Δεν ξέρω ποια είναι τα βαριά και ποια οχιΔηλαδή είναι βαριά ?μπορεί να παίρνεις βαριά και έτσι να μη σε βοηθάνε στις καύλες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί δεν έχω πρωινές στύσεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vascoda25
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 217
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Εντάξει περιττά κιλά όντως δε έχεις δε ξέρω μάλλον τα αντικαταθλιπτικά.Δεν ξέρω ποια είναι τα βαριά και ποια οχι
Το θέμα είναι τώρα που θα το διακόψω σιγά σιγά να δω πόσο καιρό θα κάνω να επανέλθωΕντάξει περιττά κιλά όντως δε έχεις δε ξέρω μάλλον τα αντικαταθλιπτικά.
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Αρκετο θα σου κάνει κακά τα ψέματαΤο θέμα είναι τώρα που θα το διακόψω σιγά σιγά να δω πόσο καιρό θα κάνω να επανέλθω
Το λες και μόνος σου ότι έχεις άγχος. Αν κοιμάσαι και δεν είσαι χαλαρός λόγω άγχους, μπορεί το πρωί να μη λειτουργεί κάτι σωστά όπως οι καύλες. Δοκίμασε μελατονίνη από το φαρμακείο και άμα πάλι έχεις πρόβλημα μάλλον τα φάρμακα φταίνε και θα πρέπει να το υποστείς.Καλημέρα στην παρέα.Μεχρι πριν δέκα μήνες οι πρωινές στήσεις ήταν καθημερινότητα.Επειτε πέρασα μια περίοδο δύο μηνων περίπου με αρκετό άγχος όπου ξεκίνησα και μια θεραπεία με αντικαταθλιπτικά την οποία ακολουθώ μέχρι και σήμερα και οι πρωινές στήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.Εχω κάνει όλες τις απαραίτητες ανδρολογικες και καρδιολογικες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά.Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται?Έχει περάσει κάποιος μια τέτοια παρόμοια κατάσταση.Να σημειώσω ότι είμαι 28 χρονών με συχνή άσκηση και χωρίς περιττά κιλά
Μίλα και με κανένα γιατρό με πτυχίο βέβαια, όχι μόνο με τους κατά φαντασίαν
Το άγχος έχει να κάνει την ώρα του σεξΤο λες και μόνος σου ότι έχεις άγχος. Αν κοιμάσαι και δεν είσαι χαλαρός λόγω άγχους, μπορεί το πρωί να μη λειτουργεί κάτι σωστά όπως οι καύλες. Δοκίμασε μελατονίνη από το φαρμακείο και άμα πάλι έχεις πρόβλημα μάλλον τα φάρμακα φταίνε και θα πρέπει να το υποστείς.
Μίλα και με κανένα γιατρό με πτυχίο βέβαια, όχι μόνο με τους κατά φαντασίαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω γενικά ιδιαίτερη διάθεση αλλά δεν έχω και πρωινές καύλεςΦίλε δεν έχουμε καταλάβει δε κάνει καθόλου κούκου η δε κάνει μόνο το πρωί κούκου.πχ είναι σχετικό.εμενα μου κάνει πιο πολύ κούκου το βράδυ που χαλαρώνω να δω λίγο τιβι το πρωί βιαζομε να παω για δουλειά δεν έχω χρόνο για κουκου..
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.435
- Πόντοι
- 2.046
Sandoz 100 mg.. πάρε ολόκληρο και θα έχεις για μια εβδομάδα.
MairoulaCrossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2024
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Kαλημέρα αγαπημένε μου. Με την ιδιότητά μου ως ψυχολόγου, θα σου πω τα ακόλουθα:
Εξαρτάται από το πόσο διάστημα έπαιρνες την αγωγή. 1 έτος; παραπάνω; Όσο πιο πολλά τα έτη, τόσο μεγαλύτερη η περίοδος προσαρμογής. Κατά μέσο όρο μέσα στον μήνα μετά τη λήξη της λήψης του χαπιού, επανέρχεσαι. Χρειάζεται ωστόσο να διακρίνεις εσύ ή ο θεραπευτής σου αν η αιτία της έλλειψης στύσεως είναι το χάπι ή η ψυχική διαταραχή αυτή καθ' αυτή.
Εξαρτάται από το πόσο διάστημα έπαιρνες την αγωγή. 1 έτος; παραπάνω; Όσο πιο πολλά τα έτη, τόσο μεγαλύτερη η περίοδος προσαρμογής. Κατά μέσο όρο μέσα στον μήνα μετά τη λήξη της λήψης του χαπιού, επανέρχεσαι. Χρειάζεται ωστόσο να διακρίνεις εσύ ή ο θεραπευτής σου αν η αιτία της έλλειψης στύσεως είναι το χάπι ή η ψυχική διαταραχή αυτή καθ' αυτή.
Ξερει κάποιος σε πόσο καιρό φεύγει η δράση των αντικαταθλιπτικων από τον οργανισμό έτσι ώστε να επανέλθουν οι καύλες?
Αυτά τα χάπια δε νομίζω να αυξάνουν την λίμπιντο απλά βοηθούν στην στύση αν υπάρχει ήδη διάθεσηSandoz 100 mg.. πάρε ολόκληρο και θα έχεις για μια εβδομάδα.
Παιδιά έχω παρόμοιο θέμα και γω .Ειμαι μόλις 27 αλλά έχω χάσει πρωινή δυνατή στύση εδώ και χρόνια.Και γενικώς έχω διάφορα συμπτώματα όπως θέμα χαλαρή στύση ακόμα και όταν αυνανίζομαι ,.Γυμνάζομαι δυνατά αλλά παρολαυτα δεν έχω την μυικοτητα που θα έπρεπε να έχω κλπ.Μπορει να προέρχονται όλα αυτά από στρεσσ και μορφή κατάθλιψης που περνάω χρονια λόγω έλλειψης κοινωνικών σχέσεων κατά καιρούς .Για πολλά διαστήματα δεν είχα παρέες πόσο μάλλον κοπέλα .Οπότε σκέφτομαι μήπως όλο αυτό μου χάλασε την τεστοστερόνη μου από την βαρεμάρα και την θλίψη .Εν πασει περιπτώσει όλα αυτά με κίνησαν να κάνω τεστ τεστοστερόνης και τελικά έβγαλα 350 με κατώτατο όριο 245 εάν θυμάμαι καλά .Δηλαδη ενώ ειμαι μέσα στα όρια θεωρουμαι χαμηλά ειδικά για 27αρης.Το σκέφτομαι για γιατρό αλλά δεν θέλω να βάλω εξωγενή τεστοστερόνη .Από την άλλη σκέφτομαι μπας και από φαγητά διάφορα μου ανεβει λίγο η τεστοστερόνη .Εσείς τι λέτε ; Έχει βάλει κανείς σας εξωγενή τεστοστερόνη με επίβλεψη γιατρού ;
Είναι όντως χαμηλή η τιμή της τεστοστερόνης αλλά διαφέρει πολύ από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα.Αν θες να ανέβει φυσικά κάνε περισσότερα βάρη και να τρως κρεατικά και ψάριαΠαιδιά έχω παρόμοιο θέμα και γω .Ειμαι μόλις 27 αλλά έχω χάσει πρωινή δυνατή στύση εδώ και χρόνια.Και γενικώς έχω διάφορα συμπτώματα όπως θέμα χαλαρή στύση ακόμα και όταν αυνανίζομαι ,.Γυμνάζομαι δυνατά αλλά παρολαυτα δεν έχω την μυικοτητα που θα έπρεπε να έχω κλπ.Μπορει να προέρχονται όλα αυτά από στρεσσ και μορφή κατάθλιψης που περνάω χρονια λόγω έλλειψης κοινωνικών σχέσεων κατά καιρούς .Για πολλά διαστήματα δεν είχα παρέες πόσο μάλλον κοπέλα .Οπότε σκέφτομαι μήπως όλο αυτό μου χάλασε την τεστοστερόνη μου από την βαρεμάρα και την θλίψη .Εν πασει περιπτώσει όλα αυτά με κίνησαν να κάνω τεστ τεστοστερόνης και τελικά έβγαλα 350 με κατώτατο όριο 245 εάν θυμάμαι καλά .Δηλαδη ενώ ειμαι μέσα στα όρια θεωρουμαι χαμηλά ειδικά για 27αρης.Το σκέφτομαι για γιατρό αλλά δεν θέλω να βάλω εξωγενή τεστοστερόνη .Από την άλλη σκέφτομαι μπας και από φαγητά διάφορα μου ανεβει λίγο η τεστοστερόνη .Εσείς τι λέτε ; Έχει βάλει κανείς σας εξωγενή τεστοστερόνη με επίβλεψη γιατρού ;
Κάτι διάβασα και για πράσινα λαχανικά ( μαρούλι κλπ ) τα οποία περιέχουν μαγνήσιο όπως και σκεύασμα μαγνησίου το οποίο είχα στο σπίτι .Λέω να το δοκιμάσωΕίναι όντως χαμηλή η τιμή της τεστοστερόνης αλλά διαφέρει πολύ από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα.Αν θες να ανέβει φυσικά κάνε περισσότερα βάρη και να τρως κρεατικά και ψά.
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.094
- Πόντοι
- 446
Τίτλος νήματος:
Γιατί δεν έχω πρωινές στύσεις???
Απλή απάντηση:
Γιατί δίπλα σου είναι η σύζυγος και όχι ένας κωλαρίκος 23 ετών...
Απλή απάντηση:
ΣωστόςΤίτλος νήματος:
Απλή απάντηση:
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.247
- Πόντοι
- 3.236
Σίγουρα ειναι τα αντικαταθλιπτικά. Αν επιτρέπεται, πιο σκεύασμα λαμβάνεις;Καλημέρα στην παρέα.Μεχρι πριν δέκα μήνες οι πρωινές στήσεις ήταν καθημερινότητα.Επειτε πέρασα μια περίοδο δύο μηνων περίπου με αρκετό άγχος όπου ξεκίνησα και μια θεραπεία με αντικαταθλιπτικά την οποία ακολουθώ μέχρι και σήμερα και οι πρωινές στήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.Εχω κάνει όλες τις απαραίτητες ανδρολογικες και καρδιολογικες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά.Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται?Έχει περάσει κάποιος μια τέτοια παρόμοια κατάσταση.Να σημειώσω ότι είμαι 28 χρονών με συχνή άσκηση και χωρίς περιττά κιλά
Rori Talagan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Μήπως είναι καιρός να το γυρίσεις στην πίσω κίνηση τύπε;
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 446
οποιο σκευασμα λαμβανει τα ιδια αποτελέσματα έχει τα αντικαταθλιπτικα/αγχωλυτικά φαρμακα είναι ναρκωτικα, τα λαμβανα για 2-3 μηνες και ένιωθα ζωντανος-νεκρος και συν δεν είχα εσπερματωση δεν βοηθανε.Σίγουρα ειναι τα αντικαταθλιπτικά. Αν επιτρέπεται, πιο σκεύασμα λαμβάνεις;