OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
σε πιανουν τα βραδυ τα ρωσικα εεεεεεε
Κάτι παθαίνει μαζί σου με τα ρώσικα. Μόλις σε βλέπει στο site αμέσως αρχίζει τις γλύκες, στα ρώσικα όμως!
σε πιανουν τα βραδυ τα ρωσικα εεεεεεε
Κάτι παθαίνει μαζί σου με τα ρώσικα. Μόλις σε βλέπει στο site αμέσως αρχίζει τις γλύκες, στα ρώσικα όμως!
Μινίστρο τε λιούμπις μινιά;Πες του τιποτα ρε ΟΧΙΑ / τι ειμαι εγω το πουτανακι του ????
Πες του τιποτα ρε ΟΧΙΑ / τι ειμαι εγω το πουτανακι του ????
Μινίστρο τε λιούμπις μινιά;
Μινίστρο τε λιούμπις μινιά;
Για τόζε μόι κρασίβιι......Ντα ντα ντα !!!!
Για νι μαγκού ΟΧΙΑ.....Εγώ λέω να το εκμεταλλευτείς και να σε μάθει ρώσικα ο περσόνας. Μπορεί να σου χρειαστούν...
Τι λες;
Πανω που το ξεχασαμε το θρεντ και μιλαγαμε για την ΑΕΚ να και εσυ / τι θες τωρα : να σε αρχισω στα βρισιδια σκατοψυχη ....
Για τόζε μόι κρασίβιι......
Για νι μαγκού ΟΧΙΑ.....
κλεμμένο είναι από Μιτσηκώσταγκιοργκος Κ ηταν πολυ ομορφο χαραμιζεσαι εδω μεσα....ανοιξε ενα μπλογκ
Γαμω την περεστροϊκα μου .....
Ρε παίδες είδα ένα απόσπασμα του θρέντ που την πέφτετε στα κορίτσια (στην έριναλ συγκεκριμένα).
Επειδή βαριέμαι να το διαβάσω όλο, μπορώ να κάνω μια ερώτηση σε σας που βγαίνετε και τις βρίζετε;
Είστε μάγκες νομίζετε; Λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Άντε ξεκολλάτε το μυαλό σας και μη γίνεστε ρεζίλι.
Θα με πείτε μουνόδουλο φαντάζομαι... Ε καλύτερα μουνόδουλος παρά μισογύνης κομπλεξικός σαν εσάς...
Για νι μαγκού ΟΧΙΑ.....
Χούι τσιμπιά ΟΧΙΑ.... Χούι τσιμπιά....Δεν πειράζει θα τα μάθεις σε μένα ;)
Υπουργέ ευτυχώς εσύ έχεις χιούμορ.
Τελικά αποφάσισες σε ποιο στριπομάγαζο θα πας ή τσου;
σιγα ρε φιλε μη γινομαι ρεζιλι / στο internet ειμαστε δεν ειμαστε σε καμια παρεα και μαλιστα σε σαϊτ που μπαινουν ψυχανωμαλοι / και οσο για την εριναλ καλα να παθει ....