BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οχι τετοια οχι.. στο μοναστηρι δεν μας τα μαθαιναν αυτα
Η ηθελημένη ανορθογραφία ούτε που σου πέρασε απο το μυαλό, υπερόπτη και αχιούμορε (το ξέρω οτι είναι αδόκιμη η λέξη) Απόστολε Γκλέτσο του σάιτ.φιλόλογε του σάιτ... Η κωλονοσκόπηση δε γράφεται με ωμέγα.. Αλλά εσένα μάλλον σου χρειάζεται μία με ωμέγα...
ετσι μωρο μου..ετσι..οχι τετοια οχι.. στο μοναστηρι δεν μας τα μαθαιναν αυτα
σ αρεσει να σου φερονται αυστηρα μωρακι?στο δικο μας οχι... παρακαλαμε να μας δινουν λιγο νερο
ειναι πολυ αυστηροι
www.freesmileys.org] [/url]εξαρταται... αν εχουν λογο που το κανουν... αν τους το χει πει ο θεουλης... δεν μπορω να φερω αντιρρηση
Λοιπον γουτνει, λιωμας, περσόνα, υπουργός. Το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικές ζωές τελειωμένες και καμμένες.
Η γνωστή τραγική φιγούρα του τίποτα.
Του βρίζω γιατί δεν έχω επιχειρήματα.
Του "ξερεις ποιος είμαι εγώ φιλαράκι", του " τα ξέρω όλα", του νεοέλληνα με την μηδενική αξία που προσπαθεί να αναδειχθεί απο την κουταμάρα και το νταιλίκι.
Ρε παλικάρια αφου δεν έχετε την δυνατότητα να αρθώσετε λόγο τί προσπαθείτε μάταια να μου απαντήσετε.
Ξεφτιλίζεστε ...και το χειρότερο διασκεδάζω αφάνταστα..
...μετα ομως τους βαραω...
Μόνο στη φαντασία σου μωρή θα σε πάρουν παρτούζα τέσσερις........
Θηλυκός γενιτσαρισμός.Εμείς να δεις πόσο διασκεδάζουμε μαζί σου, αλλά απ την ανάποδη! Λέμε χιούμορ ΜΗΔΕΝ!!!
Πού ξέρεις εσύ ρε κοπελιά ποιος έχει ζωή και αν η ζωή του είναι καμμένη και τελειωμένη;
Απίστευτο θράσος να κρίνει κάποιος τις επιλογές των άλλων χωρίς να τους ξέρει καν!
ΑΠό κάτι τέτοιες σαν κι εσένα μας βγαίνει το όνομα των ελλεεινίδων και ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ
Τι ζόρι τραβάς εσύ ποιος πάει και τα σκάει στις πουτάνες και στις στριπτιζούδες; Με γεια τους και χαρά τους! Δικαίωμά τους δεν είναι; Γιατί κρίνεις τον κόσμο;
Και δεν κατάλαβα, τι έχουν οι πουτάνες και οι στριπτιζούδες;
Παιδιά μην πτοείστε
ΑΝ φτάνει μέχρι εκεί...
1. Αν δε φτανει υπαρχει προβλημα
2. (για τους τεσερεις - 8α μεινουν με το στο χερι )
1. Πρόβλημα υπάρχει ούτως ή άλλως.
2. Ο ένας από τους τέσσερις σίγουρα ΔΕ θα μείνει έτσι....
Για τους υπολοίπους δεν ξέρω λεπτομέρειες ;)
Εμείς να δεις πόσο διασκεδάζουμε μαζί σου, αλλά απ την ανάποδη! Λέμε χιούμορ ΜΗΔΕΝ!!!
Πού ξέρεις εσύ ρε κοπελιά ποιος έχει ζωή και αν η ζωή του είναι καμμένη και τελειωμένη;
Απίστευτο θράσος να κρίνει κάποιος τις επιλογές των άλλων χωρίς να τους ξέρει καν!
ΑΠό κάτι τέτοιες σαν κι εσένα μας βγαίνει το όνομα των ελλεεινίδων και ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ
Τι ζόρι τραβάς εσύ ποιος πάει και τα σκάει στις πουτάνες και στις στριπτιζούδες; Με γεια τους και χαρά τους! Δικαίωμά τους δεν είναι; Γιατί κρίνεις τον κόσμο;
Και δεν κατάλαβα, τι έχουν οι πουτάνες και οι στριπτιζούδες;
Παιδιά μην πτοείστε
1. Πρόβλημα υπάρχει ούτως ή άλλως.
2. Ο ένας από τους τέσσερις σίγουρα ΔΕ θα μείνει έτσι....
Για τους υπολοίπους δεν ξέρω λεπτομέρειες ;)
Τίποτα κοπελια δεν εχουν οι πουτανες και οι ιεροδουλες, μην χτυπιέσαι.
Δεν είμαι εγώ ο εχθρός σου.
Ηρέμησε κάνε τις επιλογές και την ζωή σου και άσε με εμένα να λέω.
Μην δίνεις σημασία.
Κουνήσου στο αβατάρ σου, και περιπάτει.
Εκτός και αν αρέσκεται να μου το παίζεις θιγμένη και έχεις όρεξη.
Φυσικά ούτε που κατάλαβες και εσύ τι έγραψα, όχι οτι περίμενα περισσότερα..
Α επίσης ασχολήσου με το που φτάνω και το που δεν φτάνω, προσπάθησε να βγάλεις και την οργή σου, βοηθάει το ιντερνετ για τέτοιες εκτροπες, ίσως ξεδώσεις και ίσως νοιώσεις καλύτερα.
Αλλα τι λέω.. σφίζεις και εσύ απο ευτυχία ε μεσα σε μια ηρεμη ισορροπημένη και αγαπημένη οικογενειακή ζωή;
Ειναι παραπανω απο προφανες οτι εδω μεσα συγχρωτιζωνται ολοι οι διανοητικα καθυστερημενοι και πνευματικα αναπηροι,που αδυνατουν να αντιληφθουν το μεγαλειο της σκεψης και τον απυθμενου βαθους στοχασμου της κατα τα αλλα φιλτατης εριναλ.Τι διαολο κανεις δε καταλαβαινει τι γραφει το κοριτσι?Ολοι καταλαβαινετε οτι θελετε?
Τστστστστστστσ....τι να πει κανεις...