Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κυριοι επειγοντως να μου πειτα καποια με τεραστια βυζια γιατι θα παω για καταθεση.ας ειναι και γεματη...ευχαριστω.
Tζουλια, στην Κνιδου 18
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΟ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΙΟ!!!
ΔΙΑΙΤΑ θέλει όχι μαγιό!!!
Φίλοι βυζοπουλάδες, έχει παραπαχύνει η δικιά μας... σαν τσουβάλι με βυζιά έχει γίνει...
Νταξ το βυζί βυζί, αλλά θα κάνει κάνα μπαμ καμιά ώρα και θα τρέχουμε!!!
Κατά τ'άλλα τίποτα στην πιάτσα, μας βυζομουτζώσανε!!!
Μωρή σιχαμένη Όλγα, μπα κακό χρόνο να'χεις, πήγες και τα μίκρυνες (ό,τι θυμάμαι χαίρομαι)!!!
Δυστυχώς δεν έχω πληροφορία μάγκες, όμως έφτιαξα το οικόσημο της βυζοπαρηγοριάς για το σύλλογό μας...
Ο,τι και να πω θα ναι λιγο....εγραψες βυζο
V for Vyzobala...
ΔΙΑΙΤΑ θέλει όχι μαγιό!!!
Φίλοι βυζοπουλάδες, έχει παραπαχύνει η δικιά μας... σαν τσουβάλι με βυζιά έχει γίνει...
Νταξ το βυζί βυζί, αλλά θα κάνει κάνα μπαμ καμιά ώρα και θα τρέχουμε!!!
Κατά τ'άλλα τίποτα στην πιάτσα, μας βυζομουτζώσανε!!!
Μωρή σιχαμένη Όλγα, μπα κακό χρόνο να'χεις, πήγες και τα μίκρυνες (ό,τι θυμάμαι χαίρομαι)!!!
Δυστυχώς δεν έχω πληροφορία μάγκες, όμως έφτιαξα το οικόσημο της βυζοπαρηγοριάς για το σύλλογό μας...
καποτε ειχε χασει αρκετα κιλα
τοτε που ειχε αποσυρθει για ενα χρονο
αγνωριστη ειχε γινει
εχουν και αλλη χρηση δηλαδη εκτος απτην ανακουφιση της καυλαςΑποθηκεύει λίπος στα βυζιά όπως οι καμήλες δικέ μου!!!
εχουν και αλλη χρηση δηλαδη εκτος απτην ανακουφιση της καυλας
Ανάποδες καμπούρες τύπε μου!!! Η Επιστήμη (η στριπτιζού πάντα) σηκώνει τα πόδια ψηλά!!!
καποτε ειχε χασει αρκετα κιλα
τοτε που ειχε αποσυρθει για ενα χρονο
αγνωριστη ειχε γινει
Συναγωνιστές,
είμαι φαν της Ειρήνης και την έχω χάσει.
Αναθάρρησα όταν διάβασα λίγο πιο πάνω πως ξαναεμφανίστηκς Κολωνού 27α.
Πήγα στο εν λόγω μαγαζί την Τετάρτη το απόγευμα, αλλά η Ειρήνη δεν ήταν εκεί...
Μήπως κάποιος την έχει εντοπίσει;
Ευχαριστώ...
Και σε σένα φίλε Καλό Πάσχα ;)Ευχομαι σε όλους Καλό Πάσχα- να στε καλά
Παιδιά όποιος πηγαινει στη Λάουρα ας τις λεει ν αδυνατίσει γιατί μετά το Πασχα τι θα κανουμε .Αντε όλοι να της πουμε για αδυνάτισμα δεν ειναι ντροπή .Εξάλλου το ξερει κι εκεινη , λιγο σπρωξιμο θελει από μας ...