Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φίλε είμαι περήφανη για το γεγονός ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με Γεωγραφία & Ιστορία στο σχολείο.
Γεωγραφία γιατί καμία χώρα δε μετακινείται , οπότε όποτε θέλω μελατάω το χάρτη.
Και Ιστορία γιατί ΜΟΝΟ ένας ενήλικας μπορεί να εκτιμήσει τα γεγονότα και τις καταστάσεις .Στο δημοτικό και στην εφηβεία έμαθα τα εξωφθαλμα γεγονότα.
Συνεπώς , τώρα που ήρθε η ώρα
να ασχοληθώ με το Σκοπιανό έκανα - ταλαντούχε φίλε μου !  -ΜΟΝΟ 2 πράγματα :
1) Κοίταξα ένα σύγχρονο χάρτη -ταλαντούχε φίλε μου !
&
2)Κοίταξα αυτό που κάθε δυτικός χρησιμοποιεί για την ενημέρωσή του :
Την αγγλική σελίδα της wikipedia για το Μεγαλέξανδρο .
Εκεί , ω του θαύματος , διάβασα (δίπλα στη φωτο του πατήρ Φιλίππου ) :

" The Athenians , led by Δημοσθένης , voted to seek aliance with Θηβα against Macedonia."

Δε μου χρειάζεται να ξέρω τίποτ' άλλο ! Εσένα ;
ok αφου παραδεχτηκες την αγραμματωσυνη σου τι χωνεσε σε ενα θεμα που απτεται τις ιστοριας.
κατσε ενημερωσου απο το γουικι και τους συγχρονους χαρτες και πιστευε οτι υπαρχουν 2 ξεχωριστα εθνη,

το βορειοκορεατικο και το νοτιοκορεατικο.

και το 1985 υπηρχαν ξεχωριστα εθνη αντολικογερμανικο και δυτικογερμανικο.

αλλη μαλακια θα μας πεταξεις?

η αθηναία που ζητησε απο τον μεγαλεξανδρο να καψει την πρωτευουσα των περσων τι ηταν? προδοτης της αθήνας που πηγαινε με τον μακεδονα αλεξανδρο?????

οτι να ναι.

και ψηφιζεις και εσυ σαν τον πικερ και τον πουσι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επιλογή απο τους μοντ δεν εχει να μπλακαρουν ασχετους μπαχαλακιδες τρολ σε σοβαρα θεματα?

αν είναι μπαναρτε τους γενικοτερα.

να εκνευρίζονται 10.000 ελληνες που ξερουν ότι οι μακεδονια=ελλαδα και διαβαζουν εδω
από 5 τρολλ που γελανε επειδή ξεμειναν από το 1949 και δεν εχουν άλλο τροπο να πολεμησουν πλεον την χωρα, ε νυσαφι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
επιλογή απο τους μοντ δεν εχει να μπλακαρουν ασχετους μπαχαλακιδες τρολ σε σοβαρα θεματα?

αν είναι μπαναρτε τους γενικοτερα.

να εκνευρίζονται 10.000 ελληνες που ξερουν ότι οι μακεδονια=ελλαδα και διαβαζουν εδω
από 5 τρολλ που γελανε επειδή ξεμειναν από το 1949 και δεν εχουν άλλο τροπο να πολεμησουν πλεον την χωρα, ε νυσαφι.
Οι μοντ ασχολουνται αν μπαχαλευονται μονο τα θρεντ που εχουν σχεση με την κυρια θεματολογια του σάιτ, δηλαδη τις πουτανες.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Άλεξ θα κατέβεις στο συλλαλητήριο?

Αν και ως θέση αρχής θεωρώ ότι όταν η εξωτερική πολιτική καταντήσει να ασκείται από τα πεζοδρόμια η χώρα βρίσκεται σε πολύ ολισθηρά μονοπάτια, πιθανότατα θα συμμετάσχω λόγω του έκδηλα αντικυβερνητικού χαρακτήρα που περιμένω να έχει ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Αν και ως θέση αρχής θεωρώ ότι όταν η εξωτερική πολιτική καταντήσει να ασκείται από τα πεζοδρόμια η χώρα βρίσκεται σε πολύ ολισθηρά μονοπάτια, πιθανότατα θα συμμετάσχω λόγω του έκδηλα αντικυβερνητικού χαρακτήρα που περιμένω να έχει ...
Οχι δεν θα παω. Ειμαι εναντιον.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Που ειναι καλα να παω εκτος πλατειας Συνταγματος που θα εχει πολυ κοσμο ωστε να αποφυγω τον συνωστισμο; Προς Πανεπιστημιου; Προς Μοναστηρακι;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Που ειναι καλα να παω εκτος πλατειας Συνταγματος που θα εχει πολυ κοσμο ωστε να αποφυγω τον συνωστισμο; Προς Πανεπιστημιου; Προς Μοναστηρακι;

