Ξεφτιλίστηκα και έπρεπε να μαζευτώ.Γιατί?
Για μια αξιοπρέπεια ζούμε....
Ξεφτιλίστηκα και έπρεπε να μαζευτώ.Γιατί?
ΣωστόςΞεφτιλίστηκα και έπρεπε να μαζευτώ.
Το ακούς κι εσύ, ε; Σε κόλλησα.
Θα φοράω μάσκα από εδώ και πέρα.
Σταμάάάάάτα.....Ότι και να φορέσεις Ωριωνα παιδί μου είσαι αρρώστια που κολλάει.
...η Ελλαδα της αντιπαροχης του '70-'80!Μπαλκόνι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού «κρέμεται» πάνω από τα κεφάλια ανθρώπων - Δείτε φωτογραφίες
Το μπαλκόνι αποκολλήθηκε από το κτίριο - Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου λέει ότι έχει ειδοποιήσει και θα πάνε γερανοφόρα στο σημείοwww.protothema.gr
Ποιο μέλος του μπου ήταν ασυγκράτητο κ έπεσαν τα μπαλκόνια;
Παιδιά εγώ είμαι εντελώς στρέιτ..δεν ερωτοτροπω με αγόρια.. φυσικά δεν κρίνω και ούτε ενοχλούμαι από τις κλίσεις και τις προτιμήσεις..
Ούτε εγώ το έχω πάθει.Πάντως είναι σύνηθες φαινόμενο τα παιδιά του ναυτικού να αγαπιούνται μεταξύ τους.. πολλές μέρες στη θάλασσα, βλέπεις τους άνδρες σα γυναίκες...έτσι λένε..δεν το έχω πάθει..
Πραγματικά αυτό τώρα πως εγινε...η Ελλαδα της αντιπαροχης του '70-'80!
Ούτε εγώ το έχω πάθει.
Μισό λεπτάκι...σαν κάτι να ακούω...
Τόσα χρόνια στη θάλασσα.. τελικά το έπαθες και εσύ..Ούτε εγώ το έχω πάθει.
Μισό λεπτάκι...σαν κάτι να ακούω...
Μπα, κοιμάται τώρα. Δένει πρωί πρωί Πέραμα.Έρχεται ο Captain Iglo?
Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό τελικά.Τόσα χρόνια στη θάλασσα.. τελικά το έπαθες και εσύ..
Σεξουαλικό σκορβούτο!Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό τελικά.
Θα είσαι γιατρός, δεν εξηγείται αλλιώς.Σεξουαλικό σκορβούτο!
Ο συνδυασμός φακής το μεσημέρι με φρούτα το απόγευμα χθες ,με οδήγησε σε μια κένωση τόσο υπέροχη ώστε δεν φαινόταν πλέον το νερό ...σηκώθηκα τόσο ξαλαφρωμενος ώστε άρχισα αμεσως σκούπισμα και σφουγγάρισμα.σαν την ημερησια ενημερωση για χεσιμο δεν εχει τυπε
Τύπε Ωρίων νωρίς το θυμήθηκες.. ξεφτιλησου λίγο ακόμα να δω κάτι και σοβαρευεσαι από Δευτέρα....Ξεφτιλίστηκα και έπρεπε να μαζευτώ.
Ναι, λίγοι σου πέφτουμε....τι λέει, @Arist@rxos ;Τι μαλακίες λένε εδώ οι μουτσοι; Εγώ χιλιάδες παραλαβαινω τσουβαλια σόγια , δουλεύοντας σκληρά, κι εσείς λέτε σαχλαμάρες.
Σιγά μην ερωτοτροπήσω με τους δίδυμους Ντιπόν και Ντυπόν
Κι εσύ τέκνον Βρούτε;Τύπε Ωρίων νωρίς το θυμήθηκες.. ξεφτιλησου λίγο ακόμα να δω κάτι και σοβαρευεσαι από Δευτέρα....