Σαούλ σε είχα για πιο έξυπνο αλλά από ότι βλέπω τρως την προπαγάνδα αμάσητη γιατί έτσι πιστεύεις ότι θα γίνεις πιο δημοφιλής στις παρέες σου.
ο λευκός άντρα έκανε την ναζιστικό Γερμανία, τα γκούλαγκ της Ρωσίας...τους πολέμους στην μέση Ανατολή...
ο μαύρος άντρας που έκανε εμφυλίους και κάνει ακόμα στην υποσαχάρια Αφρική, που κάνει κλειτοριδοεκτομή στις γυναίκες για να μην κερατώνουν τους συζύγους του, που ακομη και σήμερα είναι κοινωνικά 100 χρόνια πίσω σε σχέση με τους Δυτικούς, γιατί δε σε πειράζει ρε φίλε;
Για τον άντρα που λέγαμε... γυναίκες δεν είχε ρε παιδί μου αυτό το έρημο το ναζιστικό κόμμα; Κάτι νοσηλεύτριες ,κάτι μαγείρισες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, κάτι ηθοποιοί σε προπαγανανδιστικές ταινίες, δε σου λέει κάτι όλο αυτό; Μια Ματλίν Ολμπράιτ δε σου λέει κάτι το όνομα; Ντάξει μωρέ δεν ήταν στα χαρακώματα αυτές στα κέντρα αποφάσεων ήταν αθώες. Ντάξει και ο Ιωαννίδης που έδωσε την Κύπρο στους Τούρκους ομοφυλόφιλος ήταν αλλά δεν πειράζει μωρέ λογικά κρυφοστρέιτ θα ήταν. Είπες μεμονωμένα παραδείγματα; Γιατί τα δικά σου τι ήταν ρε; Δηλαδή ο Μπολιβάρ και ο Τσε Γκεβάρα δεν ήταν λευκοί στρέιτ; Και μην πεις ότι δεν τους θαυμάζεις, δεν είμαστε χαζοί.
πιο εγχώρια...
εδώ φαίνεται η πλύση εγκεφάλου των ημερών μας. Εγχώρια παίκτη μου μόνο λευκοί άντρες υπάρχουν ,ρίξε μια ματιά γύρω σου. Οι μαύροι αγοράκι μου είναι λίγοι ,οι περισσότεροι δεν έχουν γίνει πολίτες και όσοι έγιναν το μεγαλύτερο μέρος θα πάει σε άλλη χώρα. Επειδή όλη μέρα ακούς για τους Αμερικάνους να λένε για μαύρους πίστεψες ότι έχουμε τα ίδια προβλήματα με τους Αμερικάνους. Μόνο που οι μαύροι εκεί είναι πολίτες, ζουν στη χώρα αιώνες τώρα και το πρόβλημα ξεκινά από το ότι οι κοινωνικές διακρίσεις εις βάρος τους ,τους έχουν κάνει να απομονώνονται στα γκέτο και να μην εντάσσονται ομαλά στην κοινωνία της χώρας τους. Εδώ δεν έχει τέτοια, ίσως κάτι κοντά σε αυτό είναι οι Ρομά που δε θέλουν ούτε πολίτες να γίνουν.
άρα φιλαράκι ρίξε μια ματιά γύρω σου. Δε ζεις στη Νέα Υόρκη, στη Νέα Ιωνία ζεις. Και αν δε σου άρεσε (ούτε εμένα) αυτό που έκαναν οι προηγούμενες γενιές κοίτα εσύ να γίνεις καλύτερος και άσε τα κλισέ που λένε όλοι οι βλαμμένοι στην πλατεία Καρύτση που ξέρουν να βρουν στο χάρτη το Λονδίνο αλλά όχι το Βόλο.