Νέα

Ζητώ Toyota yaris

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ανεμος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα δημοπρατουνε οι τραπεζες απευθειας σε ιδιωτες ? Και πιστευεις πως 4.000 € θα ειναι πολλα ? Δεν νομιζω να ξεφτιλιστει τοοοοοσο πολυ το θεμα !!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Προφανώς δεν εχετε πάει βόλτα πρόσφατα σε μάντρες.....Αυτοκίνητο,οποιασδήποτε μάρκας,μέσα σε 2 χρόνια εχει χασει τουλάχιστον το 50% της αξιας του....FORD MONDEO 1800 με όλα τα εξτρά,σε αριστη κατάσταση,μοντέλλο 2006 και με μονο 16.000χλμ.,ζήταγα 13.000 ευρώ για να πάρω αυτοκίνητο που κοστίζει 46.000 ευρω (έχει και αυτό σημασία....τι θες να πάρεις δηλαδή) και ξέρετε τι μου δώσανε? 9.000 ευρώ!!!!!Προσπάθησα μόνος μου και βρήκα 10.000 ευρώ,αρα πάνω κάτω αυτή ειναι η τιμή του...

Και μου λέτε τωρα για ενα αυτοκινητάκι γιαπωνέζικο 9 ετων και 1300 ζητάνε 4000 ευρώ? πάνω απο 2000-2500 ευρώ το θεωρώ απίθανο....και αν ειναι σε καλή κατάσταση,και αν εχει "εμπορεύσιμο" χρώμα....Δυστυχώς ετσι ειναι τα πράγματα.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδια,ήταν φυσιολογικό να γίνει αυτό....Εχουμε πηξει στα αυτοκίνητα,δεν μπορείς να παρκάρεις πουθενα....Η δε μείωση του τέλους ταξινόμησης εδωσε την χαριστική βολή....

Να πω και κάτι ακόμα? ειναι 100 φορές προτιμότερο να στριμωχθεί κανείς και να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο.Ισως χειρότερη μάρκα η μικρότερου κυβισμού αλλά καινούργιο! για τουλάχιστον 4-5 χρόνια θα ξεχάσει τι θα πει συνεργείο.Μόνο τα λαδάκια του και ισως ενα φθηνό ετήσιο σερβις.Μια φορά στη ζωή μου πήρα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και ημουνα κάθε εβδομάδα στο συνεργειο.....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Προφανώς δεν εχετε πάει βόλτα πρόσφατα σε μάντρες.....Αυτοκίνητο,οποιασδήποτε μάρκας,μέσα σε 2 χρόνια εχει χασει τουλάχιστον το 50% της αξιας του....FORD MONDEO 1800 με όλα τα εξτρά,σε αριστη κατάσταση,μοντέλλο 2006 και με μονο 16.000χλμ.,ζήταγα 13.000 ευρώ για να πάρω αυτοκίνητο που κοστίζει 46.000 ευρω (έχει και αυτό σημασία....τι θες να πάρεις δηλαδή) και ξέρετε τι μου δώσανε? 9.000 ευρώ!!!!!Προσπάθησα μόνος μου και βρήκα 10.000 ευρώ,αρα πάνω κάτω αυτή ειναι η τιμή του...

Και μου λέτε τωρα για ενα αυτοκινητάκι γιαπωνέζικο 9 ετων και 1300 ζητάνε 4000 ευρώ? πάνω απο 2000-2500 ευρώ το θεωρώ απίθανο....και αν ειναι σε καλή κατάσταση,και αν εχει "εμπορεύσιμο" χρώμα....Δυστυχώς ετσι ειναι τα πράγματα.....
Μαγκες ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετσι ειναι η αγορα σημερα οπως τα προανεφερε ο συναδελφος και ακομα θα γινει χειροτερη. Προσωπικα παθων: TOYOTA RAV 2007 με 6.500χλμ με φουλ εξοπλισμο (μεχρι tv+gps) αυτοματο αγορασμενο 41.000  >:( (Μαιος 2007) οι μαντραδες το παιρνουν 17.000 με την προυποθεση να παρω αλλο,  :jerking: διαφορετικα γυρω στα 13.000. :headbang:  Αν ειναι δυνατον !!..και μη χειροτερα.. :headbang:  :headbang:  :headbang:

