Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι τετοια οχι.. στο μοναστηρι δεν μας τα μαθαιναν αυτα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φιλόλογε του σάιτ... Η κωλονοσκόπηση δε γράφεται με ωμέγα.. Αλλά εσένα μάλλον σου χρειάζεται μία με ωμέγα... :birdman: :birdman:
Η ηθελημένη ανορθογραφία ούτε που σου πέρασε απο το μυαλό, υπερόπτη και αχιούμορε (το ξέρω οτι είναι αδόκιμη η λέξη) Απόστολε Γκλέτσο του σάιτ.
Ουκ αν λάβεις λοιπόν.
Τράβα καλύτερα να συνεννοηθείς με τους γάβρους. Σου πάει καλύτερα, όπως είπες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στο δικο μας οχι... παρακαλαμε να μας δινουν λιγο νερο
ειναι πολυ αυστηροι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εξαρταται... αν εχουν λογο που το κανουν... αν τους το χει πει ο θεουλης... δεν μπορω να φερω αντιρρηση

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπον γουτνει, λιωμας, περσόνα, υπουργός. Το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικές ζωές τελειωμένες και καμμένες.
Η γνωστή τραγική φιγούρα του τίποτα.
Του βρίζω γιατί δεν έχω επιχειρήματα.
Του "ξερεις ποιος είμαι εγώ φιλαράκι", του " τα ξέρω όλα", του νεοέλληνα με την μηδενική αξία που προσπαθεί να αναδειχθεί απο την κουταμάρα και το νταιλίκι.
Ρε παλικάρια αφου δεν έχετε την δυνατότητα να αρθώσετε λόγο τί προσπαθείτε μάταια να μου απαντήσετε.
Ξεφτιλίζεστε ...και το χειρότερο διασκεδάζω αφάνταστα..

Εμείς να δεις πόσο διασκεδάζουμε μαζί σου, αλλά απ την ανάποδη! Λέμε χιούμορ ΜΗΔΕΝ!!!
Πού ξέρεις εσύ ρε κοπελιά ποιος έχει ζωή και αν η ζωή του είναι καμμένη και τελειωμένη;
Απίστευτο θράσος να κρίνει κάποιος τις επιλογές των άλλων χωρίς να τους ξέρει καν!
ΑΠό κάτι τέτοιες σαν κι εσένα μας βγαίνει το όνομα των ελλεεινίδων και ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ  :headbang: :tickedoff:
Τι ζόρι τραβάς εσύ ποιος πάει και τα σκάει στις πουτάνες και στις στριπτιζούδες; Με γεια τους και χαρά τους! Δικαίωμά τους δεν είναι; Γιατί κρίνεις τον κόσμο;
Και δεν κατάλαβα, τι έχουν οι πουτάνες και οι στριπτιζούδες;  :tickedoff:

Παιδιά μην πτοείστε  :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εμείς να δεις πόσο διασκεδάζουμε μαζί σου, αλλά απ την ανάποδη! Λέμε χιούμορ ΜΗΔΕΝ!!!
Πού ξέρεις εσύ ρε κοπελιά ποιος έχει ζωή και αν η ζωή του είναι καμμένη και τελειωμένη;
Απίστευτο θράσος να κρίνει κάποιος τις επιλογές των άλλων χωρίς να τους ξέρει καν!
ΑΠό κάτι τέτοιες σαν κι εσένα μας βγαίνει το όνομα των ελλεεινίδων και ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ  :headbang: :tickedoff:
Τι ζόρι τραβάς εσύ ποιος πάει και τα σκάει στις πουτάνες και στις στριπτιζούδες; Με γεια τους και χαρά τους! Δικαίωμά τους δεν είναι; Γιατί κρίνεις τον κόσμο;
Και δεν κατάλαβα, τι έχουν οι πουτάνες και οι στριπτιζούδες;  :tickedoff:

Παιδιά μην πτοείστε  :rockon:
Θηλυκός γενιτσαρισμός.
Για τα μάτια σου μόνο.....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
1. Αν δε φτανει υπαρχει προβλημα  :grin:

2. (για τους τεσερεις - 8α μεινουν με το  :bigdick: στο χερι  :2funny: :2funny: :2funny:)

1. Πρόβλημα υπάρχει ούτως ή άλλως.
2. Ο ένας από τους τέσσερις σίγουρα ΔΕ θα μείνει έτσι....  :boobies:
Για τους υπολοίπους δεν ξέρω λεπτομέρειες ;)

Επισκέπτης
ΑΠό κάτι τέτοιες σαν κι εσένα μας βγαίνει το όνομα των ελλεεινίδων και ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ  :headbang: :tickedoff:
Και δεν κατάλαβα, τι έχουν οι πουτάνες και οι στριπτιζούδες;  :tickedoff:

