και εδώ ποιες εχουν αδελφοποιηθει και με την θεσσαλονικη
δεν καταλαβα τι σχεση εχει αυτό με το θεμα μας.
ειδικα στα σκοπια οι μισες πολεις ειχαν αδελφοποιηθει πριν το 1990 οταν τα σκοπια ηταν μια πολη του κρατους που ονομαζοταν γιουγκοσλαβια.
εμενα άλλο με παραξενεψε στα δημογραφικα που γραφουν οι σκοπιανοι,
όχι ότι αυτοαποκαλούνται οι ιδιοι εθνικα μακεδονες το 66%
ότι δημιουργησαν 2 επιπλέον ανύπαρκτα εθνη.
ονομαζουν βοσνιους καποιους ενώ δεν υπαρχουν εθνικα βοσνιοι. αν υπαρχουν να μας πουν τι συνειδηση και τι καταγωγή πιστευουν ότι εχουν?
βοσνιοι είναι εθνικα κροατες αν είναι καθολικοι, εθνικα σέρβοι αν είναι ορθοδοξοι, και αν είναι μουσουλμάνοι αισθάνονται εθνικα τουρκοι αν δινουν βαρος στην θρησκεια τους ή κροατες-σερβοι αν δινουν βαρος στην καταγωγή τους, ενώ λοιπον εχει ξεχωριστα τους τουρκους ποιους στον πουτσο καταχωρουσαν ως βοσνιους????? τους αθεους που ηξεραν ότι ειχαν ριζες από την περιοχη της βοσνιας αλλα ξεχασαν αν είναι από κροατικο ή σερβικο σόι ή είναι παιδια μεικτο γαμων και ειπαν βαλε ένα βοσνιοι να τελειώνουμε????
επιπλέον δημιουργουν ξεχωριστα ως αρομανι, βλαχικο εθνος.
πουθενα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα!!!!! οι βλαχοι της ελληνικης περιοχης αισθάνονται ελληνες, καποιοι αλλοι αποκαλούνται βλαχοι και είναι από την βλαχια της ρουμανιας αισθάνονται εθνικα ρουμανοι, αλλοι από άλλες βαλκανικες περιοχες μπορει να εχουν ταυτιστεί με τους ντοπιους, αλλα εθνικα βλαχος δεν υπαρχει ουτε στην βλαχια (ειπαμε εκει ρουμανοι είναι οι ανθρωποι σαν τον γνωστο κομη δρακουλα που ηταν δουκας της βλαχιας)
και για κάθε αριστερο ή βλακα σαν τον πικερ ας δει στο λινκ και το αγαλμα του μεγαλεξανδρου που τον παρουσιαζουν ως δικο τους ενώ είναι ελληνας.
να παω εγω γαλλια δηλαδή να πω είμαι γεωγραφικα γαλλος και υστερα να φτιαξω αγαλμα του αστεριξ και να λεω ηταν δικος μου . ότι να ναι.