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετσι ειναι η αγορα σημερα οπως τα προανεφερε ο συναδελφος και ακομα θα γινει χειροτερη. Προσωπικα παθων: TOYOTA RAV 2007 με 6.500χλμ με φουλ εξοπλισμο (μεχρι tv+gps) αυτοματο αγορασμενο 41.000  >:( (Μαιος 2007) οι μαντραδες το παιρνουν 17.000 με την προυποθεση να παρω αλλο,  :jerking: διαφορετικα γυρω στα 13.000. :headbang:  Αν ειναι δυνατον !!..και μη χειροτερα.. :headbang:  :headbang:  :headbang:

Φιλε athal ειλικρινα στραβωσα τρελα . Ειναι δυνατον να σου παιρνουνε αυτοκινητο 41.000€ στα 13.000€ ??? Δεν του ερχινες μια μπουνια μεσα στα δοντια να ξυπνησει ο βλακας ? Και  :jerking:"Ο ΜΑΓΚΑΣ" :jerking: (με κεφαλαια) θα το πουλησει ακριβοτερα απο οτι στο αγορασε de facto .Αυτο ειναι το μοοοονο σιγουρο .Αν δεν ειναι για γελια αυτο τοτε τι αλλο μπορουμε να κανουμε για να εκφρασουμε το μεγε8ος της βλακειας ?

Υ.Γ. Νομιζω οτι εχουμε χαλασει το 8εμα του παιδιου που αναφερεται στην αγορα του Yaris ... Off topic boys .. of topic !!
:boobies: :boobies: :boobies:

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Το έχεις ακόμα? Απο extra που λές είναι αυτόματο? και έχει δερμάτινα καθίσματα?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μαγκες το εχω ψαξει πολυ το θεμα γιατι θελω να φερω αμαξι απο Γερμανια.
Στην Ελλαδα οι ανθρωποι εχουν τρελαθει τελειως. Πουλανε αμαξια τριετιας πανω απο την τιμη του καινουργιου
γιατι εχουνε λεει καλο εξοπλισμο :headbang:
Οι μαντραδες ειναι ετοιμοι να κλεισουνε, με το ενα ποδι στη φυλακη και βαρανε οσο θελουν, τριετια 85% της τιμης.
Γερμανια 55%. Καλα δεν μιλαω καν για Αμερικη.
Μην ελπιζετε σε τιποτα, προτιμανε να κλεισουν παρα να κατεβασουν τις τιμες.
Φερτε αμαξι απ' εξω μεχρι τελος Αυγουστου θα ειναι μοναδικη ευκαιρια.
Στην Ελλαδα για αμαξια και ειδικα για σπιτια-οικοπεδα μην περιμενετε ποτε να δειτε ασπρη μερα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Φιλε andy τα αμαξια που αναφερεις ειναι ειδικη περιπτωση κανεις δεν παει να αγορασει μεταχειρισμενο Mondeo h Rav σημερα.
Ασε που σε αντιθεση με την αγορα στην πωληση δεν μπορεις να στραφεις στην αγορα του εξωτερικου γιατι εκει ειναι ακομα φθηνοτερα.
Παντως ψαξε μηπως μπορεις να το δωσεις Αλβανια Βουλγαρια ή Τουρκια, εκει θα χτυπησεις σιγουρα πολυ καλυτερες τιμες.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

mauromatakis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τωρα πια ειναι παρα πολλα τα 4000€ για yaris του 2000μον 3000€και πολλα ειναι!  :zfuck: :zfuck:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εχω εγω φιλε ενα yaris 1000cc  2πορτο μπλε σκουρο 2001 μοντελο ατρακαριστο για την γυναικα μου και σκεφτομαι να το πουλησω αλλα κατω απο 5500χιλ. δεν το δινω.νομιζω πως 4000 ειναι λιγα για yaris.μονο τρακαρισμενο θα βρεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για κανε καμια βολτα στην πιατσα φιλε....... :rolleyes:

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε οτι ειναι να παρεις κανε σκληρο παζαρι .....

θα γλυτωσεις πολλα και θα παρεις ακομη καλυτερο απο αυτο που ζητας !!!

Η αγορα αυτη την στιγμη ειναι ΝΕΚΡΗ και ανασταινεται με ΤΙΠΟΤΑ !!!

Χρημα δεν υπαρχει ουτε για σαλιο ... ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ....