Όσο πιο κοντά θα είσαι στο Σύνταγμα τόσο λιγότερο θα κινδυνεύσεις από πεσίματα αριστεριστών. Απλό είναι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

η εξωτερικη πολιτικη με το συγκεκριμενο αδυναμο και προκλητικο κρατος επρεπε να ειχε τερματιστεί δια των οπλων, όχι απλα από πεζοδρομια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Όσο πιο κοντά θα είσαι στο Σύνταγμα τόσο λιγότερο θα κινδυνεύσεις από πεσίματα αριστεριστών. Απλό είναι.
Εχω ενα μεταλλικο στιλιαρι που γλιτωσε το πεταμα. Θα του κοτσαρω πανω μια ελληνικη σημαια και ετοιμο, οποιος θελει ας κοπιασει.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εχω ενα μεταλλικο στιλιαρι που γλιτωσε το πεταμα. Θα του κοτσαρω πανω μια ελληνικη σημαια και ετοιμο, οποιος θελει ας κοπιασει.

Δεδομένου του γεγονότος ότι έχουν ήδη ανακοινώσει ένοπλες περιπολίες και της ασυλίας που απολαμβάνουν δεν ξέρω αν είναι και η σοφότερη επιλογή.
Ενιγουεη όποιος πάει καλύτερα να μην πάει μόνος και οπωσδήποτε να λάβει μέτρα ατομικής προστασίας.
Τώρα ξέρουν τι να περιμένουν και δεν θα αιφνιδιασθούν όπως έγινε στην Θεσσαλονίκη.

26908067_1720599724673415_1297148030181361952_n.jpg

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεδομένου του γεγονότος ότι έχουν ήδη ανακοινώσει ένοπλες περιπολίες και της ασυλίας που απολαμβάνουν δεν ξέρω αν είναι και η σοφότερη επιλογή.
Ενιγουεη όποιος πάει καλύτερα να μην πάει μόνος και οπωσδήποτε να λάβει μέτρα ατομικής προστασίας.
Τώρα ξέρουν τι να περιμένουν και δεν θα αιφνιδιασθούν όπως έγινε στην Θεσσαλονίκη.

26908067_1720599724673415_1297148030181361952_n.jpg
Ενοπλες περιπολιες ειπες. Να παω τοτε στο συλλαλητηριο με το BAIKAL και το MUELA πανω μου και ο καλυτερος ας κερδισει, μια που επιτρεπεται και δε τιμωρειται πλεον.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ενοπλες περιπολιες ειπες. Να παω τοτε στο συλλαλητηριο με το BAIKAL και το MUELA πανω μου και ο καλυτερος ας κερδισει, μια που επιτρεπεται και δε τιμωρειται πλεον.

Εγώ δεν το είπα. Αυτοί το είπαν.
Επιτρέπεται μόνο για αριστερούς. Δεν είσαι, άρα απαγορεύται.
Αυτό είναι το κράτος. Όποιου δεν του αρέσει έχει και αλλού. (τπτ προσωπικό εννοείται)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Γενικά μιλώντας ... Όποιος δεν θέλει μπελάδες στις συγκεντρώσεις και τηρεί στοιχειώδεις κανόνες αυτοπροστασίας δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα στο 99.999% των περιπτώσεων. Επίσης φροντίστε να μην έχετε μαζί σας το παραμικρό που θα μπορούσε να προκαλέσει την προσοχή των μπάτσων σε περίπτωση ελέγχου (ακόμα και νυχοκόπτη) ... Συλλαλητήριο είναι όχι οδομαχία ... Αν δείτε τσαμπουκάδες απλά απομακρύνεστε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom