Αγαπητοί φίλοι να σας πω κι εγώ- αναλυτικά
όντως πριν ένα μηνα η Ειρήνη μου είχε πει και εμένα , ότι θα ειναι απογεύματα στο 27α δηλ 17-23.00 περίπου, εκτος Σαβ/ κυριακου κατά τα γνωστά
Φαίνεται ότι δεν είναι πλέον. Μια Πέμπτη πριν 25 μερες πάντως δεν ήταν ---και η τσ2 είπε ότι " θα ναι αύριο " ...
Δυστυχώς πρέπει να συμφωνήσω με τον παραπάνω συνάδελφο, ότι η Ειρήνη είναι πλέον αγνώριστη
Δεν υπάρχουν πλέον τεραστια .. αλλά μεγάλα μακρόστενα πεσμένα στηθη απλώς. εγώ τρόμαξα να την γνωρίσω- οι παλιοι της φαν πιστεύω θα στενοχωρηθούν
Ειναι υπερβολικά αδυνατισμένη-- μου είπε ότι έκανε μια σοβαρή εγχείρηση-- αλλά δεν ΄ξερω , ίσως είναι κατι άλλο
Επίσης είπε ότι είχε προβλημα με τον γιο της που ήταν άρρωστος. Ηταν ... αθλιότητα η φάση πάντως. με την αντροτσατσά να μουρμουρίζει...
Η Ειρήνη σκοτεινιασμενη στα 15Ε και να μην έχει κόσμο- και στο τέλος μου ειπε με πόνο "μην με ξεχνάτε". όποιος
Μακάρι να είναι καλά- και να επιστρέψει καλύτερα. οποιος μάθει-- ας πει
Ευχομαι σε όλους Καλό Πάσχα- να στε καλά
καλησπερα φιλοι συναγωνιστες βυζολαγνοι οποιος φιλος εντοπιση την Ειρηνη καποια στιγμη ασ ριξει ενα pm
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).