Πολύ καλά πάμε ...τίποτα ....νέκρα
αστο φιλε !!!!!!!! ΞΕΡΑΕΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ καλά πάμε ...τίποτα ....νέκρα
Παιδιά πριν από κανά μήνα δούλευε στο μπουρδελάκι της Εξηκίου 18 αυτό με τις σκάλες μία Ρωσσίδα η Ρίτα με πολύ μεγάλες βυζάρες, στο δωμάτιο πολύ καλή. Την είχα πετύχει πριν καμιά βδομάδα Τροφωνίου 11 σε αντικατάσταση της Αγάπης. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Αν την έχει πετύχει κάποιος παρακαλώ θερμά να ενημερώσει.
εαν λεμε την ιδια σε καποια φαση ηταν στο Κολωνακι στην Αλωπεκης..
εχω και ρο να παω κ να σου πω την αλήθεια την ψαχνω και εγω..Ξερει κανεις αν ειναι εκει ακομα ή ειναι αλλου? Για βοηθείστε...
Φίλτατοι βυζοχύστες, μου φαίνεται ότι τα βυζιά της Τζούλιας μίκρυναν λίγο απ'όταν αδυνάτισε.Τωρα που Αγαπη και Τζουλια αδυνατισανε, παιζει καποιο αλλο αντιστοιχο BBW ????
Φίλτατοι βυζοχύστες, μου φαίνεται ότι τα βυζιά της Τζούλιας μίκρυναν λίγο απ'όταν αδυνάτισε.
Πείτε ότι είναι η ιδέα μου πληζ.
η γνωστη τζουλια-λαουρα-μονικα?Μπηκα μεσα και βγαινει μια κοπελα με μεγαλα βυζια...!!!! οπα λεω καινουργια βυζαρου??? τελικα ηταν η τζουλια οπως ειπα και στην ιδια ειναι αγνωριστη............!!!!!!!!!!!!
Εχεις δικιο μικριναν λιγο και ειναι σαν να ξεφουσκοσαν.... ομως παραμενουν τα μεγαλητερα στην πιατσα...!!!
εχασε μου ειπε 24 κιλα και θελει να χασει κι αλλα... τι ειπα πως ειναι μια χαρα τωρα κι οτι δεν χρειαζεται να γινει πετσι και κοκκαλο.
oxi δεν ειναι ιδεα σου οντως ετσι ειναι !!!!!!
η γνωστη τζουλια-λαουρα-μονικα?
παλι την επιασε η καυλα να αδυνατησειΤη βυζοπατήσαμε τύποι μου!!!
εμ αφου την φαγατε την κοπελα αλητες
οχι τυπε μουΚαμία σχέση βυζοτέτοιε μου, αφού της είπα να τα ξαναπάρει μη χάσει την πελατεία. :'(
Φίλοι βυζοσυναγωνιστές, πριν λίγο διάβασα κριτική για κάποιοα
Λάουρα στο Κολωνού 30Β, εδώ...
ξέρουμε κάτι;;