Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

art47

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
16
Πόντοι
0
Τωρα που Αγαπη και Τζουλια αδυνατισανε, παιζει καποιο αλλο αντιστοιχο BBW ????

art47

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
16
Πόντοι
0
Μια Λιζα χοντρουλα με βυζαρες στην Κολωνου 47, την ηξερε κανεις? Εχω να την δω πανω απο ενα χρονο εκει.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
288
Πόντοι
21
Παιδιά πριν από κανά μήνα δούλευε στο μπουρδελάκι της Εξηκίου 18 αυτό με τις σκάλες μία Ρωσσίδα η Ρίτα με πολύ μεγάλες βυζάρες, στο δωμάτιο πολύ καλή. Την είχα πετύχει πριν καμιά βδομάδα Τροφωνίου 11 σε αντικατάσταση της Αγάπης. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Αν την έχει πετύχει κάποιος παρακαλώ θερμά να ενημερώσει.

εαν λεμε την ιδια σε καποια φαση ηταν στο Κολωνακι στην Αλωπεκης..
εχω και ρο να παω κ να σου πω την αλήθεια την ψαχνω και εγω..Ξερει κανεις αν ειναι εκει ακομα ή ειναι αλλου? Για βοηθείστε...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τωρα που Αγαπη και Τζουλια αδυνατισανε, παιζει καποιο αλλο αντιστοιχο BBW ????
Φίλτατοι βυζοχύστες, μου φαίνεται ότι τα βυζιά της Τζούλιας μίκρυναν λίγο απ'όταν αδυνάτισε. :think:
Πείτε ότι είναι η ιδέα μου πληζ. :helpplea:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μπηκα μεσα και βγαινει μια κοπελα με μεγαλα βυζια...!!!! οπα λεω καινουργια βυζαρου??? τελικα ηταν η τζουλια οπως ειπα και στην ιδια ειναι αγνωριστη............!!!!!!!!!!!! :tits2: :tits: :tits: :tits:
Εχεις δικιο μικριναν λιγο και ειναι σαν να ξεφουσκοσαν.... ομως παραμενουν τα μεγαλητερα στην πιατσα...!!!
εχασε μου ειπε 24 κιλα και θελει να χασει κι αλλα... τι ειπα πως ειναι μια χαρα τωρα κι οτι δεν χρειαζεται να γινει πετσι και κοκκαλο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπηκα μεσα και βγαινει μια κοπελα με μεγαλα βυζια...!!!! οπα λεω καινουργια βυζαρου??? τελικα ηταν η τζουλια οπως ειπα και στην ιδια ειναι αγνωριστη............!!!!!!!!!!!! :tits2: :tits: :tits: :tits:
Εχεις δικιο μικριναν λιγο και ειναι σαν να ξεφουσκοσαν.... ομως παραμενουν τα μεγαλητερα στην πιατσα...!!!
εχασε μου ειπε 24 κιλα και θελει να χασει κι αλλα... τι ειπα πως ειναι μια χαρα τωρα κι οτι δεν χρειαζεται να γινει πετσι και κοκκαλο.
η γνωστη τζουλια-λαουρα-μονικα?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καμία σχέση βυζοτέτοιε μου, αφού της είπα να τα ξαναπάρει μη χάσει την πελατεία. :'(
οχι τυπε μου
για κατι αλλου το λεω οχι για σενα
καλα ειναι η εποχη της ,μετα απο λιγο καιρο θα τα ξαναπαρει και θα αλλαξει ονομα
ελα ρε λαουρα-τζουλια-μονικα :rockon:

danos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κάποια πληροφορία  :boobies: για αύριο μέχρι τις 5 το απόγευμα υπάρχει?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Φίλοι βυζοσυναγωνιστές, πριν λίγο διάβασα κριτική για κάποιοα
Λάουρα στο Κολωνού 30Β, εδώ...

ξέρουμε κάτι;;

Δομικάστηκε απόψε γύρω στις 01:00 στο Κολωνού 30Β με τα πολλά σκαλιά!!
Στο Κολωνού 30Α (της Κατερίνας) είναι πρωινά όχι πάντα!

Πολύ όμορφη με ωραία φράτζα-αφέλειες, καυλιάρικα ασημένια ψηλοτάκουνα :dancing:
και ωραίο στήθος! Λοιπόν..... πίπα πολύ βιαστική >:( , καθόλου ομιλιτική, μόνο ξάπλωσε μου είπε  >:(
και συμμετοχή σχεδόν έπιπλο >:( Το καλό είναι πως ιεραποστολικά την πήρα, όπου τα πόδια της τα έβαζα όπου ήθελα.... ανοιχτά,κλειστά μπροστά μου και πάνω από το κεφάλι της! Αντέχει στο σφυροκόπημα με βογγητά, είναι δεν είναι αληθινά δεν ξέρω και δεν μ' ενδιέφερε και πολύ!!

Αρκετά μέτρια πράματα..... κρίμα γιατί αν χαμογελούσε και είχε περισσότερη συμμετοχή..... θα ήταν  :rockon: :rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb:
α.... τιμή 15 ευρώ!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κοίτα, με τα νούμερα δεν τα πάω καλά.... το συγκεκριμένο
είναι λίγο πιο μικρό από της Ειρήνης, αν τη θυμάσαι!

Συγκεκριμένα γεμίζει η παλάμη και δεν περισεύει...

art47

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
16
Πόντοι
0
Παιδια απ'οτι καταλαβα η Τζουλια ειχε ξαναδυνατισει παλια και μετα τα ξαναπηρε τα κιλα? Ελπιζω και αυτην την φορα να μην το κρατησει για πολυ καιρο το αδυνατο στυλακι.
Ισως οι παλαιοτεροι πελατες της, να μπορουν να μας ενημερωσουν..

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδιά θα ήθελα να με ενημερώσεται αν η αγάπη δουλεύει πρωινή βάρδια σήμερα 29/09 στο Τροφωνίου 11. όποιος φυσικά περάσει από εκεί. ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom