Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Κάτι παθαίνει μαζί σου με τα ρώσικα. Μόλις σε βλέπει στο site αμέσως αρχίζει τις γλύκες, στα ρώσικα όμως!

Πες του τιποτα ρε ΟΧΙΑ / τι ειμαι εγω το πουτανακι του ????

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πες του τιποτα ρε ΟΧΙΑ / τι ειμαι εγω το πουτανακι του ????

Θα σε σώσω.
Θα του πω να τα λέει σε μένα τα ρώσικα, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι εσύ θα γλιτώσεις.... :uglystupid:
Βλέπεις έχει αδυναμία στα ρώσικα......   :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πανω που το ξεχασαμε το θρεντ και μιλαγαμε για την ΑΕΚ να και εσυ / τι θες τωρα : να σε αρχισω στα βρισιδια σκατοψυχη ....

βρισιδι δεχομαι μονο κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης πραξης.....αν θες να κανουμε και σεξ παραλληλα για να βγαλεις το απωθημενο σου και να με σκυλοβρισεις καντο ειδαλλως θα παιξουμε φαπες :P

γκιοργκος Κ ηταν πολυ ομορφο :) χαραμιζεσαι εδω μεσα....ανοιξε ενα μπλογκ :P

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε παίδες είδα ένα απόσπασμα του θρέντ που την πέφτετε στα κορίτσια (στην έριναλ συγκεκριμένα).
Επειδή βαριέμαι να το διαβάσω όλο, μπορώ να κάνω μια ερώτηση σε σας που βγαίνετε και τις βρίζετε;
Είστε μάγκες νομίζετε; Λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Άντε ξεκολλάτε το μυαλό σας και μη γίνεστε ρεζίλι.
Θα με πείτε μουνόδουλο φαντάζομαι... Ε καλύτερα μουνόδουλος παρά μισογύνης κομπλεξικός σαν εσάς...

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε παίδες είδα ένα απόσπασμα του θρέντ που την πέφτετε στα κορίτσια (στην έριναλ συγκεκριμένα).
Επειδή βαριέμαι να το διαβάσω όλο, μπορώ να κάνω μια ερώτηση σε σας που βγαίνετε και τις βρίζετε;
Είστε μάγκες νομίζετε; Λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Άντε ξεκολλάτε το μυαλό σας και μη γίνεστε ρεζίλι.
Θα με πείτε μουνόδουλο φαντάζομαι... Ε καλύτερα μουνόδουλος παρά μισογύνης κομπλεξικός σαν εσάς...

σιγα ρε φιλε μη γινομαι ρεζιλι / στο internet ειμαστε δεν ειμαστε σε καμια παρεα και μαλιστα σε σαϊτ που μπαινουν ψυχανωμαλοι / και οσο για την εριναλ καλα να παθει ....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ ευτυχώς εσύ έχεις χιούμορ.
Τελικά αποφάσισες σε ποιο στριπομάγαζο θα πας ή τσου;

Οτι εχω χουμορ εχω / για αυτο και αρεσω στις στριπερ .....

Θα αποφασισω τελευταια στιγμη / αυτη τη στιγμη κλωθογυριζουν στο μυαλο μου ολα τα στριπ αλλα το τελευταιο δευτερολεπτο θα μπουκαρω  ......

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
σιγα ρε φιλε μη γινομαι ρεζιλι / στο internet ειμαστε δεν ειμαστε σε καμια παρεα και μαλιστα σε σαϊτ που μπαινουν ψυχανωμαλοι / και οσο για την εριναλ καλα να παθει ....

Τον όρο "ψυχανώμαλος" τον χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου; Ε τότε πάω πάσο...

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι