Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Βυζοσταυροφόροι μου, δεν κερδίζουμε τίποτα με το βυζοδιχασμό.
Αν εντοπίζεται κάποιο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ βυζί στην πιάτσα ας γράφεται εδώ και από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις βυζοεπιλογές του.
Πορευθείτε εν βυζοειρήνη φίλτατοι. :tits:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Είχα πάει πρόσφατα σε μια βυζοπούλα (δεν θα αναφέρω σε ποια) και με ρώτησε: έχω μεγάλα βυζιά? Της λέω πως ναι αλλά έχω δει και μεγαλύτερα. Μου λέει υπάρχει μια βουλγάρα η τζούλια που έχει πραγματικά μεγάλα βυζιά. Της λέω βουλγάρα??? Αναφέρεσε στην Τζούλια της Τροφωνίου? Μου λέει ναι σε αυτήν. Δεν το ξέρα πως είναι βουλγάρα της απάντησα. Και μου είπε ότι είναι. Τι να πω αν ισχύει κάτι τέτοιο, εμένα δεν με πειράζει, πάντως η Τζούλια μιλάει τέλεια Ελληνικά.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Η Λάουρα (Τζούλια) λέει ότι είναι από τις Σέρρες πάντως..
Μπορεί η τάνα να ήταν γαύρος και να το είπε για την αντίπαλη βυζοπούλα "χαϊδευτικά"..

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Κοίτα, έγω απλά το ανάφερα συναγωνιστή. Αν είναι καλή στο κρεβάτι για όλους μας αυτό μετράει. Πάντως καλό είναι ότι μαθαίνει κανείς. Και μου το είπε και εντελώς αυθόρμητα για αυτό την πιστεύω. Και πάλι δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα αν πάω μαζί της

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
ποσο τα μικρυνε τα βυζια της η Τζούλια;

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Μπορεί η τάνα να ήταν γαύρος και να το είπε για την αντίπαλη βυζοπούλα "χαϊδευτικά"..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΕΓΡΑΨΕΣ  !!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αυτο το μωρο το έχετε τσεκάρει?

23 χρονων 40LL δηλώνει....δεν είναι κι άσχημα....

Το κακό είναι οτι δεν μπορούμε να την  :fuck2:

Ποτέ μην λες ποτε .Και γω εβλεπα την Sabrina Meloni που εχει τα ιδια και ελεγα δεν θα την πάρω ποτέ αλλά έλα που τωρα στην Φρανκφουρτη εκανε 2 εβδομάδες τα εξτραδάκια της και την εσκισα .Η εμπειρία μου απιστευτη και δεν νομίζω και να βρω τόσο φυσικά και μεγάλα στην ζωή μου .Αμηνννν

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Ποτέ μην λες ποτε .Και γω εβλεπα την Sabrina Meloni που εχει τα ιδια και ελεγα δεν θα την πάρω ποτέ αλλά έλα που τωρα στην Φρανκφουρτη εκανε 2 εβδομάδες τα εξτραδάκια της και την εσκισα .Η εμπειρία μου απιστευτη και δεν νομίζω και να βρω τόσο φυσικά και μεγάλα στην ζωή μου .Αμηνννν

προσωπικά η Maria Swan aka Jana defi () Μου αρέσει αρκετά γιατι είναι λεπτή και οχι τόφαλος.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ξερουμε που ειναι η Ειρηνη ρε παιδες?καποιος ειχε γραψει για δευκαλιωνος η καανω λαθος???

dr.proctor

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν εντοπίζεται κάποιο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ βυζί στην πιάτσα ας γράφεται εδώ και από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις βυζοεπιλογές του.

Μόνο δύο μέλη εκφράστηκαν επί του προβληματισμού μου, αλλά υποθέτω ότι και όσοι δεν μίλησαν έχουν την ίδια γνώμη, αλλιώς θα επενέβαιναν για να υποστηρίξουν τη δημιουργία νέου θρεντ. Και εγώ πάντως την ίδια γνώμη έχω, δηλαδή θεωρώ μάλλον υπερβολή τη δημιουργία νέου θρεντ ειδικά για τις βυζοπούλες των στούντιο. Ωστόσο, τούτου λεχθέντος, θεωρώ απολύτως απαραίτητο να τις φιλοξενήσουμε και αυτές στο πλαίσιο του παρόντος θρεντ, αφού δεν είναι σωστό να τις αφήσουμε άστεγες! Προτρέπω λοιπόν οποιονδήποτε συναγωνιστή έχει κάτι αξιοβυζόλογο να αναφέρει από το μέτωπο των στούντιο, να το πράττει εφεξής χωρίς δισταγμό! Καλή η Τζούλια και οι συν αυτή, αλλά έχει κι αλλού  :tits2: καλιές που κάνουν  :tits: κάλια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η τζουλια-λαουρα-μονικα ειναι οντως απτις σερρες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε βλεπω οτι το κινημα περναει κριση
δεν πρεπει να διχαστει και να γυρισουμε σε μερες πριν το 2000 οπου το γνησιος βυζολαγνος δεν μπορουσε να βρει ενα πραγματικα μεγαλο βυζι
ολοι μαζι ενωμενοι αδερφια
οπως λεει και ο γιωργακης
ΠΑΜΕ
ΜΑΖΙ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όχι στο διχασμό και τη διαφοροποίηση. Μου θυμίζει το Μ-Λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ Μ-Λ. Είμαστε που είμαστε λίγοι δηλαδή (και στην ουσία είμαστε ένα), διχαζόμαστε σε στουντιάδες και μπουρδελάκηδες. Με σκοπό τι; Αφού ο Πρόεδρας είναι ένας....
zaras27!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι στο διχασμό και τη διαφοροποίηση. Μου θυμίζει το Μ-Λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ Μ-Λ. Είμαστε που είμαστε λίγοι δηλαδή (και στην ουσία είμαστε ένα), διχαζόμαστε σε στουντιάδες και μπουρδελάκηδες. Με σκοπό τι; Αφού ο Πρόεδρας είναι ένας....
zaras27!!!
νομιζω οτι χρειαζεται ο ζαρας27 να απευθυνει μηνυμα ενοτητας

andys13

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παίδες, από όλες τις βυζοπούλες των studio και μόνο, ποιά έχει τα μεγαλύτερα κανόνια; έλεγα να παω σε studio για αλλαγή. Παίζει κάτι σε 5άρι και πάνω? Δεν με ενδιαφέρει τίποτα κάτω από 5 νούμερο.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
παίδες, από όλες τις βυζοπούλες των studio και μόνο, ποιά έχει τα μεγαλύτερα κανόνια; έλεγα να παω σε studio για αλλαγή. Παίζει κάτι σε 5άρι και πάνω? Δεν με ενδιαφέρει τίποτα κάτω από 5 νούμερο.
Σε πενταρι και πανω δυσκολα!Αυτες που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ μου εχουν 4-4,5αρια!Επισης ξεχασα να αναφερω την Τζουλια απο το Δοξατου 2α που παιζει και να εχει 5αρια..αλλα δεν βαζω τα αρχιδια μου στην φωτια γιατι δεν την εχω παρει κι ουτε προκειται!Μου την σπαει ο συνδυασμος Α.Π(αντιπαθητικο μπαζο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom