alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δεν βγαινεις λιγο απο το σπιτι μπας και βρεις κανεναν γκομενο?Θα έλεγες ;
Δεν βγαινεις λιγο απο το σπιτι μπας και βρεις κανεναν γκομενο?Θα έλεγες ;
Δεν βγαινεις λιγο απο το σπιτι μπας και βρεις κανεναν γκομενο?
γαμα την αλεξη να ησυχασουμε....Νομίζεις ;
΄γαμα την αλεξη να ησυχασουμε....
Ναι, αλλη φαγουρα στ' αρχιδια δεν ειχα, απο το να ψαχνω να σε βρω.΄
Δε μπορεί να με βρει , παρά μόνον αν έχει ξαμολύσει ρουφιάνους !
Τον εαυτο σου παλι, δεν κουραζεσαι ποτέ.Αρνούμαι να ξεφτιλίσω άλλο το θρεντ !
ok αφου παραδεχτηκες την αγραμματωσυνη σου τι χωνεσε σε ενα θεμα που απτεται τις ιστοριας.Φίλε είμαι περήφανη για το γεγονός ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με Γεωγραφία & Ιστορία στο σχολείο.
Γεωγραφία γιατί καμία χώρα δε μετακινείται , οπότε όποτε θέλω μελατάω το χάρτη.
Και Ιστορία γιατί ΜΟΝΟ ένας ενήλικας μπορεί να εκτιμήσει τα γεγονότα και τις καταστάσεις .Στο δημοτικό και στην εφηβεία έμαθα τα εξωφθαλμα γεγονότα.
Συνεπώς , τώρα που ήρθε η ώρα
να ασχοληθώ με το Σκοπιανό έκανα - ταλαντούχε φίλε μου ! -ΜΟΝΟ 2 πράγματα :
1) Κοίταξα ένα σύγχρονο χάρτη -ταλαντούχε φίλε μου !
&
2)Κοίταξα αυτό που κάθε δυτικός χρησιμοποιεί για την ενημέρωσή του :
Την αγγλική σελίδα της wikipedia για το Μεγαλέξανδρο .
Εκεί , ω του θαύματος , διάβασα (δίπλα στη φωτο του πατήρ Φιλίππου ) :
" The Athenians , led by Δημοσθένης , voted to seek aliance with Θηβα against Macedonia."
Δε μου χρειάζεται να ξέρω τίποτ' άλλο ! Εσένα ;
Οι μοντ ασχολουνται αν μπαχαλευονται μονο τα θρεντ που εχουν σχεση με την κυρια θεματολογια του σάιτ, δηλαδη τις πουτανες.επιλογή απο τους μοντ δεν εχει να μπλακαρουν ασχετους μπαχαλακιδες τρολ σε σοβαρα θεματα?
αν είναι μπαναρτε τους γενικοτερα.
να εκνευρίζονται 10.000 ελληνες που ξερουν ότι οι μακεδονια=ελλαδα και διαβαζουν εδω
από 5 τρολλ που γελανε επειδή ξεμειναν από το 1949 και δεν εχουν άλλο τροπο να πολεμησουν πλεον την χωρα, ε νυσαφι.
Οχι δεν θα παω. Ειμαι εναντιον.Άλεξ θα κατέβεις στο συλλαλητήριο?
Αν και ως θέση αρχής θεωρώ ότι όταν η εξωτερική πολιτική καταντήσει να ασκείται από τα πεζοδρόμια η χώρα βρίσκεται σε πολύ ολισθηρά μονοπάτια, πιθανότατα θα συμμετάσχω λόγω του έκδηλα αντικυβερνητικού χαρακτήρα που περιμένω να έχει ...
Που ειναι καλα να παω εκτος πλατειας Συνταγματος που θα εχει πολυ κοσμο ωστε να αποφυγω τον συνωστισμο; Προς Πανεπιστημιου; Προς Μοναστηρακι;
η εξωτερικη πολιτικη με το συγκεκριμενο αδυναμο και προκλητικο κρατος επρεπε να ειχε τερματιστεί δια των οπλων, όχι απλα από πεζοδρομια.Άλεξ θα κατέβεις στο συλλαλητήριο?
Αν και ως θέση αρχής θεωρώ ότι όταν η εξωτερική πολιτική καταντήσει να ασκείται από τα πεζοδρόμια η χώρα βρίσκεται σε πολύ ολισθηρά μονοπάτια, πιθανότατα θα συμμετάσχω λόγω του έκδηλα αντικυβερνητικού χαρακτήρα που περιμένω να έχει ...
Εχω ενα μεταλλικο στιλιαρι που γλιτωσε το πεταμα. Θα του κοτσαρω πανω μια ελληνικη σημαια και ετοιμο, οποιος θελει ας κοπιασει.Όσο πιο κοντά θα είσαι στο Σύνταγμα τόσο λιγότερο θα κινδυνεύσεις από πεσίματα αριστεριστών. Απλό είναι.
Εχω ενα μεταλλικο στιλιαρι που γλιτωσε το πεταμα. Θα του κοτσαρω πανω μια ελληνικη σημαια και ετοιμο, οποιος θελει ας κοπιασει.
Ενοπλες περιπολιες ειπες. Να παω τοτε στο συλλαλητηριο με το BAIKAL και το MUELA πανω μου και ο καλυτερος ας κερδισει, μια που επιτρεπεται και δε τιμωρειται πλεον.Δεδομένου του γεγονότος ότι έχουν ήδη ανακοινώσει ένοπλες περιπολίες και της ασυλίας που απολαμβάνουν δεν ξέρω αν είναι και η σοφότερη επιλογή.
Ενιγουεη όποιος πάει καλύτερα να μην πάει μόνος και οπωσδήποτε να λάβει μέτρα ατομικής προστασίας.
Τώρα ξέρουν τι να περιμένουν και δεν θα αιφνιδιασθούν όπως έγινε στην Θεσσαλονίκη.
Ενοπλες περιπολιες ειπες. Να παω τοτε στο συλλαλητηριο με το BAIKAL και το MUELA πανω μου και ο καλυτερος ας κερδισει, μια που επιτρεπεται και δε τιμωρειται πλεον.