Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
σημερα καθυστερημενος , λογο φορτο εργασια στιν δουλεια , ειπα να ξεσκασω λιγο πρην παω για υπνο , οποτε αρχισα να ψαχνω στα γνωστα στεκια που εχουν παρκαρι τα βυζια , αλλα τα περισσοτερα ειχαν κλεισει και στα αλλα μικρα βυζια , οποτε μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα το Μαρακι  να δουλευει στο μεταξουργιο , αχιλλεως 40 , βυζι 4 αλλα πεσμενο , ρωγα μισο νυχι , 20 το πακετο,  αφηνει χουφτωμα στα βυζια αρκετο , +10 ακαποτο  ( οχι δεν θα παρω) ,+ 10 κολαρακι , στα μειον οτι συνεχως βαζει κρεμα, τιν πηρα μονο απο κολο , δεν ειναι και ο σφιχτοτερος αλλα για μεταμεσονυχτια , κανει δουλεια = τα χροντρα !!!!!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Η γνωστή Μαρία βυζοτύπε μου; Δεν κατάλαβα +10 κουλούρι; :tickedoff:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
σημερα καθυστερημενος , λογο φορτο εργασια στιν δουλεια , ειπα να ξεσκασω λιγο πρην παω για υπνο , οποτε αρχισα να ψαχνω στα γνωστα στεκια που εχουν παρκαρι τα βυζια , αλλα τα περισσοτερα ειχαν κλεισει και στα αλλα μικρα βυζια , οποτε μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα το Μαρακι  να δουλευει στο μεταξουργιο , αχιλλεως 40 , βυζι 4 αλλα πεσμενο , ρωγα μισο νυχι , 20 το πακετο,  αφηνει χουφτωμα στα βυζια αρκετο , +10 ακαποτο  ( οχι δεν θα παρω) ,+ 10 κολαρακι , στα μειον οτι συνεχως βαζει κρεμα, τιν πηρα μονο απο κολο , δεν ειναι και ο σφιχτοτερος αλλα για μεταμεσονυχτια , κανει δουλεια = τα χροντρα !!!!!!!!

ώρα;;; μεταμεσονύκτια;

Επισκέπτης
Να ενημερώσω ότι στη Φρανκφούρτη για όσους ερθουν (εγω 100%) θα κάνει εμφάνιση η Sabrina Meloni με το εκπληκτικό και ΦΥΣΙΚΟ 90L  !!!!!!!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Να ενημερώσω ότι στη Φρανκφούρτη για όσους ερθουν (εγω 100%) θα κάνει εμφάνιση η Sabrina Meloni με το εκπληκτικό και ΦΥΣΙΚΟ 90L  !!!!!!!!

καλα εσυ πας να μας καταστερψεις !!!!!!!!  τι υπεροχα νεα ειναι αυτα , η γκομενα δεν παιζεται . . .  αντε ριξε  ενα γλιψιμο και για εμας !

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Ολα τα λεφτα μωρο μου ολα τα λεφτα,για δυο βυζια,δολοφονικα..... 

sabrina-meloni_04.jpg

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Είχα πετύχει πριν καμιά εβδομάδα μία βυζαρού κατά της οκτώ το βράδυ Αχιλλέως 40 και πέρασα.Δεν θυμάμε αν την λέγανε Μαρία αλλά ήτανε σκουρόχρωμη και έλεγε πως ήτανε από τη βραζιλία :grin:, αλλά μάλλον βουλγάρα πρέπει να είναι. καλή στο δωμάτιο αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. δεν ανέφερε για πίσω πόρτα πάντως ισπανική έκανε. για την ίδια αναφέρεστε συναγωνιστές?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Είχα πετύχει πριν καμιά εβδομάδα μία βυζαρού κατά της οκτώ το βράδυ Αχιλλέως 40 και πέρασα.Δεν θυμάμε αν την λέγανε Μαρία αλλά ήτανε σκουρόχρωμη και έλεγε πως ήτανε από τη βραζιλία :grin:, αλλά μάλλον βουλγάρα πρέπει να είναι. καλή στο δωμάτιο αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. δεν ανέφερε για πίσω πόρτα πάντως ισπανική έκανε. για την ίδια αναφέρεστε συναγωνιστές?

OXI  , αυτι ειναι μια βουλγαρα , εχω γραψει ποιο πανω , κανει τα ρεπο τις μαριας . . . 

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Άρα η βραζιλιάνα είναι βουλγάρα? η μαρία έχει μεγάλα βυζιά? ελληνίδα είναι φίλε?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Άρα η βραζιλιάνα είναι βουλγάρα?

σωστος

η μαρία έχει μεγάλα βυζιά?

3-4 , αλλα αρκετα πεσμενο

ελληνίδα είναι φίλε?

δεν εχω ακομα καταλαβει ακομα απο που ειναι , οχι τι λεει αυτη , διοτι μια φορα μου ειπε απο ιταλια , τιν αλλη απο ρωσια , εγω τι κοβω για αλβανακι , αλλα δεν ειμαι ακομα σιγουρος 100%

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
ποστ 2272 - 2273  σελιδα 152   . . .   ( χρονος αναζητησης 2 λεπτα )    ημαρτον πλεον , ετιμη τροφη θελετε !!!!!!!!!!!

θέμα επιβεβαίωσης είναι, γιατί έχω επισκευτεί αρχές σεπτεμβρίου μετά τις 11:00 την τροφωνίου και η τζούλια δεν ήταν εκεί. ούτε κάτω ούτε πάνω ούτε δεξιά ούτε αριστερά! :s&m_1:
έχω να την δώ πρίν απο το καλοκαίρι και ομολογώ πως είμαι περίεργος να δω αν έχει αλλάξει όπως έχει γραφτεί.
¨οσον αφορά την αγάπη που ήταν πριν το καλοκαιρι τροφωνίου μετά την επέμβαση μείωσης στήθους δεν ξαναπήγα.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι ρωταω πολλα. Αν νομιζεις οτι ειναι μυστικο αυτο που σε ρωτησα μην, το πεις..
,

εγω εδωσα μια πληροφορια , το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας απο εκει , και να το δεις μονο σου τι αλλο εξτρα κανει , οταν εγω εχω 50 ραντεβου με τιν τζουλια , ειναι λογικο να εχω αλλοι αντιμετωπισει , σε σχεσι με εναν νεο μελος τις παρεα τις τζουλιας , απλος καταγραφω στο σιτε οτι η κοπελα στους γνωστους της παντα αφηνει μια πορτα ανοιχτη για νεες εμπειριες , μην περιμενετε να σας λεμε και τιν παραμικρη λεπτομερεια , το σιτε πρην χρονια ανοιξε με σκοπο να καταγραψουμε τα κοριτσια του χορου , με τα συν και τα πλην , εαν δεν το καταλαβαινεις αυτο , συγνωμη

art47

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
14
Πόντοι
0
,

εγω εδωσα μια πληροφορια , το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας απο εκει , και να το δεις μονο σου τι αλλο εξτρα κανει , οταν εγω εχω 50 ραντεβου με τιν τζουλια , ειναι λογικο να εχω αλλοι αντιμετωπισει , σε σχεσι με εναν νεο μελος τις παρεα τις τζουλιας , απλος καταγραφω στο σιτε οτι η κοπελα στους γνωστους της παντα αφηνει μια πορτα ανοιχτη για νεες εμπειριες , μην περιμενετε να σας λεμε και τιν παραμικρη λεπτομερεια , το σιτε πρην χρονια ανοιξε με σκοπο να καταγραψουμε τα κοριτσια του χορου , με τα συν και τα πλην , εαν δεν το καταλαβαινεις αυτο , συγνωμη

ok, συμφωνω φιλε μου...

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Τετάρτη βραδυνή βάρδια στο Αχιλλέως 40 , μία Μαρία ξανθιά γύρω στα 30-35
με σχετικά πιασηματάκια (χειρολαβές του έρωτα που έχει
γράψει κάμποιος συναγωνιστής) αλλά με αρκετά προικισμένο
μπροστινό διαφορικό  :tits: .
Δέν θα βάλω νούμερο 5-άρια 6-άρια γιατί το έχουμε παρα- :knockinb:
το θέμα αλλά οι βυζολάτρες δεν θα τα προσπεράσουν εύκολα,
έστω και αν δεν φτάνουν σε μέγεθος αυτά της Τζούλιας/Λάουρας.

Ξέχασα ... στο 20ρικο δίνει και κουλουράκι. Θα ακολουθήσει κριτική.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
σημερινη καταθεση στην εορταζουσα Αγαπη - τροφωνιου επανω , οπως παντα ολα καλα

απαντιση σε πμ .    η αγαπη συναδελφε ειναι μεχρη της 4.30 - 4.45  μετα φευγει . . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom