Συναδελφοι ξέρει κανείς αν δουλεύει σημερα η Τζούλια στην Κνίδου??
καθημερινές και Σάββατο 11:30 - 16:30!!
Συναδελφοι ξέρει κανείς αν δουλεύει σημερα η Τζούλια στην Κνίδου??
Bρηκα μια αξιοπρεπεs βυζαρου με 5αρια οπλισμιο ειναι στο κρυφο στουντιο δευκαλιωνos 63, ονομα κοπελαs Συλβια απο Πολωνια και αφηνει και ισπανικο τελειωτικο χωριs σκουφακι.
όχι ρε φίλε...
που δουλευέι και ποιοες ώρες??
περιποίηση όμως η γνωστή υπέροχη έ;;
Τις κριτικές τις ειδατε για την Μαριάννα Πιπινου 65 να σχολιάσετε οποιοι πηγατε ?
Bρηκα μια αξιοπρεπεs βυζαρου με 5αρια οπλισμιο ειναι στο κρυφο στουντιο δευκαλιωνos 63, ονομα κοπελαs Συλβια απο Πολωνια και αφηνει και ισπανικο τελειωτικο χωριs σκουφακι.Γενικα σε αυτο το σπιτι οποια εχω παρει ειναι καλη μεσα .
EΙΡΗΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!
μετά από πολύυυ καιρό την βρήκα...
χαμογελαστή όπως πάντα, περιποιητική, με την ωραία της την πιπούλα, τα όμορφα βυζιά της,
Σύντροφοι λάτρεις του γιγάντιου στήθους, μου κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι όλοι κλαίγεστε και ολοφύρεστε για την έλλειψη μεγάλου βυζιού στην πιάτσα και όταν κάποιος από μάς αναφέρει την εύρεση μιας καινούριας βυζαρούς (όπως η ως άνω Σύλβια) κανείς δεν ασχολείται με τη χαρμόσυνη είδηση!!! Τζούλια και ξερό ψωμί δηλαδή;;;
Ξέρει κανείς τι ειν' αυτό το στούντιο στη Δευκαλίωνος, πρώτη φορά το ακούω και ούτε στο site το βρίσκω. Και τι πάει να πει "κρυφό" στούντιο; Μήπως ζητάνε και pin code για να σου ανοίξουν;;;
Επίσης, φίλε Koleou, μήπως ξέρεις το ωράριο της εν λόγω ιερόδουλης;
Λοιπον διαβάζω για την Μαριαννα που παιζει Φ109 και Πιπίνου 65 .Δυστυχως όμως απογευματα που δεν μπορω εγω .Πρωινά δουλευει ? Εκτός από τον υψηστο Piatsa την εχει πάρει αλλος να μας πει ?