Επισκέπτης
Επίσης να πω ότι πρέπει να αποχωρήσω προσωρινά γιατί έχω κάποια δουλειά να κάνω ! Τα λέμε αργότερα , αν δεν έχω φάει ban/muted !
Ρε φίλε , η αδελφοποίηση πόλεων είναι ανεπίσημη διπλωματία. Παράδειγμα : Η Θεσσαλονίκη έχει αδελφοποιηθεί με Ισραήλ και η Αθήνα με Παλαιστίνη.Άρα , τα Σκόπια τα έχουν καλά και με Αλβανία και με Βουλγαρία και ΔΕΝ προκειται να διαλυθούν. Σκοπός ; Να βγούνε στη θάλασσα ! Νομίζω ότι κάθομαι και λέω τ'αυτονόητα !
Ως προς το Μεγαλέξανδρο λες κάτι που εγώ το αναγνωρίζω για ΨΕΜΑ, φιλαράκι ! Στην αρχαιότητα ΔΕΝ υπήρχε ενιαίο κράτος των Ελληνικών πόλεων. Αφού , λοιπόν, το σύγχρονο συντονίστηκε με την Αθήνα , κοιτάμε τι δεδομένα έχουμε για την Αρχαία Αθήνα :
Guess what , η αρχ. Αθήνα και ο Μεγαλέξανδρος ήταν -δε θα το πιστέψεις !- αντίπαλοι !
Μια ολόκληρη χώρα -η δικιά μας - έχει υιοθετήσει ένα ψέμμα για αλήθεια ! Ντροπή μας και αίσχος !
εγω δεν θα παω πουτσα...σορρυ :SΤην άλλη Κυριακή στο συλλαλητήριο προβλεπω να γίνει της πουτανας από κόσμο. Υποθέτω ότι μπορεί να φτάσει και το 1.000.000.
Οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει ΟΛΟΙ τους για να πουλήσουν το όνομα, θα παθουν τέτοια νιλα που δεν θα ξέρουν από πού τους ήρθε.
Ο λαός ορθώς κινητοποιείται αφού οι επαγγελματίες πολιτικοί είναι ανίκανοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του έθνους (ενώ είναι ικανότατοι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα τα δικά τους και των οικογενειών τους).
Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Το σύνολο των επαγγελματιών πολιτικών να είναι σε πλήρη αντίθεση με τη λαϊκή βούληση. Δεν έχουν καμία απολύτως νομιμοποίηση να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας. Ο λαός είναι το ανώτατο όργανο του κράτους και σε αυτό πρέπει να συμμορφώνονται ολα τα υπόλοιπα.
Ντροπή τους!
Δεν πειράζει...και εγώ δεν είμαι σιγουρος αλλά θα προσπαθήσω να πάω...εγω δεν θα παω πουτσα...σορρυ :S
Η ΕΡΤ θα έχει κάλυψη ή θα παίζει "το αλάτι της γης"? Σα δε ντρέπονται και αυτοί!
τρελο γελιο
εχθες αλεξ σε προειδοποιησα παντως περι γκοθαμ για να μην μου λες μα,μου
Σλαβε/α τυπε/σσα αυτες τις μαλακιες τις σκεφτηκες πολλη για να τις πεις η απλα σου ξεφυγανΡε φίλε , η αδελφοποίηση πόλεων είναι ανεπίσημη διπλωματία. Παράδειγμα : Η Θεσσαλονίκη έχει αδελφοποιηθεί με Ισραήλ και η Αθήνα με Παλαιστίνη.Άρα , τα Σκόπια τα έχουν καλά και με Αλβανία και με Βουλγαρία και ΔΕΝ προκειται να διαλυθούν. Σκοπός ; Να βγούνε στη θάλασσα ! Νομίζω ότι κάθομαι και λέω τ'αυτονόητα !
Ως προς το Μεγαλέξανδρο λες κάτι που εγώ το αναγνωρίζω για ΨΕΜΑ, φιλαράκι ! Στην αρχαιότητα ΔΕΝ υπήρχε ενιαίο κράτος των Ελληνικών πόλεων. Αφού , λοιπόν, το σύγχρονο συντονίστηκε με την Αθήνα , κοιτάμε τι δεδομένα έχουμε για την Αρχαία Αθήνα :
Guess what , η αρχ. Αθήνα και ο Μεγαλέξανδρος ήταν -δε θα το πιστέψεις !- αντίπαλοι !
Μια ολόκληρη χώρα -η δικιά μας - έχει υιοθετήσει ένα ψέμμα για αλήθεια ! Ντροπή μας και αίσχος !
τρελο γελιο
εχθες αλεξ σε προειδοποιησα παντως περι γκοθαμ για να μην μου λες μα,μου
Ποια ειναι η θεση της κυβερνησης στις διαπραγματευσεις?
το μακεδονια μεσα συνθετο ονομα
το μακεδονια μεσα συνθετο ονομα
Το ζητημα ειναι να πιεσει για αλυτρωτισμο και αλλαγες στο συνταγμα ( το κανει βεβαια η αληθεια ειναι ).