Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τακούνια φοράει;;  :grin:

Bρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις! Δε φτάνει τόσο χαμηλά ο μάτης μου αγαπητέ... :tooth:

δεν ξερω αν ειναι καλη στο γαμησι γιατι και δεν εχω παει μαζι της,ουτε εχει παρει το ματι μου καποια κριτικη εδω

Γιατί δεν μπήκες τύπε μου; :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Bρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις! Δε φτάνει τόσο χαμηλά ο μάτης μου αγαπητέ... :tooth:

Γιατί δεν μπήκες τύπε μου; :think:
ουτε εγω ειδα αν φοραει  :2funny:
δεν μου γεμισε το ματι :2funny: ρε τυπε
δεν ξερω
ας γραψει και κανενας καμια κριτικη να δουμε τι παιζει
γιατι αν εχει μην πιανεις εδω μην πιανεις εκει δεν τα μπορω αυτα δικε μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και δεν πας να εισαι και ο πρωτος που θα γραψεις κριτικη?
ρε φιλεναδα τοση βαρεμαρα καλοκαιριατικα  στα αλλα θρεντ,μεχρι και τις βυζοπουλες διαβαζεις;πολυ cool...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Φίλε αυτή στο αβατάρ σου ποιά είναι; :cool2:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ξερει κανενας σημερα αν δουλευει καμια βυζαρου κ που να παω για βυζοκαταθεση?
η φυγατε ολοι διακοπες βυζοκαυλιαρηδες?

σημερα τζουλια στο γνωστο πρωινο της ποστο και η φωτεινη στο στουντιο Αριστοτέλους 177 , αυτα τωρα το καλοκαιρι . . .

frozenzero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σημερα τζουλια στο γνωστο πρωινο της ποστο και η φωτεινη στο στουντιο Αριστοτέλους 177 , αυτα τωρα το καλοκαιρι . . .
τωρα αδερφε ειναι βραδυ.η τζουλια μονο πρωινα?ποιο γνωστο ποστο?κ η φωτεινη ποτε δουλευει μηπως ξερεις?

ευχαριστω για τις προτασεις σου φιλε κ βυζοαγωνιστη!!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
τωρα αδερφε ειναι βραδυ.

εεεεεε ! τοτε πηγαινε μετα της 11.00 αχχιλεως 40  να βρεις την αννα

η τζουλια μονο πρωινα?

και εαν εχεις καυλες αυριο το πρωι ακομα , κανε μια επισκεψει ( μετα της 11.00 το πρωι , δεν ξυπναει πρωι - πρωι το κοριτσι μας . . . . .

ποιο γνωστο ποστο?

τροφωνιο 11 , στο αριστερα που βγαζει στην πισω αυλη . . . . .

η φωτεινη ποτε δουλευει μηπως ξερεις?

πηγαινε απο εκει και θα σε εξυπερετηση η τσατσα , πες φωτεινη , και ξερει αυτη . . . . .

frozenzero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εεεεεε ! τοτε πηγαινε μετα της 11.00 αχχιλεως 40  να βρεις την αννα

αδερφε πηγα αχχιλεως 40!!!!δουλευε μια μαρια αλλα κ αυτη ειχε πολυ βυζο αλλα χοντρουλα.ειπα να περασω να δω τι παιζει.
ξεκιναει με ενα μετριο προς καλο τσιμπουκι κ εδειχνε να τον αγαπαει τον π@υτσο.πριν τον βαλει στο στομα της μου τον επαιζε.αλλα μετα ερχεται η μεγαλη ξενερα.βαζει κρεμα στο νι-μου κ μπαινω.βαρκα στο γυαλο κ τα υπολοιπα οσοι την εχετε πατησει ετσι ξερετε.κ παρολο που δεν ενιωθα τιποτα αυτη ξεσκιστηκε στο βογκητο.ξενερωσα κ τελειωσα στα γρηγορα κ την εκανα.οταν βγηκα ενας συναγωνιστης βυζολατρεις με ρωτησε για την γκομενα αν εχει μεγαλα βυζια.μπορει κ να διαβασε την συζητηση κ περασε κ αυτος να δει τι παιζει.μακαρι ο φιλος να περασε καλυτερα απο εμενα αν μπηκε.αυτα!!

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
υπαρχει καποιο αναλογο ΄΄θεμα''που μπορουμε ν γραψουμε κ εμεις αν εχουμε υποψιν κατι σε βυζαρες της διπλανης πορτας?ενημερωστε παρακαλω συναγωνιστες!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
υπαρχει καποιο αναλογο ΄΄θεμα''που μπορουμε ν γραψουμε κ εμεις αν εχουμε υποψιν κατι σε βυζαρες της διπλανης πορτας?ενημερωστε παρακαλω συναγωνιστες!!!

Tι έγινε δικέ μου παίζει καμιά βυζογειτόνισσα; Γράψε καμιά ιστοριούλα να ξεροχύσουμε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
παιζουν κανα 2 αλλα ελεγα μηπως υπαρχει το αναλογο θεμα ν γραψουμε εκει κ οχι σε αυτο που ασχολειται με ιεροδουλες

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
ε γραψτα εδω...και αλλη φορα καποιος συναγωνιστης παρεθεσε κατι σχετικο..
Περιμενουμε..εχουν ενδιαφερον οι πληροφοριες αυτες...