καραβοκυρης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχω εγω φιλε ενα yaris 1000cc  2πορτο μπλε σκουρο 2001 μοντελο ατρακαριστο για την γυναικα μου και σκεφτομαι να το πουλησω αλλα κατω απο 5500χιλ. δεν το δινω.νομιζω πως 4000 ειναι λιγα για yaris.μονο τρακαρισμενο θα βρεις.
πουσε ρε φιλε να σου δωσω εγω 5500€ για το  το yaris του 2001  :jerking: :jerking: :jerking:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Έπειδή και εγώ ψάχνω να πουλήσω το corolla του 98 που έχω και να πάρω κανα μεταχειρισμένο του 05 βλέπω ότι οι μαντράδες ζητάνε ότι θέλουν. Το έχουνε χάσει εντελώς. Σε κανα δύο που πήγα με τις μαλακίες που άκουσα σηκώθηκα και έφυγα και την άλλη μέρα ο ένας από αυτούς πήρε τηλέφωνο και άρχισε τις μουφιές να ξαναπεράσω και κάπου μπορούμε να τα βρούμε κλπ. Η αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου θέλει πολύ προσοχή. Μπορείς να πετύχεις αστέρια σε καλές τιμές αλλά μπορεί και να χρυσοπληρώσεις και να κλαις. Πάντως για  το συγκεκριμένο yaris πιστεύω πάνω από 3.500 να δώσεις είναι πολλά   

mauromatakis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έπειδή και εγώ ψάχνω να πουλήσω το corolla του 98 που έχω και να πάρω κανα μεταχειρισμένο του 05 βλέπω ότι οι μαντράδες ζητάνε ότι θέλουν. Το έχουνε χάσει εντελώς. Σε κανα δύο που πήγα με τις μαλακίες που άκουσα σηκώθηκα και έφυγα και την άλλη μέρα ο ένας από αυτούς πήρε τηλέφωνο και άρχισε τις μουφιές να ξαναπεράσω και κάπου μπορούμε να τα βρούμε κλπ. Η αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου θέλει πολύ προσοχή. Μπορείς να πετύχεις αστέρια σε καλές τιμές αλλά μπορεί και να χρυσοπληρώσεις και να κλαις. Πάντως για  το συγκεκριμένο yaris πιστεύω πάνω από 3.500 να δώσεις είναι πολλά   
  φιλε μακρια απο μαντρες αγορασε και πουλα μονος σου ειναι αλητες δες εδω να γελασης αυτος που πουλησε το αυτοκινητο  στην μαντρα ειναι φιλος μου! 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οι τιμές ακολουθούν την καγκουριά της κάθε κοινωνίας.

κάποια εποχή στην ιταλία τα 3-θυρα σειτσέντο, τσίκουετσεντο, κάτι ούνο τίπο και λοιπά ιταλικά ή μη έφταναν σε σημείο να πωλούνται πιο ακριβά σαν μεταχειρισμένα από άλλα μεταχειρισμένα σεντάν πολυτελή η μη.

αφού αν δείτε τιμές ακόμα και από χάμερ στην γερμανία θα πάθετε πλάκα.... ξεκινάνε από 15 χήνες και ανεβαίνουν.... τα ραβ τα τζιπ και τα άλλα δεν θα έπεφταν;
αν πάρεις αυτοκίνητο καινούριο το παίρνεις για τον "εαυτό" σου... όπως όταν αγοράζεις/φτιάχνεις σπίτι... δεν σου αποδίδει κανένα χρήμα απλά σου κάνουν τη ζωή σου καλύτερη... και αρχίζουν και ζητάνε λεφτά.(δεν μιλάω για επαγγελματίες και τέτοια.)

η καγκουριά της ελλάδας που είναι τα τούρμπο σε μικρά κυβικά κάνουν κάτι 316, γκολφ κ.τ.λ. να πωλούνται υπερτιμημένα κυρίως από τους μαντράδες... σου λέει έχει τούρμπο οπότε πλήρωνε μαλάκα.

καβλιαρόγατε... κράτα το το κορολάκι καμια πενταετία ακόμα.. αφού είναι σίγουρο ότι θα σε βγάλει.... περίμενε να μείνουν τα περσινά και τα προπέρσινα για 2-3 χρόνια στις μάντρες και θα σου πω εγώ που θα φτάσουν οι τιμές.

το δικό μου έχω ρωτήσει και μου λένε ότι η αξία του είναι 5-6 χήνες ενώ καινούριο έκανε κοντά στα 20 χιλιάρικα
676735_1.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom