Νέα

Βαλεριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwlomparas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 116
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kwlomparas1

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2024
Like
201
Πόντοι
21
Τι γνώμη έχετε για την βαλεριάνα;Εγώ όσες φορές είχα αρκετό άγχος δύο χάπια βαλεριάνας με βοήθησαν απίστευτα

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.667
Πόντοι
2.036
Aν έχεις λαϊκή κοντά σου, αγόρασε το ίδιο το φυτό και κάνε χρήση ως εξής: Το βράζεις και το αφήνεις ΜΕ το φυτό και κλειστό το καπάκι της κούπας για μια ώρα πριν τον ύπνο ώστε να "κάτσει" το απόσταγμα. Πίνεις με άδειο στομάχι. Καληνύχτα σας! (Οτι άλλο θέλεις σχετικά με sleeping disorders γράψε μου)

OP
OP
kwlomparas1

kwlomparas1

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2024
Like
201
Πόντοι
21
Aν έχεις λαϊκή κοντά σου, αγόρασε το ίδιο το φυτό και κάνε χρήση ως εξής: Το βράζεις και το αφήνεις ΜΕ το φυτό και κλειστό το καπάκι της κούπας για μια ώρα πριν τον ύπνο ώστε να "κάτσει" το απόσταγμα. Πίνεις με άδειο στομάχι. Καληνύχτα σας! (Οτι άλλο θέλεις σχετικά με sleeping disorders γράψε μου)
Για κάτι έκτακτο δεν βοηθάει ομως

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056

Αυτό βοηθάει και για delayed sleep-wake phase? (Μη σταθερό ωράριο ύπνου).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom