Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Φτωχοί πλην τίμιοι βυζοπαλαιστές, έχω ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο. Ξεκινάω απ'το άσχημο για να σας το φέρω ωραία στο τέλος. :dancing:
Τις προάλλες, που λέτε, ο θεός Πρίαπος με είχε κυριεύσει και λόγω του προχωρημένου της ώρας λέω δεν πετάγομαι Βούρβαχη που είναι κοντά στο σπίτι μου μπας και πετύχω Βαλεντίνα; Το ξεφούρνισα λοιπόν το κακό. Μιλάω για στούντιο – λέγε με 50ευρω δηλαδή. Περιμένετε όμως έχει βυζοσυνέχεια. :sunglasses:
Κάθομαι το λοιπόν στον καναπέ και η κλασική τσατσά μου αναγγέλλει μια Νίκη Ουγγαρέζα. Τρώω την ξενέρα αλλά μόλις την είδα μάγκες έπαθα λαλά και 10 εγκεφαλικά. Βυζάρες μεγαλύτερες της Βαλεντίνας οπότε λέω βουρ στον πατσά (πατσές δεν είχε μη φοβάστε). :o
Μπαίνω λοιπόν, κάνω το ντουζάκι μου και με πιάνει στα πράσσα η μπροστόβαρη. Παίρνει τη μπουρνουζοπετσέτα, με σκουπίζει και αρχίζει αργή και βασανιστική βυζομαλακία. Να μη χύσω τώρα λέω και τι στον κόσμο! Και ευτυχώς δεν άνοιξε ο πίδακας. :rolleyes:
Μετά ρούφηξε το τρομπόνι χωρίς όμως τις μπάλες και κατόπιν την έφερα από πάνω να γλύφω τα μαστάρια... σλουρπ, μιαμ :tits:
Μετά πλαγιαστό να βλέπω τα κανόνια να πάλλονται στον καθρέπτη, από πίσω να τα βλέπω προφίλ και αφού βαρέθηκα της λέω να μου κάνει ισπανικό να πιτσιλίσω. Πρώτα αυτή από πάνω, μετά εγώ από πάνω και το πουλί μου ανάμεσα αλλά πάλι δεν... :helpplea:
Οπότε την έβαλα να αναλάβει τον πεοκρούστη. Απ'τη χειρομάλαξη έφυγε κι η καπότα και έγινα πουτάνα απ'τα φλόκια. Ευτυχώς δε μου'ρθαν στη μουσούδα! Μιλάμε ότι αυτό το σόου παίζει να κράτησε και μισή ώρα οπότε είναι ψιλο-value for money. :knockinb:
Τα βυζιά δεν είναι θεόρατα αλλά είναι μπόλικα, αφράτα, καλοσχηματισμένα και δε με χάλασαν καθόλου. Αφήνει να παίξεις μαζί τους (αρκεί να μη τα πας μακριά :S) και γενικά το πουλέν είναι χαμογελαστό και δεκτικό, χωρίς ωστόσο να σε κάνει να χάσεις τη βυζομπάλα. :think:

Αν και λίγο off topic έκανα το βυζοχρέος μου και σας ενημέρωσα.
chinese-bow-005.gif

ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΥΖΑντιο...χαχαχαχα

Εν τούτω Νίκη ΒΥΖΑντινοί μου φίλοι.
respect-013.gif

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ωπ... ευχάριστα βυζονέα!!!!
:tits: :tits:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Οκ-Nα διευκρινίσουμε  προς αποφυγήν συγχύσεως 
ότι εδώ εννοούμε την Ουγγαρέζα μιλφ ΝΙκη-  (Ιακχου 7 &  πλέον και Βούρβαχη)
και ΟΧΙ  την αλλη  (Αυστριακή ?) μιλφ Νικη, απο Αγ. Μελετίου 37...

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ότι εδώ εννοούμε την Ουγγαρέζα μιλφ ΝΙκη-  (Ιακχου 7 &  πλέον και Βούρβαχη)
studioorhidea-gr.com/girls  δηλαδη αυτην εδω ? στης φωτο δεν φαινεται να το κατεχει . . . .  και στο προγραμμα δεν εχει ουτε μια μερα με το οναματης . . . .  οποτε περιμενουμε μεχρη την πεμπτη πρωι για να την πετυχουμε στιν ιακχου

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
studioorhidea-gr.com/girls  δηλαδη αυτην εδω ? στης φωτο δεν φαινεται να το κατεχει . . . .   και στο προγραμμα δεν εχει ουτε μια μερα με το οναματης . . . .   οποτε περιμενουμε μεχρη την πεμπτη πρωι για να την πετυχουμε στιν ιακχου
Σιγά τα μεγάλα βυζιά ρε φίλε.
Πεσμένο τριάρι κ άντε...
κανα 5αρι full Και άνω λέμε !

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σιγά τα μεγάλα βυζιά ρε φίλε.
Πεσμένο τριάρι κ άντε...
κανα 5αρι full Και άνω λέμε !

συμφωνο μαζι σου φιλε , και εγω αυτην τιν απορια εχω , διοτι στις φοτο φαινονται μικρα , και τα παιδια εδω μιλανε για 4 - 5 , οποτε κατι παει λαθος .. . . .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
της Νίκης είναι 4άρια. Τουλάχιστον.
στις φωτό δεν φάινονται καλά
τώρα αν θέλετε για αγελαδινό, δεν έχει

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
της Νίκης είναι 4άρια. Τουλάχιστον.
στις φωτό δεν φάινονται καλά
τώρα αν θέλετε για αγελαδινό, δεν έχει

οποτε ZeroTolerance ,  μιλαμε  για αυτη που βλεπουμε στης φοτο , οκ , ευχαριστω !!!

Επισκέπτης
Καλά θα συγκεντρωθούμε να βροθμε κανένα μεγάλο :tits2: ή θα τον  :jerking:με τα τριαροτεσσάρια ?

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλά θα συγκεντρωθούμε να βροθμε κανένα μεγάλο :tits2: ή θα τον  :jerking:με τα τριαροτεσσάρια ?

ψαχνουμεεεεεεεεεεεεεεε    , αλλα δυστιχως μονο βενζινη χαλαμε γ@μοτο !!!!!!!1  φερτε καμια βυζοοοοοοοοοοοοουυυ  ρε αφεντικα !!!!!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αγαπητοί βυζιάρηδες,
Ο piderof ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απολύθηκε απο το στρατό και επιστρέφει για νέες περιπέτειες. Μπουχτισμένος από ψωλαρία και βυζοάφραγκος γύρισα στα παλιά λημέρια που δυστυχώς από ότι είδα είναι τα ίδια αν όχι χειρότερα από ότι τα άφησα. Βυζοξεραίλα, βυζοθανατάς και βυζανυπαρξία... Μέχρι και της Λάουρας μίκρυναν. Πού θα πάει πια αυτό; Γεμάτος όρεξη για νέες περιπέτειες ενώνω τις τεστοστερονούχες δυνάμεις μου με όλους σας με σκοπό τη βυζομέθεξη. Προσφέρομαι για ρεφενέ ταξίδι αστραπή στη Γερμανία, Τσεχία, Πολωνία ή όποια άλλη βυζομάνα χώρα τούτου του ντουνιά. Προσφέρομαι για ποδαρόδρομο ή αυτοκινητάδα βυζοαναζήτησης. Θα κάνω τα πάντα για 2 τροφαντά γαλακτερά ξέχυλα μαστάρια... Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ... ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!

Υ.Γ: ZARAS τσέκαρα το Πολωνό στο μανικιούρ... Πολύ μπροστά η γκόμενα πιπίνι μεγαλόβυζο και πληροί τη βασική μου προυπόθεση: το κάθε βυζί της είναι μεγαλύτερο από το κάθε κωλομέρι της. Να μην την τριγύριζε και ο ψηλός σαλιάρης που τη βατεύει θα την περνάγαμε κοτσάνι.
:boobies: :tits2: :boobies:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
δωστε και αλλες βυζουδες ρε παιδες
ας ειναι και απλες κοπελες της διπλανης πορτας
με πμ βεβαια
εγω ομως θα κανω μια εξαιρεση
σας προσκαλω να θαυμασεται
στον 1 οροφο στο δημο αθηναιων λιοσιων
απεναντι απο το πρωτοκολο μια βυζουδα που καθεται πισω απο το γκισε
την επομενη φορα που θα παω για κληση θα της την πεσω δεν αντεχω αλλο....

vizotrelamenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
8
Πόντοι
0
φιλοι βυζοαγωνηστές τι θα γινη δεν καταλαβένουν οτι εμεις εχουμε μεγάλο βυζοπάθος δεν μπορούν να φερούν κατι μεγάλο και τρελό νε ξελαμπικάρουμε λίγο (αχ τζουλια γιατί μασ αδυνάτησες :uglystupid:)

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
κ εγω ειχα αναφερει βυζαρουδες τις διπλανης πορτας παλαιοτερα.αλλος δε ξερει η εχε δει καποια???

Επισκέπτης
Στη γωνια Χαλκοκονδυλη και Σατωβριαδου αν δεν κανω λαθος στο σαντοουιτσαδικο εχουν αραξει αρκετες βιζιτες .Περναω σημερα και βλέπω να καθεται μια μελαχροινη αφρατη με κατι βυζαρες !!! Αλλά ημουνα φορτωμενος με πραγματα >παω στο αμαξι να τ αφήσω γυριζω και δεν ηταν εκει μαλλον τη φορτωσε καποιος .Θα επανελθω.

Μιλαμε για μεγεθος Λαουρας και πανω!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στη γωνια Χαλκοκονδυλη και Σατωβριαδου αν δεν κανω λαθος στο σαντοουιτσαδικο εχουν αραξει αρκετες βιζιτες .Περναω σημερα και βλέπω να καθεται μια μελαχροινη αφρατη με κατι βυζαρες !!! Αλλά ημουνα φορτωμενος με πραγματα >παω στο αμαξι να τ αφήσω γυριζω και δεν ηταν εκει μαλλον τη φορτωσε καποιος .Θα επανελθω.

Μιλαμε για μεγεθος Λαουρας και πανω!!!!

Εκεί δεν έχει κάτι τελειωμένες πρεζούδες;
Αλλά αν μιλάμε για μέγεθος Λάουρας αλλάζει το πράμα. :sunglasses:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Χμμ... μάλλον ο Ζαρας εννοεί μια απο τις δυο πολυ μελαχροινες- σαν ισπανοτσιγγγάνες
πολυ παχουλες- με μεγαλο στηθος  - που καπνίζουν γενικα συνέχεια & ορθιες κλπ
Η  μια λέγεται Μαρία.. και το παιζει Βραζιλιάνα ( χι- χι) .  και βγαινει και πανω στην Λαυρίου  μεσημερια
Ο ζαρας  ίσως  εννοεί  αυτή- ή την άλλη που ειναι κυρίως βραδυνή ---
και χαριεντιζεται  με  Πακιδες, γυφτους , σκουρους κλπ  και ανοιγει .. ντεκολτε ...----?

vizotrelamenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
8
Πόντοι
0
zaras μαθε νεα και πες μας γιατι με βλεπω να κατασκηνώνω στο εν λογο βυζομέρος

Επισκέπτης
Χτεσινή επιδρομή και στους γύρω δρόμους αλλά ήταν μόνο αυτές που λετε.Η συγκεκριμένη δεν ηταν .Θα επανέλθω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom