sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Το μπαλκονατο ειναι τελικα επικινδυνο σπορ.
Το μικρό Αφροδίτη το υπόγειο λες;;Στο Ελληνίς διέμεναν στο παρελθόν πολλά εργαζόμενα κορίτσια, ειδικά τις εποχές που το μικρό "Αφροδίτη" ήταν εκεί. Οι παλαιότεροι θαμώνες των στριπ θα το θυμούνται.
Ναι.Το μικρό Αφροδίτη το υπόγειο λες;;
Γιατί θύμωσες φίλε μου; Δεν είπα κάτι κακό. Απλώς δεν ερωτοτροπώ με άντρες.
Ίσως κρατουσε νερά όλα τα χρονια, ρουφαγε το μπετόν σκουριασαν τα σίδερα...Πραγματικά αυτό τώρα πως εγινε
Από βάρος υποχώρησε το μπετό;
Μιλάμε για κατασκευή του κώλου έτσι
Ναι καλά, όλο δικαιολογίες...αυτό είναι ποιητική αδεία του Καββαδία όχι του CaptainK.Για το παραλάβαινα, τι να σου πω; Γράψε kuro siwo στο γκουγκλ
Γιατί δεν ανοίγεις ένα νήμα τώρα που είναι και Κυριακή και σε ευνοούν οι συνθήκες, με τίτλο το βουίζειν εστί φιλοσοφείν, να γράφεις τα ωραία σου; και θα τσοντάρω κι εγώ κάθε τόσοΝαι καλά, όλο δικαιολογίες...αυτό είναι ποιητική αδεία του Καββαδία όχι του CaptainK.
Γιατί δεν ανοίγεις ένα νήμα τώρα που είναι και Κυριακή και σε ευνοούν οι συνθήκες, με τίτλο το βουίζειν εστί φιλοσοφείν, να γράφεις τα ωραία σου; και θα τσοντάρω κι εγώ κάθε τόσο
Γυρνάς εδώ κι εκεί και ενοχλείς τον κόσμο
πωπω παίδες απ τα λίγα που ξέρω για μπετό, τα σίδερα στο μπαλκόνι μπαίνουν απ την πάνω μεριά..Μπαλκόνι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού «κρέμεται» πάνω από τα κεφάλια ανθρώπων - Δείτε φωτογραφίες
Το μπαλκόνι αποκολλήθηκε από το κτίριο - Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου λέει ότι έχει ειδοποιήσει και θα πάνε γερανοφόρα στο σημείοwww.protothema.gr
Ποιο μέλος του μπου ήταν ασυγκράτητο κ έπεσαν τα μπαλκόνια;
Πρέπει να έχουν γίνει πρόσθετα τύπε.. σαν τα σιλικονατα αλλά δεν έγινε καλή δουλειά...πωπω παίδες απ τα λίγα που ξέρω για μπετό, τα σίδερα στο μπαλκόνι μπαίνουν απ την πάνω μεριά..
Από τη φωτό που φαίνεται το σπάσιμο, αλλά και απ το ότι το μπαλκόνι συγκρατείται, είναι σίγουρο ότι τα σίδερα έχουν μπει απ την κάτω μεριά..
Άραγε είναι κι άλλα μπαλκόνια έτσι ;
Ορίστε πιάσαμε 15ωρο..Το βλέπω για διαγραφή το νήμα...
Ήδη έχω δηλώσει τη σεξουαλική μου κατεύθυνση η οποία είναι αυστηρά ετεροφυλικη, και καθότι είμαι αρσενικού γένους, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ερωτοτροπησω με ναυτικούς και καπετάνιους κλπκλπ..Τι μαλακίες λένε εδώ οι μουτσοι; Εγώ χιλιάδες παραλαβαινω τσουβαλια σόγια , δουλεύοντας σκληρά, κι εσείς λέτε σαχλαμάρες.
Σιγά μην ερωτοτροπήσω με τους δίδυμους Ντιπόν και Ντυπόν
Αν κάποιος δεν πηγαίνει με άντρες αυτός είμαι εγώ. Για σένα δεν με νοιάζει και για τον Ωρίωνα δεν μπορώ να πω δημόσια ότι είναι μια γκόμενα ινκόγκνιτο μεσα στο σάιτΉδη έχω δηλώσει τη σεξουαλική μου κατεύθυνση η οποία είναι αυστηρά ετεροφυλικη, και καθότι είμαι αρσενικού γένους, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ερωτοτροπησω με ναυτικούς και καπετάνιους κλπκλπ..
Βέβαια δεν κρίνω και εσείς ως ενήλικες είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι επιθυμείτε, αλλά καλύτερα συγκρατηθειτε αν μπορείτε μέχρι να πιάσετε λιμάνι, και επισκεφθείτε κάποιες κοπέλες που με λίγα χρήματα θα σας εξυπηρετησουν..
Τι! Πέφτω από τα σύννεφα!Αν κάποιος δεν πηγαίνει με άντρες αυτός είμαι εγώ. Για σένα δεν με νοιάζει και για τον Ωρίωνα δεν μπορώ να πω δημόσια ότι είναι μια γκόμενα ινκόγκνιτο μεσα στο σάιτ
Για τον Ωρίωνα σε νοιάζει δηλαδή......Αν κάποιος δεν πηγαίνει με άντρες αυτός είμαι εγώ. Για σένα δεν με νοιάζει και για τον Ωρίωνα δεν μπορώ να πω δημόσια ότι είναι μια γκόμενα ινκόγκνιτο μεσα στο σάιτ
Φανερός πλέον..( μόλις έκανες outings)Για τον Ωρίωνα σε νοιάζει δηλαδή......
Λοιπόν, ο Ωρίωνας είναι γκέι . Κρυφός.