Νέα

Βαλεριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwlomparas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 660
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

kwlomparas1

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2024
Like
210
Πόντοι
21
Τι γνώμη έχετε για την βαλεριάνα;Εγώ όσες φορές είχα αρκετό άγχος δύο χάπια βαλεριάνας με βοήθησαν απίστευτα

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.707
Πόντοι
2.036
Aν έχεις λαϊκή κοντά σου, αγόρασε το ίδιο το φυτό και κάνε χρήση ως εξής: Το βράζεις και το αφήνεις ΜΕ το φυτό και κλειστό το καπάκι της κούπας για μια ώρα πριν τον ύπνο ώστε να "κάτσει" το απόσταγμα. Πίνεις με άδειο στομάχι. Καληνύχτα σας! (Οτι άλλο θέλεις σχετικά με sleeping disorders γράψε μου)

• Like
Αντιδράσεις: batist
OP
OP
kwlomparas1

kwlomparas1

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2024
Like
210
Πόντοι
21
Aν έχεις λαϊκή κοντά σου, αγόρασε το ίδιο το φυτό και κάνε χρήση ως εξής: Το βράζεις και το αφήνεις ΜΕ το φυτό και κλειστό το καπάκι της κούπας για μια ώρα πριν τον ύπνο ώστε να "κάτσει" το απόσταγμα. Πίνεις με άδειο στομάχι. Καληνύχτα σας! (Οτι άλλο θέλεις σχετικά με sleeping disorders γράψε μου)
Για κάτι έκτακτο δεν βοηθάει ομως

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.322
Πόντοι
1.056

Αυτό βοηθάει και για delayed sleep-wake phase? (Μη σταθερό ωράριο ύπνου).

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.707
Πόντοι
2.036
Αυτό βοηθάει και για delayed sleep-wake phase? (Μη σταθερό ωράριο ύπνου).
Nαι, μπορείς με αυτό να "μαζέψεις" το βιολογικό σου ρολόι ή να έχεις ύπνο σε σύντομο χρόνο αφού το πιείς. Επικουρικά, μένε μακριά απο οθόνη οπωσδήποτε την τελευταία μία ώρα πριν κοιμηθείς, και φρόντιζε μέσα στο δωμάτιο να υπάρχει ΨΥΧΡΗ θερμοκρασία.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.991
Πόντοι
206
Τι γνώμη έχετε για την βαλεριάνα;Εγώ όσες φορές είχα αρκετό άγχος δύο χάπια βαλεριάνας με βοήθησαν απίστευτα
Για εμενα μαγνήσιο και σύμπλεγμα βιταμινών B Βραχυπρόθεσμα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.991
Πόντοι
206
Υπάρχουν σε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής?
Ναι στο φαρμακείο 1000 μαγνήσιο και σύμπλεγμα βυταμινων Β σε 10 μέρες θα πετάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω διαβασα Βαλεριανα και νομιζα ανοιξε νημα καμμια
καινουρια ανεξαρτητη!!

:alivedick:
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.015
Πόντοι
206
καλα ειναι αυτά απο βαλεριάνες μεχρι ψυχοφαρμακα αλλα ολα κανουν κακό στην στυση,στην γονιμότητα και γενικα μειώνουν την λιμπιντο αποδεδειγμένα

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.473
Πόντοι
4.027
  • Ουάου
Αντιδράσεις: stelda

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
η βαλεριανα προκαλει εξαρτηση, μετα απο 7-10 μερες δεν θα κοιμαστε χωρις αυτην. Εχω δοκιμασει , εχει καλα αποτελεσματα αλλα μου δημιουργισε και καποια μικρα προβληματακια , ισως η δοση ηταν μεγαλη.
Καπου διαβασα οτι υπαρχουν και χαπια βαλεριανας χωρις τα αρνητικα της εξαρτησης.

OP
OP
kwlomparas1

kwlomparas1

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2024
Like
210
Πόντοι
21
η βαλεριανα προκαλει εξαρτηση, μετα απο 7-10 μερες δεν θα κοιμαστε χωρις αυτην. Εχω δοκιμασει , εχει καλα αποτελεσματα αλλα μου δημιουργισε και καποια μικρα προβληματακια , ισως η δοση ηταν μεγαλη.
Καπου διαβασα οτι υπαρχουν και χαπια βαλεριανας χωρις τα αρνητικα της εξαρτησης.
Για χάπια εγώ μιλούσα.Εσυ τι βαλεριάνα εννοεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom