλά γιατί είχαν απολύτως ξεχωριστές "πορείες" στη ζωή. Καθόμαστε να λέμε τ'αυτονόητα , τώρα ! Όταν οι Αθηναίοι σήκωσαν κεφάλι στους Πέρσες , οι Σπαρτιάτες τους κορόιδευαν ότι μέχρι και οι πούστηδες Αθηναίοι ξεσηκώθηκαν.
Η παραποίηση που προσπαθείτε να κάνετε είναι απαράδεκτη !

Στο επιχείρημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τα Πανελλήνια Ιερά κτλ θα περιμένω μάλλον αιώνια να πάρω απάντηση...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όλοι ξέρουμε πόσο φιλαράκια ήταν οι αρχαίοι Αθηναίοι με τους αρχαίους Σπαρτιάτες ! Ξέρναγε ό ένας με τον άλλον ! Η δε Μακεδονία θεωρούταν ολωσδιόλου εχθρική και προς τους 2 !

Ναι ξερναγανε όπως ξερνάνε σήμερα οι Θεσσαλονικείς με τους Αθηναίους. Και? Ποιος είναι λιγότερο Έλληνας από τους δυο?

Ειπαμε: προκειμένου να δικαιολογήσετε στους εαυτούς σας τα αδικαιολόγητα, τα λογικά άλματα που κάνετε είναι ουρανομηκή επιπέδου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ναι ξερναγανε όπως ξερνάνε σήμερα οι Θεσσαλονικείς με τους Αθηναίους. Και? Ποιος είναι λιγότερο Έλληνας από τους δυο?

Ειπαμε: προκειμένου να δικαιολογήσετε στους εαυτούς σας τα αδικαιολόγητα, τα λογικά άλματα που κάνετε είναι ουρανομηκή επιπέδου.

μπραβο φιλτατε tomito ταυτιζομαι με τις αποψεις σου οπως και συμφωνω και με τον σεβαλιε, μην ασχολειστε με αδαεις που θελουν να διαστερυλωσουν καποια πραγματα διοτι δεν γνωριζουν σωστα την ελληνικη ιστορια,  θα επαιρνα θεση και εγω χθες πανω στην συζητηση αλλά ειπα  να μην το κανω διοτι ειχα θυμωσει με κατι αρλουμπες και θα εβριζα πολυ ασχημα και αποφασησα να μεινω ως απλος αναγνωστης του νηματος.

την καλημερα μου σε ολους  :hi:

Επισκέπτης

Δεν είναι τυχαίο ότι η Αθήνα έχει αδελφοποιηθεί με την Παλαιστίνη και η Θεσσαλονίκη με το Τελ Αβιβ ! Ναι ! Ξερνάμε !

Επισκέπτης
Δεν θέλουμε Σοσιαλισμό απλά.

Στο επιχείρημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τα Πανελλήνια Ιερά κτλ θα περιμένω μάλλον αιώνια να πάρω απάντηση...

Η Ευρώπη είναι ό,τι δεν είναι η Αμερική . Αρα, λοιπόν, Σοσιαλδημοκράτες έχουν τον έλεγχο στην Ε.Ε. .

Δε βλεπω το λόγο γιατί να ασχοληθώ με μια αθλητική διοργάνωση που γινόταν κάθε 4 χρόνια και να τη θεωρήσω κριτήριο για οτιδήποτε !

Με τα προσόντα σας θα βρείτε ἀνετα θέση εργασίας στη Ν.Y. Χάνετε τα νιάτα σας εδώ !

Επισκέπτης
Επειδή εγώ δεν ανοίγω τα πόδια μου για τον επιούσιον, θα μου επιτρέψετε , κύριοι, να αποχωρήσω προς το παρόν .

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε .

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Προβλέπω οτι η συμφωνία δεν θα προχωρήσει εύκολα...

Captain Falafel

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Αυτα τα επειχηρηματα τα αναφερετε μονο για την ελληνικη ιστορια. Οσες φορες ρωτω αριστερους γιατι τοτε αναγνωριζετε την γαλλικη για παραδειγμα εθνικοτητα και οντοτητα που την ιδια εποχη ηταν φυλες αριστερα και δεξια, συνηθως με κοιτανε με ανοικτο το στομα.
Ανθρωποι που ειχαν την ιδια γλωσσα την ιδια θρησκεια κτλ μονο ως εθνικη οντοτητα μπορεις να τους χαρακτηρισεις.
Για εμενα δεν ειναι προδοτες μονο οι αριστεροι ειναι ολοι που περασαν απο μαξιμου και υπουργιο εξωτερικων τα τελεταια 40 χρονια

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.034
Πόντοι
6.166
Τα πυρά του εναντίον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στρέφει ο βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, μετά τη διαγραφή του το περασμένο Σάββατο από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όταν και έδωσε θετική ψήφο στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας για να πάρει ρύθμιση του χρέους, «φρένο» στη μείωση των συντάξεων και μείωση του ΕΝΦΙΑ.

«Επιμένω ότι έχει γίνει ανταλλαγή ονόματος και χρέους» δήλωσε ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αναφερόμενος στη συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων.

Όπως τόνισε, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ, που δεν κατονόμασε, έλεγαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι μια καλή συμφωνία και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».

Σημείωσε μάλιστα ότι ειπώθηκαν και άλλα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα που δεν πρέπει να πει λόγω απορρήτου. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Καμμένο, μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια κινδυνεύει και η Θράκη.

«Έχω απόλυτα ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει στη διαπραγμάτευση και πώς φτάσαμε εδώ», ξεκαθάρισε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ είχε συζητήσει να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά.

Ερωτηθείς για τις φήμες και την «κατηγορία» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι ψήφισε θετικά στην πρόταση μομφής γιατί «παζαρεύει» μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος συνδιαλέγεται μόνο με το λαό.

Απαντώντας στην αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας περί «κουτσού παίκτη», σχολίασε ότι «έχω στηρίξει την κυβέρνηση σε δύσκολες στιγμές» και τον κάλεσε να αποκαλύψει τις πληροφορίες του περί συναλλαγής.

«Το ζήτημα είναι να είσαι σωκρατικά έντιμος σε αυτά που πιστεύεις, να έχεις ίσια περπατησιά όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου», δήλωσε.

«Ήμουν εγώ εκτός «γραμμής»; Ποια γραμμή, να γίνω Συριζαίος; Εγώ ήμουν στη γραμμή των ΑΝΕΛ», σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ενώ όσον αφορά τη δήλωση του Κώστα Κατσίκη ότι δεν συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά σχολίασε ειρωνικά ότι «ο κ. Κατσίκης ξεχνάει».

kostassex

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
29
Πόντοι
1
Τα λόγια είναι εύκολα, όταν έρθει η ώρα των αποφάσεων, οι προδότες  προτιμούν την καρέκλα που κάθονται.

[facebook] ]
Πάκης : ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας για να πάρει ρύθμιση του χρέους, «φρένο» στη μείωση των συντάξεων και μείωση του ΕΝΦΙΑ.

ρυθμιση χρεους με τη Μακεδονια δε θα παρει.

Ρυθμιση χρεους θα παρει 'ξελασπωνοντας' τη Μερκελ, της οποιας ο κυβερνητικος συνασπισμος τριζει. Ο Υπουργος Εσωτερικων της εβγαλε νομοσχεδιο που ουσιαστικα απαγορευει την εισοδο στη Γερμανια σε μεταναστες που εχουν καταγραφει σε αλλη χωρα

"Στη βάση της διαφωνίας βρίσκεται η πρόταση του υπουργού Εσωτερικών για απαγόρευση εισόδου στην Γερμανία μεταναστών οι οποίοι έχουν περάσει προηγουμένως από άλλη χώρα της Ε.Ε. και μεταναστών των οποίων η αίτηση ασύλου έχει ήδη απορριφθεί σε άλλη κοινοτική χώρα"

Η Μερκελ θελει να κανει μινι συνοδο με Ελλαδα Ιταλια και Αυστρια.

Και μαντεψτε τι θα υπογραψει ο Τσιπρας για να παρει ρυθμιση χρεους? You guessed it, θα κρατησει ολους τους λαθρο εδω ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467

Προσπαθείτε να βάψετε αυγά με πορδές. Φυσικά και οι Σπαρτιάτες είχαν διαφορές με του Αθηναίους, όπως οι Τρικαλινοί έχουν διαφορές με τους Λαρισαίους, οι Καλύμνιοι με τους Ροδίτες, οι ορεινοί Κορίνθιοι, με τους πεδινούς Κορίνθιους, κ.λπ. Αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Ότι δεν ανήκουν στο ίδιο πολιτικό-οικονομικό-διοικητικό μόρφωμα; :)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Προσπαθείτε να βάψετε αυγά με πορδές. Φυσικά και οι Σπαρτιάτες είχαν διαφορές με του Αθηναίους, όπως οι Τρικαλινοί έχουν διαφορές με τους Λαρισαίους, οι Καλύμνιοι με τους Ροδίτες, οι ορεινοί Κορίνθιοι, με τους πεδινούς Κορίνθιους, κ.λπ. Αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Ότι δεν ανήκουν στο ίδιο πολιτικό-οικονομικό-διοικητικό μόρφωμα; :)

φανταστειτε γεροντα να την ειχατε αυτη την ''μιχαλ ειδα'' γυναικα πως θα την αντεχατε καθε μερα στο σπιτι  :headbang:

το λεω για να ριξω λιγο τους τονους διοτι πολυ μαλακοκαυλιαση εχει πεσει απο τις γυναικες του φορουμ  :cheesy:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
τρομερο το ξεβρακωμα του Κοτζια με τα διαβαθμισμένα εγγραφα στους "υπερπατριώτες" της Νέας Δημοκρατίας

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
τρομερο το ξεβρακωμα του Κοτζια

σωστα, ξεβρακωθηκε ο Κοτζιας.

Ο Πρωτος Υπουργος Εξωτερικων ανεξαρτητου κρατους στην ιστορια της υφηλιου ο οποιος αναζητησε, και δημοσιευσε, οτι στοιχειο μπορουσε να βρει το οποιο να αδυνατιζει τη διαπραγματευτικη θεση της χωρας του.

Και μετα πηγε και υπεγραψε συμφωνια χωρις εγκριση απο Υπουργικο Συμβουλιο, ΚΥΣΕΑ η τη Βουλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom