Παιδια αυτήν εδω την εχει πάρει κανείς? Ψηνομαι για ενα ραντεβου αυριο! ( Το ξέρω οτι ειναι CT αλλά είναι και ΒΥΖΟΠΟΥΛΑ)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (4 μέλη και 64 επισκέπτες)
Αν και ξερω οτι ειναι σε λαθος μερος αυτο το ποστ που θα κανω και δεν εχει να κανει με βυζαρου σε ντελο ή στουντιο ειναι σχετικο με τα βυζια και επειδη ξερω οτι το κοινο ειναι byzofanatics και γνωριζουν απο βυζια και τι θα πει μεγαλο βυζι και θα προτεινουν σωστα και οχι μαλακιες το εβαλα εδω.Λοιπον εγω εχω βρει ενα σαιτ www.sarumann.net]http://www.sarumann.net[/url] που εχει πολυ βυζι σε βιντεο και εικονα και εχει πολυ φρεσκο πραγμα cutting edge θα ελεγα και μαλιστα πολυ καλο υλικο αλλα μαγκες ειχα βρει και κατι πολυ γαματα μπλογκ[URL unfurl="true"]http://girls-with-macromastia.blogspot.com/[/url] [URL unfurl="true"]http://macromastia-obsession.blogspot.com/[/url] μιλαμε ειχα πεθανει στην μαλακια.το σαιτ δουλευει κανονικα παλι καλα και ειναι τσαμπα απλα ενα register κανεις αλλα τα μπλογκ γινανε με συνδρομη και ως γνωστων το τσαμπα ειναι πιο καλο. επειδη βλεπω οτι δυσκολα θα γαμισουμε καμια βυζαρου πουτανα οπως την θελουμε το εχω ριξει στην μαλακια και επειδη χρειαζομαι υλικο φρεσκο αλλιως βαριεμε ζηταω τι βοηθεια σας μηπως ξερεις κανεις κανα καλο σαιτ ή μπλογκ για να εκτονωσουμε την βυζομανια μας.
Σωστος αν πετυχει η μαλακια τυφλα ναχει το πηδημα
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 506
Παιδια αυτήν εδω την εχει πάρει κανείς? Ψηνομαι για ενα ραντεβου αυριο! ( Το ξέρω οτι ειναι CT αλλά είναι και ΒΥΖΟΠΟΥΛΑ)
Πω, πω δικέ μου...Τι μας έκανες....
Τι λες τωρα.....................!!!!!!!!!!!!!!!!
μουναρος υπαρχουν τετοιες γυναικες???
Παίδες μία ρωσσίδα με βυζάρες η Άντζελα που δούλευε Εξηκίου 20 πρωινή που έχει χαθεί? Την έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία. Στη θέση της μια κοπέλα από Ελλάδα για την οποία γράφονται αρκετά στο σιτε αλλά χωρίς τα της άντζελας. Αυτή η Αλεξάνδρα από βέργας ξέρει πότε δουλεύει?
Πέρασα σήμερα το πρωί και απο τα 2 της Βέργας και δε βρήκα καμια Αλεξάνδρα
Τελικά στο Εξηκιου 18 πέτυχα τη Ρίτα με 5άρια νομιζω ειναι η ιδια Ρίτα που παλιά δούλευε κάπου πιο ψηλά στην Περγάμου. Λιγο γκρίνια αρχικά αλλά τελικά οκ με άφησε να γευτώ τα 5άρια για αρκετή ώρα.
Τελικά στο Εξηκιου 18 πέτυχα τη Ρίτα με 5άρια νομιζω ειναι η ιδια Ρίτα που παλιά δούλευε κάπου πιο ψηλά στην Περγάμου. Λιγο γκρίνια αρχικά αλλά τελικά οκ με άφησε να γευτώ τα 5άρια για αρκετή ώρα.
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
Αυτό το μωρό όταν θα έρθει σύντομα... θα το τιμήσω...
Βυζοπούλα ΑΑΑ ..... Θα γίνει της Κολάσεως !!!!!!!!!!!!!!!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 506
Αυτό το μωρό όταν θα έρθει σύντομα... θα το τιμήσω...
Ρε μάγκες...ΒΑΛΤΟΙ είστε?? Κοντεύουμε να καταρρεύσουμε...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 506
Εχει ξανάρθει Ελλάδα; έχουμε κάποια κριτική για τη Helen?
...Τι να την κάνεις την κριτική... Δώσ μου τα 250 και πάω και χωρίς κριτική...Made in Russia...ΕΓΓΥΗΣΗ...Αν σε βάλει κάτω από τα μαστάρια, ΔΕΝ ξανασηκώνεσαι...
γεια σας συναδελφοι βυζογαματοι κ βυζοσαλιαρηδες
ειστε ολοι ωραιοι
διαβασα τις συζητησεις σας αλλα μπερδευτηκα με τοσα ονοματα που εχει η καθε κοπελα κ τα εχασα.
καμια προταση για κυρια με υλικο κ μπροστινη μεγαλη κινηση υπαρχει σε στανταρ μερος κ βαρδιες?
ευχαριστω προκαταβολικα στους φιλους που 8α με διαφωτησουν
καλη συνεχεια σε ολους
να ζησουν τα βυζολαγωνικα φιλοι!!!!!!!!!!!!
ειστε ολοι ωραιοι
διαβασα τις συζητησεις σας αλλα μπερδευτηκα με τοσα ονοματα που εχει η καθε κοπελα κ τα εχασα.
καμια προταση για κυρια με υλικο κ μπροστινη μεγαλη κινηση υπαρχει σε στανταρ μερος κ βαρδιες?
ευχαριστω προκαταβολικα στους φιλους που 8α με διαφωτησουν
καλη συνεχεια σε ολους
να ζησουν τα βυζολαγωνικα φιλοι!!!!!!!!!!!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Φτωχοί πλην τίμιοι βυζοπαλαιστές, έχω ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο. Ξεκινάω απ'το άσχημο για να σας το φέρω ωραία στο τέλος.
Τις προάλλες, που λέτε, ο θεός Πρίαπος με είχε κυριεύσει και λόγω του προχωρημένου της ώρας λέω δεν πετάγομαι Βούρβαχη που είναι κοντά στο σπίτι μου μπας και πετύχω Βαλεντίνα; Το ξεφούρνισα λοιπόν το κακό. Μιλάω για στούντιο – λέγε με 50ευρω δηλαδή. Περιμένετε όμως έχει βυζοσυνέχεια.
Κάθομαι το λοιπόν στον καναπέ και η κλασική τσατσά μου αναγγέλλει μια Νίκη Ουγγαρέζα. Τρώω την ξενέρα αλλά μόλις την είδα μάγκες έπαθα λαλά και 10 εγκεφαλικά. Βυζάρες μεγαλύτερες της Βαλεντίνας οπότε λέω βουρ στον πατσά (πατσές δεν είχε μη φοβάστε). :o
Μπαίνω λοιπόν, κάνω το ντουζάκι μου και με πιάνει στα πράσσα η μπροστόβαρη. Παίρνει τη μπουρνουζοπετσέτα, με σκουπίζει και αρχίζει αργή και βασανιστική βυζομαλακία. Να μη χύσω τώρα λέω και τι στον κόσμο! Και ευτυχώς δεν άνοιξε ο πίδακας.
Μετά ρούφηξε το τρομπόνι χωρίς όμως τις μπάλες και κατόπιν την έφερα από πάνω να γλύφω τα μαστάρια... σλουρπ, μιαμ
Μετά πλαγιαστό να βλέπω τα κανόνια να πάλλονται στον καθρέπτη, από πίσω να τα βλέπω προφίλ και αφού βαρέθηκα της λέω να μου κάνει ισπανικό να πιτσιλίσω. Πρώτα αυτή από πάνω, μετά εγώ από πάνω και το πουλί μου ανάμεσα αλλά πάλι δεν...
Οπότε την έβαλα να αναλάβει τον πεοκρούστη. Απ'τη χειρομάλαξη έφυγε κι η καπότα και έγινα πουτάνα απ'τα φλόκια. Ευτυχώς δε μου'ρθαν στη μουσούδα! Μιλάμε ότι αυτό το σόου παίζει να κράτησε και μισή ώρα οπότε είναι ψιλο-value for money.
Τα βυζιά δεν είναι θεόρατα αλλά είναι μπόλικα, αφράτα, καλοσχηματισμένα και δε με χάλασαν καθόλου. Αφήνει να παίξεις μαζί τους (αρκεί να μη τα πας μακριά :S) και γενικά το πουλέν είναι χαμογελαστό και δεκτικό, χωρίς ωστόσο να σε κάνει να χάσεις τη βυζομπάλα.
Αν και λίγο off topic έκανα το βυζοχρέος μου και σας ενημέρωσα.
Εν τούτω Νίκη ΒΥΖΑντινοί μου φίλοι.
Τις προάλλες, που λέτε, ο θεός Πρίαπος με είχε κυριεύσει και λόγω του προχωρημένου της ώρας λέω δεν πετάγομαι Βούρβαχη που είναι κοντά στο σπίτι μου μπας και πετύχω Βαλεντίνα; Το ξεφούρνισα λοιπόν το κακό. Μιλάω για στούντιο – λέγε με 50ευρω δηλαδή. Περιμένετε όμως έχει βυζοσυνέχεια.
Κάθομαι το λοιπόν στον καναπέ και η κλασική τσατσά μου αναγγέλλει μια Νίκη Ουγγαρέζα. Τρώω την ξενέρα αλλά μόλις την είδα μάγκες έπαθα λαλά και 10 εγκεφαλικά. Βυζάρες μεγαλύτερες της Βαλεντίνας οπότε λέω βουρ στον πατσά (πατσές δεν είχε μη φοβάστε). :o
Μπαίνω λοιπόν, κάνω το ντουζάκι μου και με πιάνει στα πράσσα η μπροστόβαρη. Παίρνει τη μπουρνουζοπετσέτα, με σκουπίζει και αρχίζει αργή και βασανιστική βυζομαλακία. Να μη χύσω τώρα λέω και τι στον κόσμο! Και ευτυχώς δεν άνοιξε ο πίδακας.
Μετά ρούφηξε το τρομπόνι χωρίς όμως τις μπάλες και κατόπιν την έφερα από πάνω να γλύφω τα μαστάρια... σλουρπ, μιαμ
Μετά πλαγιαστό να βλέπω τα κανόνια να πάλλονται στον καθρέπτη, από πίσω να τα βλέπω προφίλ και αφού βαρέθηκα της λέω να μου κάνει ισπανικό να πιτσιλίσω. Πρώτα αυτή από πάνω, μετά εγώ από πάνω και το πουλί μου ανάμεσα αλλά πάλι δεν...
Οπότε την έβαλα να αναλάβει τον πεοκρούστη. Απ'τη χειρομάλαξη έφυγε κι η καπότα και έγινα πουτάνα απ'τα φλόκια. Ευτυχώς δε μου'ρθαν στη μουσούδα! Μιλάμε ότι αυτό το σόου παίζει να κράτησε και μισή ώρα οπότε είναι ψιλο-value for money.
Τα βυζιά δεν είναι θεόρατα αλλά είναι μπόλικα, αφράτα, καλοσχηματισμένα και δε με χάλασαν καθόλου. Αφήνει να παίξεις μαζί τους (αρκεί να μη τα πας μακριά :S) και γενικά το πουλέν είναι χαμογελαστό και δεκτικό, χωρίς ωστόσο να σε κάνει να χάσεις τη βυζομπάλα.
Αν και λίγο off topic έκανα το βυζοχρέος μου και σας ενημέρωσα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.904
- Πόντοι
- 42.697
Η Νίκη βυζολάγνε είναι όντως πολύ καλο βυζομιλφ με φυσικες βυζάρες και σωστή επαγγελματιας
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι λες ρε φιλε....αυτο ειναι ποστ......κορυφαιοΑν και λίγο off topic έκανα το βυζοχρέος μου και σας ενημέρωσα.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Η Νίκη βυζολάγνε είναι όντως πολύ καλο βυζομιλφ με φυσικες βυζάρες και σωστή επαγγελματιας
Έτσι ακριβώς βυζοτύπε μου. Η Βαλεντίνα είναι πιο καυλιάρα και όμορφη κατά την άποψή μου, αλλά η Νίκη έχει μεγαλύτερα βυζιά κι αυτό το λέω μετά λόγου βυζογνώσεως.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 506
Έτσι ακριβώς βυζοτύπε μου. Η Βαλεντίνα είναι πιο καυλιάρα και όμορφη κατά την άποψή μου, αλλά η Νίκη έχει μεγαλύτερα βυζιά κι αυτό το λέω μετά λόγου βυζογνώσεως.
...Πάλι στα 3,5σάρια (με το ζόρι) θα μας ρίξετε ρε??
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
...Πάλι στα 3,5σάρια (με το ζόρι) θα μας ρίξετε ρε??
Μεγαλύτερα είναι εντάξει είπαμε. Και τι να κάνουμε οι δόλιοι; Ξεγελάμε τον βυζοπόνο μας με τέτοιες. :-
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.027
- Πόντοι
- 5.975
Εχει βελτιωθεί η Νικη- ?
διοτι στην αρχή ήταν πολυ τυπικη και μη μου απτου - την ειχα επισκεφθεί τον χειμωνα ( ιακχου)
δεστε τις πολλες αντιστοιχες αρνητικες κριτικες --πχ περσι τον χειμώνα έως ανοιξη
ειναι παντως πολυ αρχοντικο μιλφ
διοτι στην αρχή ήταν πολυ τυπικη και μη μου απτου - την ειχα επισκεφθεί τον χειμωνα ( ιακχου)
δεστε τις πολλες αντιστοιχες αρνητικες κριτικες --πχ περσι τον χειμώνα έως ανοιξη
ειναι παντως πολυ αρχοντικο μιλφ
Εχει βελτιωθεί η Νικη
βρε συναδελφη , ειναι βυζοπουλα η νικη ? ημαστε σοβαρη !!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 128