Επισκέπτης
Το ισχυρότερο κράτος της Ευρώπης θα την πατήσει όπως την πάτησε και τις προηγούμενες φορές. Θες να είσαι με τον χαμένο? Δικαιώμά σου αλλά κάποιοι το βλέπουμε διαφορετικά.
Η Αθήνα και η Σπάρτη δεν άνηκαν ποτέ βεβαίως στο ίδιο κράτος (αδιάφορο) αλλά ανήκαν πάντοτε στο ίδιο Έθνος, στο οποίο ανήκαν και οι Μακεδόνες όσο και οι Θεσσαλοί, όσο κ οι Αχαιοί και ένα σωρό άλλοι.
Κ που δεν άνηκαν στο ίδιο κράτος τι σημαίνει αυτό για σένα ακριβώς?
Γιατί νομίζω ότι προκειμένου να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα κάνετε απίστευτα λογικά άλματα ορισμένοι.
Φυσικά οι περισσότεροι τρέχουν να πιάσουν στασίδι στην κερκίδα του ισχυρότερου , αλλά εγώ είμαι από τους ηλίθιους που υποστηρίζω Χριστιανική Ε.Ε. Οι περισσότεροι αλλοιθωρίζετε προς USA μεριά !
Προφανέστατα είχαν το διαχωρισμό κάθε πολη και ξεχωριστή διοίκηση ,όχι γιατί δεν είχαν τότε internet για τη διοικητική διευκόλυνση , αλλά γιατί είχαν απολύτως ξεχωριστές "πορείες" στη ζωή. Καθόμαστε να λέμε τ'αυτονόητα , τώρα ! Όταν οι Αθηναίοι σήκωσαν κεφάλι στους Πέρσες , οι Σπαρτιάτες τους κορόιδευαν ότι μέχρι και οι πούστηδες Αθηναίοι ξεσηκώθηκαν.
Η παραποίηση που προσπαθείτε να κάνετε είναι απαράδεκτη !