Καταρχάς, θέλω να σας ευχαριστήσω που τόσο άμεσα τοποθετηθήκατε και εκφράσατε την άποψή σας επί του ζητήματος που έθεσα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Πιάτσα, που συνόψισε σε μία παράγραφο την βυζοκατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα στούντιο. Τουλάχιστον δύο χρόνια παρακολουθώ αυτό το thread, καθότι ανήκω και εγώ στην πολυπληθή φυλή των βυζολάγνων, και πάντα μου ήταν σαφές ότι η συζήτηση επικεντρώνεται στις βυζοπούλες των μπουρδέλων (ως και ο τίτλος του thread), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται λόγος και για αυτές στα στούντιο. Ετσι, εγώ ανέκαθεν θεωρούσα ότι το thread καλύπτει και τις δύο κατηγορίες, με έμφαση στα μπουρδέλα.
Νομίζω ότι, κατόπιν των τελευταίων απαντήσεων των συναγωνιστών, που είναι απόλυτα σεβαστές και δείχνουν μία σαφή προτίμηση και έναν προσανατολισμό του συγκεκριμένου thread σχεδόν αποκλειστικά προς τα μπουρδέλα, ιδίως δεδομένης της οικονομικής παραμέτρου (ούτε εγώ εξάλλου δίνω χωρίς σκέψη το πενηντάρικο), αυτό που τίθεται ως ζήτημα είναι εάν υπάρχει πράγματι ανάγκη να γίνει ένα νέο thread που να επικεντρώνεται στις βυζοπούλες των στούντιο ή εάν το υπάρχον thread μπορεί να συνεχίσει να απασχολείται, έστω και δευτερευόντως, με αυτές, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη και πλέον πρακτική λύση, αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι για πολλούς από εμάς οι βυζοπούλες των στούντιο είναι εξίσου σημαντικό θέμα συζήτησης και όχι μια λεπτομέρεια δευτερεύουσας σημασίας. Και αυτό όχι απαραιτήτως γιατί το φυσάμε και μας αρέσει να σκορπάμε πενηντάρικα από δω κι από κει, αλλά διότι μπορεί να προτιμάμε να δίνουμε ένα πενηντάρικο το μήνα για κάτι καλύτερο (αυτό αντιλαμβάνομαι ότι σηκώνει πολλή συζήτηση, αλλά αναφέρομαι έστω στις συνθήκες καθαριότητας κλπ.), από το να δίνουμε ένα εικοσάρικο την εβδομάδα και να σηκωνόμαστε από το κρεβάτι με την πουτσότριχα του προηγούμενου μπλεγμένη ανάμεσα στις δικές και την τσατσά απ' έξω να μας χτυπάει την πόρτα για να συντομεύουμε.
Θεωρώ κατόπιν των παραπάνω πως όλοι μας πρέπει να πάρουμε θέση για το ποια είναι η καλύτερη λύση επί του πρακτέου και ο admin, αφού σφυγομετρήσει τη λαϊκή βούληση, να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.