Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εισαι αδιαβαστη ή παριστανεις την αδιαβαστη?Ρε φίλε , η αδελφοποίηση πόλεων είναι ανεπίσημη διπλωματία. Παράδειγμα : Η Θεσσαλονίκη έχει αδελφοποιηθεί με Ισραήλ και η Αθήνα με Παλαιστίνη.Άρα , τα Σκόπια τα έχουν καλά και με Αλβανία και με Βουλγαρία και ΔΕΝ προκειται να διαλυθούν. Σκοπός ; Να βγούνε στη θάλασσα ! Νομίζω ότι κάθομαι και λέω τ'αυτονόητα !
Ως προς το Μεγαλέξανδρο λες κάτι που εγώ το αναγνωρίζω για ΨΕΜΑ, φιλαράκι ! Στην αρχαιότητα ΔΕΝ υπήρχε ενιαίο κράτος των Ελληνικών πόλεων. Αφού , λοιπόν, το σύγχρονο συντονίστηκε με την Αθήνα , κοιτάμε τι δεδομένα έχουμε για την Αρχαία Αθήνα :
Guess what , η αρχ. Αθήνα και ο Μεγαλέξανδρος ήταν -δε θα το πιστέψεις !- αντίπαλοι !
Μια ολόκληρη χώρα -η δικιά μας - έχει υιοθετήσει ένα ψέμμα για αλήθεια ! Ντροπή μας και αίσχος !
πριν απο μια μαχη ο αλεξανδρος ο Α της μακεδονιας δεν πηγε στους ελληνες να προδωσει τους περσες και κατεληξε
"οταν νικησετε θυμηθειτε να ελευθερωσετε την μακεδονια το βασιλειο μου, γιατι ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε και εμεις"
το διδαχτηκες ή δεν το διδαχτηκες αυτο το κειμενακι στο σχολειο ρε ΨΕΥΤΑΡΑ.
και μας λες οτι ηταν ψεματα το οτι αισθανονταν ολοι οι αρχαιοι ελληνες συμπατριωτες?????
οχι απλα ηταν ομοεθνεις με την σημερινη εννοια του ορου εθνος , αλλα ηταν και ρατσιστες σε πολλα.
1)εδιωχναν οποιον δεν ειχε αποδεδεγμενα ελληνικη ΚΑΤΑΓΩΓΗ απο του ολυμπιακους αγωνες.
2)ολους τους μη ελληνες του αποκαλουσαν ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ βαρβαρους "πας μη ελλην βαρβαρος"
3)ο ιδιος ο μαγαλεξανδρος τους αντιπαλους στρατιωτες που αιχμαλωτιζε ΑΝ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ τους ελευθερωνε γοια να δειξει καλο προσωπο, αντι να τους κανει δουλους οπως ηταν τοτε η συνηθεια, ΑΛΛΑ τους ελληνες μισθοφορους πχ ροδιτες και αλλους (προσεξε οχι μονο τους μακεδονες αλλα ολους τους ελληνες) που επιανε τους ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/Αλέξανδρος_Α΄_της_Μακεδονίας[/url]