You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητώ Toyota yaris
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ανεμος_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat_id=204&SC_GUID=bc269bc4-b132-41be-9a40-8d6c0e910b81] Eδω [/url] κοιταξες ? ( Χρυση ευκαιρια )
www.car.gr/classifieds/cars?ma=248&mo=820&bpr=&tpr=&bre=&tre=2009&bmi=&tmi=]Εδω [/URL] ? ( autocar )
www.car.gr/classifieds/cars?ma=248&mo=820&bpr=&tpr=&bre=&tre=2009&bmi=&tmi=]Εδω [/URL] ? ( autocar )
steven1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Εχω εγω φιλε ενα yaris 1000cc 2πορτο μπλε σκουρο 2001 μοντελο ατρακαριστο για την γυναικα μου και σκεφτομαι να το πουλησω αλλα κατω απο 5500χιλ. δεν το δινω.νομιζω πως 4000 ειναι λιγα για yaris.μονο τρακαρισμενο θα βρεις.
Η πραγματικη εμπορικη αξια διαφερει παρα πολυ απο αυτη που ζηταει ο καθε ιδιωτης.
Μια πρωτη ματια απο την πραγματικη εμπορικη αξια του συγκεκριμενου αυτοκινητου μπορεις να δεις εδω
Στις αγγελιες φυσικα μπορει να δεις μεχρι και 1000-1500€ πανω, χωρις αυτο φυσικα να σημαινει οτι τοσο κοστιζουν.
Στο car.gr που κοιταξα ειχε απο 4.200 και πανω ... φυσικα αν τα εχεις cash ολα πεφτουν αυτες τις δυσκολες μερες...
Μια πρωτη ματια απο την πραγματικη εμπορικη αξια του συγκεκριμενου αυτοκινητου μπορεις να δεις εδω
Στις αγγελιες φυσικα μπορει να δεις μεχρι και 1000-1500€ πανω, χωρις αυτο φυσικα να σημαινει οτι τοσο κοστιζουν.
Στο car.gr που κοιταξα ειχε απο 4.200 και πανω ... φυσικα αν τα εχεις cash ολα πεφτουν αυτες τις δυσκολες μερες...
Φίλε μου σου θυμίζω ότι το αυτοκίνητο σου είναι 9 χρονών ποσά θες να το δώσεις ετσι για δοκιμή βάλτο αγγελία στα χρηματα που ζητάς σου εγγυώμαι ότι θα απογοητευτείςΚαι εγώ έχω ένα μπλε 1000αρι του 2000 75000 χλμ. με λίγα γδαρσίματα εξωτερικά ατρακάριστο. Σκέφτομαι να το πουλήσω αλλά όχι 4000 μου κάνουν λίγα. Είναι σκυλί αμάξι και αξίζει.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
Φίλε μου σου θυμίζω ότι το αυτοκίνητο σου είναι 9 χρονών ποσά θες να το δώσεις ετσι για δοκιμή βάλτο αγγελία στα χρηματα που ζητάς σου εγγυώμαι ότι θα απογοητευτείς
Μπορεί να έχεις δίκιο αυτό που θέλω να πω είναι ότι για 4000 δεν αξίζει να το δώσεις γιατί θες 12000 για να πάρεις αντίστοιχο καινούργιο. Το αμάξι είναι άψογο δεν ζητά τπτ πάει παντού τραβά στην ανηφόρα και αν το άλλαζα πάλι γιαρις θαπαιρνα (το παλιο). Είχα πριν το στάρλετ του 1991 12 χρόνια (μια απο τα ίδια δεν χαλάει ρε παιδί μου)
Δυσκολοι καιροί.
Καλά, κάντε υπομονή λίγες μέρες να αρχίσουν και οι τράπεζες να δημοπρατούν απευθείας σε ιδιώτες και θα δείτε ότι και τα 4 χιλιάρικα που δίνει ο φίλος θα είναι πολλά... Λοιπάμαι πραγματικά που το λέω γιατί όλων μας τα αυτοκίνητα χάνουν την αξία τους, αλλά θα φάνε ακόμα μεγαλύτερη θεαματική τούμπα οι τιμές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις