Επισκέπτης
οχι και τεραστια......
αυτο ειναι στουντιο οποτε 50-60 ευρω . εδω ψαχνουμε για βυζια με 20 ευρω ,Ωραία 3,5άρια δοκίμασα στο Φ104 Ευα χορταστικά, με καυλέ ρόγες.
αυτο ειναι στουντιο οποτε 50-60 ευρω . εδω ψαχνουμε για βυζια με 20 ευρω ,
στο σιτε λεει μερικες κοπελς προσφερουν 30 , αλλα οποτε εχω παει 40 μου ζητησαν και καλα οτι για να εχει ποιο ανεσει η κοπελα 50 , οποτε αστα να πανε !!!!!!30 ευρώ κάνει εκεί το απλό πρόγραμμα
Η Κατερίνα από Φυλής 104 αν θυμάμαι καλά με 30 εχει το απλό... ;)
Πολύ καλή τιμή και χαίρεσαι τα βυζιά της περισσότερη ώρα ;)
Την έχω τιμήσει και θα το ξανακάνω ;) ;)
Για την Ευα δεν ξέρω αν είναι με 30 ή 40, αλλά την έχω στα υπόψιν.... ;)
Πολυ μικρα βυζια για να αναφερονται σε αυτο το θεμα.
Παιδια αν ξερετε κατι μεγαλο αλλιως γραψτε καλυτερα σε αλλο θεμα.Αυτο κανω και εγω.
Γερμανια ποιος παει ειπαμε?Καμια καλη ανακαλυψη?
Η Κατερίνα από Φυλής 104 αν θυμάμαι καλά με 30 εχει το απλό... ;)
Bυζομαχητές, κατέθεσα εψές στην εν λόγω. Τελικά βυζοάνθρακες ο θησαυρός. Καμία σχέση τα βυζιά με αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες. Δεν είναι τούμπανο δυστυχώς.
Πέραν των βυζιών, είναι μια κοντόφαρδη ύπαρξη με μια κοιλούμπα λες κι έχει εφτάδυμα. Αλλά εντάξει δε με χάλαγε.
Στο δωμάτιο έκανε κάτι τσαχπινιές και αεροπλανικά τύπου Κομανέτσι (πίπα-μακροβούτι θα την χαρακτήριζα) χωρίς ωστόσο να ενθουσιάζει τον μέσο βυζοσκάουτερ.
Εν κλειτορίδι, θα έλεγα ότι για 30 ευρώ που είναι το απλό πρόγραμμα είναι μια βυζοτίμια πρόταση...
Με αγωνιστικούς βυζοχαιρετισμούς.
Πολυ μικρα βυζια για να αναφερονται σε αυτο το θεμα.
Παιδια αν ξερετε κατι μεγαλο αλλιως γραψτε καλυτερα σε αλλο θεμα.Αυτο κανω και εγω.
Γερμανια ποιος παει ειπαμε?Καμια καλη ανακαλυψη?
Την προηγουμενη Πεμπτη ηταν εκειΠαιδια ξερει κανεις αν η Λαουρα ειναι στο ποστο της, τροφωνιου αν δεν απατομαι, αυριο η αν εχει παει διακοπες?
Αδελφε την Ειρηνη την ψαχνω και εγω.Απ οτι καταλαβα κανεις δεν την εχει δει εδω και αρκετο καιρο...ΚριμαΣυναγωνιστές επικαλούμαι ιδιαίτερα το δαιμόνιο ορισμένων από εσάς που είστε τσακάλια & δε σας ξεφεύγει τίποτα... Η Ειρήνη η γνωστή & μη εξαιρετέα (Κολωνού 27Α & παλιότερα Αχιλλέως 40) πού δουλεύει τώρα??? Σήμερα πέρασα από Κολωνού 27Α στην πρωινή βάρδια & δούλευε μια Βαλέρια. Επίσης κάτι άλλο, η Τζούλια έχει φύγει για διακοπές? Σήμερα το φωτάκι στο σπίτι που δουλεύει ήταν σβηστό.
Επίσης κάτι άλλο, η Τζούλια έχει φύγει για διακοπές? Σήμερα το φωτάκι στο σπίτι που δουλεύει ήταν σβηστό.