Παιδιά μην πτοείστε  :rockon:

Τίποτα κοπελια δεν εχουν οι πουτανες και οι ιεροδουλες, μην χτυπιέσαι.
Δεν είμαι εγώ ο εχθρός σου.
Ηρέμησε κάνε τις επιλογές και την ζωή σου και άσε με εμένα να λέω.
Μην δίνεις σημασία.
Κουνήσου στο αβατάρ σου, και περιπάτει.
Εκτός και αν αρέσκεται να μου το παίζεις θιγμένη και έχεις όρεξη.
Φυσικά ούτε που κατάλαβες και εσύ τι έγραψα, όχι οτι περίμενα περισσότερα..
Α επίσης ασχολήσου με το που φτάνω και το που δεν φτάνω, προσπάθησε να βγάλεις και την οργή σου, βοηθάει το ιντερνετ για τέτοιες εκτροπες, ίσως ξεδώσεις και ίσως νοιώσεις καλύτερα.
Αλλα τι λέω.. σφίζεις και εσύ απο ευτυχία ε μεσα σε μια ηρεμη ισορροπημένη και αγαπημένη οικογενειακή ζωή;

Επισκέπτης
1. Πρόβλημα υπάρχει ούτως ή άλλως.
2. Ο ένας από τους τέσσερις σίγουρα ΔΕ θα μείνει έτσι....  :boobies:
Για τους υπολοίπους δεν ξέρω λεπτομέρειες ;)

Φέρεσαι.. λες και σου έκλεψα .... αυτόν που γούσταρεις.. χεχεχχεχε

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ειναι παραπανω απο προφανες οτι εδω μεσα συγχρωτιζωνται ολοι οι διανοητικα καθυστερημενοι και πνευματικα αναπηροι,που αδυνατουν να αντιληφθουν το μεγαλειο της σκεψης και τον απυθμενου βαθους στοχασμου της κατα τα αλλα φιλτατης εριναλ.Τι διαολο κανεις δε καταλαβαινει τι γραφει το κοριτσι?Ολοι καταλαβαινετε οτι θελετε?

Τστστστστστστσ....τι να πει κανεις...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τίποτα κοπελια δεν εχουν οι πουτανες και οι ιεροδουλες, μην χτυπιέσαι.
Δεν είμαι εγώ ο εχθρός σου.
Ηρέμησε κάνε τις επιλογές και την ζωή σου και άσε με εμένα να λέω.
Μην δίνεις σημασία.
Κουνήσου στο αβατάρ σου, και περιπάτει.
Εκτός και αν αρέσκεται να μου το παίζεις θιγμένη και έχεις όρεξη.
Φυσικά ούτε που κατάλαβες και εσύ τι έγραψα, όχι οτι περίμενα περισσότερα..
Α επίσης ασχολήσου με το που φτάνω και το που δεν φτάνω, προσπάθησε να βγάλεις και την οργή σου, βοηθάει το ιντερνετ για τέτοιες εκτροπες, ίσως ξεδώσεις και ίσως νοιώσεις καλύτερα.
Αλλα τι λέω.. σφίζεις και εσύ απο ευτυχία ε μεσα σε μια ηρεμη ισορροπημένη και αγαπημένη οικογενειακή ζωή;

Εσύ και ο Αϊνστάιν κοπέλα μου... εσύ κι ο Αϊνστάιν...
Αλλά είδα και στο άλλο thread τι κράξιμο έφαγες...
Όλοι εδώ μέσα είναι άνθρωποι με κατεστραμμένη και καμμένη ζωή που περνούν την ώρα τους σε ένα site για μπουρδέλα...
Μα κι εσύ εδώ δε γράφεις; Κάνω λάθος;;; :idiot:

Όσο για το σχόλιό σου στο επόμενο ποστ, μην περιμένεις απάντηση. χεχεχεεχε

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ειναι παραπανω απο προφανες οτι εδω μεσα συγχρωτιζωνται ολοι οι διανοητικα καθυστερημενοι και πνευματικα αναπηροι,που αδυνατουν να αντιληφθουν το μεγαλειο της σκεψης και τον απυθμενου βαθους στοχασμου της κατα τα αλλα φιλτατης εριναλ.Τι διαολο κανεις δε καταλαβαινει τι γραφει το κοριτσι?Ολοι καταλαβαινετε οτι θελετε?

Τστστστστστστσ....τι να πει κανεις...

Άσε φίλε silver bullet. Είμαστε εντελώς χαζοί εμείς οι υπόλοιποι. Όλοι χαζοί και η erinal έξυπνη. ΟΕΟ
Και το πρόβλημα το έχουμε εμείς... :tickedoff:
Πού να συλλάβουμε το μεγαλείο της σκέψης της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom