Επισκέπτης
Ετοιμαζω βόμβα με νεο αστερι ......αλλά οχι επι πληρωμη
Οποιος περάσει και τη δει θα καταλάβει και αν αρχίσει και γραψει οτι δεν ειναι 6ΑΡΙ να πάει να γαμηθει γιατί το είπε η ίδια χτες λέγοντας ότι δυσκολεύεται να βρει μαγιό γιατί φοράει 6 νούμερο!!!
Καλησπερα μαγκες λεω να περασω αυριο απο Τζουλια για βυζοθεραπεια.Ξερει κανεις αν δουλευει η ειναι διακοπες?
Ειρηνη Ελληνιδα μικρη με βυζι φυσικοτατο 4άρι τουλάχιστον!
οχι παχια με πιασιματα οσα πρέπει
θα τη βρειτε στο Σολωμου 32 ισογειο
13 ή 113 ?Εύα, κάθε βράδυ στο Αλκαμένους 13
Έχω ενθουσιαστεί!
Σαν κάτι τέτοιο να κατάλαβα και εγώ, αλλά προσπάθεί να μην το κάνει έκδηλο μάλλον.δεν λεω καλη η ειρηνουλα , αλλα εχει μια ταση για ξεπετα ή ετσι καταλαβα εγω . . . ( δυο φορες εχω τιμηση . . )
Για τι μέγεθος μιλάμε;Εύα, κάθε βράδυ στο Αλκαμένους 13
Έχω ενθουσιαστεί!
η Ευα ειναι μιλφ κοντα στα 55 ειναι καλη μεσα αλλα μεγαλη και αν ειναι αβαφτη ειναι χαλια.
Φιλτατε Ζαρα αναβεις φωτιεςΛοιπόν αδέφια μου αλήτες πουλιά που λεει και ο Τόλης .....
Εγω ως δεσμευμένος την εν λόγω που θα αναφέρω δεν μπορώ να την αγγίξω λόγω ότι θα διαλύσω και γάμους και αρραβωνες γιατί θα με δωσουν στεγνά οποτε επειδή ΔΕΝ είμαι μοναχοφάης όπως πολλοί από εδω θα δωσω το μωρό και οποιος την καταφέρει χρωστάει βίντεο σε μενα μόνο(τωρα ειμαι μοναχοφάης)!!! Αρχίζω ...
Εκεί που πάω και κουρεύομαι ο κουρεάς μου που τον ξερω 10 χρόνια αποφάσισε ν ανοιξει κολλητά με το κουρείο ένα μαγαζί με μανικιουρ , πεντικιουρ κτλ για αντρες και γυναικες.Αφού έβαλε την γυναίκα του μέσα να το κάνει κουμάντο (αστερι λεπτό μουναρος από αρμενία)ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ , πηρε και μερικές κοπέλες ...και παω εγω να κουρευτώ και βγαίνει το 6ΑΡΙ ΚΑΘΑΡΌ 6ΑΡΙ οτι και να γίνει και το κουρεμα το εκανα αντι μισή ωρα 1,30 και ηπια και καφέ.....Ειναι μελαχροινή με 6αρι νταρντανα ψηλή με πράσινα ματια .Μου φυγε ο πάτος .... Στη συζήτηση που ειχαμε του λεω ποια είναι αυτή και μου λεει οτι ειναι καινούργια και εχει και να πάει 6 μηνες με αντρα και είναι από Πολωνία...και αλλάξαμε συζήτηση να μην καρφωθω...αφού δεν το πίστευα!!!!!!αυτό που έβλεπα!!
Σας λέω μόνο ότι όταν εβγαινε στο πεζοδρόμιο για τσιγάρο μπορεί και να τον επαιζε ολη η περιοχή και γω κάτω από την πετσέτα ανετα . Μιλάμε για τους βύζους γιατί δεν ειναι παχια με ζάπια και φοράει και σορτσάκι και εχει και πλατάρες να υποστηριξει τις τορπίλλες .
Οποιος θέλει πάει για κουρεμα , είναι και φτηνό..χι,χι αλλά μπορει να πάει και για κανα καθαρισμό προσωπου διπλα ακριβως που ειναι αυτή.
Οποιος περάσει και τη δει θα καταλάβει και αν αρχίσει και γραψει οτι δεν ειναι 6ΑΡΙ να πάει να γαμηθει γιατί το είπε η ίδια χτες λέγοντας ότι δυσκολεύεται να βρει μαγιό γιατί φοράει 6 νούμερο!!!
Λοιπον αντε για κουρεμα όλοι στην Μιχαήλ Βοδα και απ όσο θυμαμαι πρεπει να ειναι στο 12-14 εκει νομίζω !!
Φιλιά και οποιος την καταφέρει που εγω θα την ειχα για καραμέλα μου χρωστάει βιντεο και τραπέζι
TIMH KAI ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΖΑΡΑΣ!!! ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Γιατί καλή η τάνα με τους βύζους αλλά ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ δε συγκρίνεται με την κοπέλα της διπλανής πόρτας, το κορίτσι που μπήκε τυχαία στο ίδιο βαγόνι με σένα, την πωλήτρια του σούπερ μάρκετ που ψωνίζεις, τη μαμά δυό ομπρέλες παραπέρα στην παραλία ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΣΤΑΡΟΒΥΖΑ... Amateur huge boobs και τα μυαλά στα κάγκελα! Και προτείνω τη δημιουργία δικτύου τέτοιων πληροφοριών (awwhb aka amateur women with huge boobs ) ώστε να δοκιμάσει ο καθένας την τύχη του! ΖΑΡΑΣ άνοιξε post ως πρόεδρος και πίστεψέ με θα ακολουθήσω. Έτοιμη την έχω τη Ρίμμα τη Ρωσίδα, στο 1.60 με 6αρι βυζί...