Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Μπράβο! Εν έτει 2023 δεν πρέπει να υπάρχουν ντροπες!Α ναι.
Μπράβο! Εν έτει 2023 δεν πρέπει να υπάρχουν ντροπες!Α ναι.
Ε ναι. Σιγά τώρα.Μπράβο! Εν έτει 2023 δεν πρέπει να υπάρχουν ντροπες!
Τύπε ηρέμησε λίγο.. δεν είναι για τόση βαρβατιλα το νήμα..Ήδη έχω δηλώσει τη σεξουαλική μου κατεύθυνση η οποία είναι αυστηρά ετεροφυλικη, και καθότι είμαι αρσενικού γένους, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ερωτοτροπησω με ναυτικούς και καπετάνιους κλπκλπ..
Βέβαια δεν κρίνω και εσείς ως ενήλικες είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι επιθυμείτε, αλλά καλύτερα συγκρατηθειτε αν μπορείτε μέχρι να πιάσετε λιμάνι, και επισκεφθείτε κάποιες κοπέλες που με λίγα χρήματα θα σας εξυπηρετησουν..
Καλά το χα καταλάβει ότι μου την πέφτει....Αν κάποιος δεν πηγαίνει με άντρες αυτός είμαι εγώ. Για σένα δεν με νοιάζει και για τον Ωρίωνα δεν μπορώ να πω δημόσια ότι είναι μια γκόμενα ινκόγκνιτο μεσα στο σάιτ
Μεγάλη επιτυχία...Ορίστε πιάσαμε 15ωρο..
Για βγάλε τη χολή σου λίγο να δω κάτι...
Φτιάχνω βιογραφικό τύπε.. όταν γίνω CEO και θα με έχετε βύσμα να δω τι θα λες...Μεγάλη επιτυχία...
Για πες να καταλάβω και εγώ πότε σου την έπεσα....Καλά το χα καταλάβει ότι μου την πέφτει....
Για πες να καταλάβω και εγώ πότε σου την έπεσα....
Ολοκληρο μπαλκόνι κρεμασες.. τι άλλο να κάνεις...Για πες να καταλάβω και εγώ πότε σου την έπεσα....
Κάτσε τώρα και εσύ γιατί έχουμε χάσει την σοβαρότητά μας εντελώς σε αυτό το νήμα....Μπαλκονι εισαι για να πεσεις;
Κάτσε τώρα και εσύ γιατί έχουμε χάσει την σοβαρότητά μας εντελώς σε αυτό το νήμα....
Γεια σου ρε Ωρίωνα νοικοκυραίε, σοβαρέ και οικογενειάρχη!Κάτσε τώρα και εσύ γιατί έχουμε χάσει την σοβαρότητά μας εντελώς σε αυτό το νήμα....
Σε εσένα που διασπείρεις ψευδείς ειδήσεις, ούτε like από εδώ και πέρα...για να μάθεις εσύ.Γεια σου ρε Ωρίωνα νοικοκυραίε, σοβαρέ και οικογενειάρχη!
Άκουσα ότι είναι το Ελληνίς στη Συγγρού.. κάποτε είχα πάει να βρω μια Ελληνίδα ταβιζι που το είχε κάνει μόνιμο αρχηγείο της... low life μπουρδελοξενοχείο μου φάνηκε δήθεν 3στερο που παρέπεε ήταν στην πραγματικότητα
Και πουτσα από κάτω τύπεΚαθομαι αρκει να μην εχει μπαλκονι απο πανω!
Και πουτσα από κάτω τύπε
Δε γίνεται, είμαι πολύ βαρβατος..για να καταλάβεις, κλ@νω και μυρίζει τεστοστερονιλα...Τύπε ηρέμησε λίγο.. δεν είναι για τόση βαρβατιλα το νήμα..
Για μπαλκόνια μιλάμε, κ μάλιστα κουνιστα.. οπότε προσαρμοσου ανάλογα......
Αν θες κάτι βαρβατο έχω άλλο θέμα ανοίξει " προσέγγιση σε διάσημη"
Εκεί να σε δω τι άντρας είσαι...
Δε γίνεται, είμαι πολύ βαρβατος..για να καταλάβεις, κλ@νω και μυρίζει τεστοστερονιλα...
Όχι μένω θεσνικηΤυπε μηπως εκλασες στο μπαλκονι του ξενοδοχειου;