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
κοιταξτε.δε ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα κ στη γειτονια μου εχω ενα μαγαζι με μανικιουρ που το εχουν κατι ρωσιδες.παιδια δε ξερω πως γινεται αλλα τυχαινει σχεδον πντα να δουλευουν γκομενες με μασταρια εκει.κατ αρχην υπαρχει η ιδιοκτητρια την οποια κ γνωριζω με ενα τεσσαρακι κ οι κοπελες που δουλυαν την τελευταια φορα που ειχα δει(ειναι κλειστο γ καλοκαιρι τωρα)ειχε η μια 5αρι.το μαγαζι βρισκεται δροσοπουλου κ καφαλληνιας.εγω να φαναταστειτε ειχα παει κιολας ν κανω στο ποδι μου κατι γιατι ειχα πληγη κ βρηκα ευκαιρια ν βλεπω το ποδι μου αναμεσα στα μασταρια της ενωμε περιποιοταν.δε φανταζεστε καυλα..!κυψελα ειναι η περιοχη.οποιος πρναει κατα τυχη ας πιξει μια ματια!τωρα παιζει κ ενα μαγαζι στη φωκιωνος(ψιλοτελευταιο μη φαντααστειτε τιπτα καλο)κ δουλευε μια παλια φιλη μεκατι 6αρες βυζους.δε θυμαμαι ονομα αλλα ειναι απεναντι απο την αγορα πανω στη φωκιωνο.οποος θελει μπορει ν παει γ ποτακι η για καφε.μονο γι αυτο αξιζει ν πας εκει..περιμενω κ καμια δικη σας ιστορια..

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Κατά της 11.30 το πρωί ξεκίνησα για κατάθεση στην Αγάπη αλλά η υπηρεσία μου είπε ότι θα ερχότανε με καθυστέρηση μιας ώρας έτσι σαν δεύτερη επιλογή υπήρχε η τζούλια ακριβώς δίπλα. Η κοπέλα έχει τεράστια μαστάρια με υπέροχες ρώγιες να τις πιπιλάς με τις ώρες και δεν χορταίνεις. Στο δωμάτιο αν και είχα αρνητική εντύπωση για την τζούλια, άλλαξα γνώμη. Καταπληκτική πίπα χωρίς δυστυχώς γλύψιμο σα @@, άνεση χρόνου, 69, απλά καταπληκτική. Έχει και αυτό το κοντό μαύρο μαλλί, πολύ έκφυλη.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
κοιταξτε.δε ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα κ στη γειτονια μου εχω ενα μαγαζι με μανικιουρ που το εχουν κατι ρωσιδες.παιδια δε ξερω πως γινεται αλλα τυχαινει σχεδον πντα να δουλευουν γκομενες με μασταρια εκει.κατ αρχην υπαρχει η ιδιοκτητρια την οποια κ γνωριζω με ενα τεσσαρακι κ οι κοπελες που δουλυαν την τελευταια φορα που ειχα δει(ειναι κλειστο γ καλοκαιρι τωρα)ειχε η μια 5αρι.το μαγαζι βρισκεται δροσοπουλου κ καφαλληνιας.εγω να φαναταστειτε ειχα παει κιολας ν κανω στο ποδι μου κατι γιατι ειχα πληγη κ βρηκα ευκαιρια ν βλεπω το ποδι μου αναμεσα στα μασταρια της ενωμε περιποιοταν.δε φανταζεστε καυλα..!κυψελα ειναι η περιοχη.οποιος πρναει κατα τυχη ας πιξει μια ματια!τωρα παιζει κ ενα μαγαζι στη φωκιωνος(ψιλοτελευταιο μη φαντααστειτε τιπτα καλο)κ δουλευε μια παλια φιλη μεκατι 6αρες βυζους.δε θυμαμαι ονομα αλλα ειναι απεναντι απο την αγορα πανω στη φωκιωνο.οποος θελει μπορει ν παει γ ποτακι η για καφε.μονο γι αυτο αξιζει ν πας εκει..περιμενω κ καμια δικη σας ιστορια..

Σου εύχομαι να σπρώξεις αυτά τα βυζοπουλέν, αλλά και να μη τα καταφέρεις είσαι τυχερός γιατί είσαι κοντά στα στούντιο της Δροσοπούλου και βγάζεις το βυζοάχτι σου. Έτσι δεν είναι δικέ μου; :cheesy:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Σου εύχομαι να σπρώξεις αυτά τα βυζοπουλέν, αλλά και να μη τα καταφέρεις είσαι τυχερός γιατί είσαι κοντά στα στούντιο της Δροσοπούλου και βγάζεις το βυζοάχτι σου. Έτσι δεν είναι δικέ μου; :cheesy:

ποιο ειναι το βυζοπουλεν στιν δροσοπουλου ?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
βυζοσυναγωνιστές φίλοι μου πως πάει???

λόγω διακοπών απέχω από το σπορ....
σύντομα κοντά σας.... τι παίζει γενικά;;

Η Αγάπη έφυγε από Ιουλιανού 71??

Η Ειρήνη από Μεταξουργείο εβρέθει;;

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
βυζοσυναγωνιστές φίλοι μου πως πάει???

λόγω διακοπών απέχω από το σπορ....
σύντομα κοντά σας.... τι παίζει γενικά;;

Η Αγάπη έφυγε από Ιουλιανού 71??

Η Ειρήνη από Μεταξουργείο εβρέθει;;
Tην αγαπη την ειχα βρει στην τροφωνιου πρωι πριν 2-3 εβδομαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom