Όχι μένω θεσνικη
Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι μεσα στο βεληνεκες σου;
Όχι μένω θεσνικη
Τύπε υπάρχει πρόβλημα... Μήπως το πρωί που ξυπνάς πονάει ο κώλος σου;Δε γίνεται, είμαι πολύ βαρβατος..για να καταλάβεις, κλ@νω και μυρίζει τεστοστερονιλα...
Στο μπαλκόνι τύπε;εχω πηδηξει και εκει...
Στο μπαλκόνι τύπε;
Πόσα κιλά είσαι; Εντελώς τυχαία ρωτάω..
Ξεκάθαρα.. μη γαμάτε στα μπαλκόνια τύποι. Η καταπόνηση είναι αθροιστική
Τύπε έτσι γίνονται τα παρθένα μπαλκόνια πηγάδια.. δεν το συνιστώ...Μονο σε νεοδμητα κτιρια με παρθενα μπαλκονια!
Τύπε πρέπει να μπουν κ τα χαρτόσημα.. δεν γίνονται έτσι δουλειές.Έχουν περάσει 3 μερες και ακόμα να κατεδαφίσουν το μπαλκόνι, σε μια σοβαρή χωρα παιζει να το ειχαν γκρεμίσει μεσα στην ημέρα. ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
Ναι και με uhu λογικά καινούργιο γίνεταιμια χαρα μου φαινεται το μπαλκονι. Λιγο στοκο θελει και αντεχει αλλα 20 χρονια ετσι κρεμασμενο.
Ειστε ασχετοι απλα και δεν ξερετε απο μερεμετια
Απομακρύνεται το αιωρούμενο μπαλκόνι της Συγγρού - Κλειστός ο δρόμος | in.gr
Εικόνες και βίντεο του inwww.in.gr
Λιγες μερες να εμενε ακομα και θα έσκαγαν γκρουπ με τουρίστες να το φωτογραφήσουν.Κανενας σεβασμος πια στα αξιοθεατα. Χαχαχα!
Λιγες μερες να εμενε ακομα και θα έσκαγαν γκρουπ με τουρίστες να το φωτογραφήσουν.
Λέει μπαλκόνι και δείχνει κάτι σοβάδες κωλο- site του ευαγγελατουΑλλο μπαλκονι περιμεναμε να πεσει,αλλο τελικα φουνταρισε..
Καιρός: Μπαλκόνι έπεσε στην Ερμού εξαιτίας της κακοκαιρίας
Η κακοκαιρία σφυροκοπά όλη την Ελλάδα, αλλά και την Αθήνα, καθώς από το πρωί οι βροχοπτώσεις είναι έντονες σε πολλές περιοχές. Τα προβλήματα στοwww.newsit.gr