Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φυσικά ούτε που κατάλαβες και εσύ τι έγραψα, όχι οτι περίμενα περισσότερα..

Επίσης δεν κατάλαβα αυτό τον κορυφαίο συλλογισμό.
Μήπως επειδή γράφω στο bourdela μπορείς να ξέρεις τι IQ έχω;
Η λογική σου(; ) τσακίζει κόκκαλα.

Επισκέπτης
Επίσης δεν κατάλαβα αυτό τον κορυφαίο συλλογισμό.
Μήπως επειδή γράφω στο bourdela μπορείς να ξέρεις τι IQ έχω;
Η λογική σου(; ) τσακίζει κόκκαλα.

τι είσαι εσύ ρε ; Σαν μια θεία μου σε εμμηνόπαυση :2funny: :2funny:Εσύ υποτίθεται εισαι έξυπνη και πηδιέσαι και φυσικά δεν κρίνεις κανενα..
Ρε ξεκόλλα λέμε... :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Ειναι παραπανω απο προφανες οτι εδω μεσα συγχρωτιζωνται ολοι οι διανοητικα καθυστερημενοι και πνευματικα αναπηροι,που αδυνατουν να αντιληφθουν το μεγαλειο της σκεψης και τον απυθμενου βαθους στοχασμου της κατα τα αλλα φιλτατης εριναλ.Τι διαολο κανεις δε καταλαβαινει τι γραφει το κοριτσι?Ολοι καταλαβαινετε οτι θελετε?

Τστστστστστστσ....τι να πει κανεις...

Ολοι...ε οχι και όλοι φιλαρακι πέντε έξι μετρημένα "κομματια", περιπτώσεις είναι που χαλάστηκαν γιατί ζορίστηκαν..
Εσύ το πιασες τουλάχιστον ;
Η να υποθέσω "θέλει η πουτανα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφήνει που λεει και ο λαός μας.."

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θηλυκός γενιτσαρισμός.
Για τα μάτια σου μόνο.....
ΟΧΙΑ loves persona....
ferthy loves erinal.......
Παραχωρούμε ευγενικά τη θέση του ζευγαριού-σταρ του σάιτ στο απόλυτο ζευγάρι-μπουρδέλο.  :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ολοι...ε οχι και όλοι φιλαρακι πέντε έξι μετρημένα "κομματια", περιπτώσεις είναι που χαλάστηκαν γιατί ζορίστηκαν..
Εσύ το πιασες τουλάχιστον ;
Η να υποθέσω "θέλει η πουτανα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφήνει που λεει και ο λαός μας.."
ο λαός λέει επίσης ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της.....
Συνέχισε να ποστάρεις....... Κωλαααααααρα........ :uglystupid: :uglystupid:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
[/quote]"θέλει η πουτανα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφήνει που λεει και ο λαός μας.."
[/quote]

:2funny: Ομολογω οτι η επικληση στην πουτανα σε ενα τετοιο σαιτ ειναι αν μη τι αλλο επιτυχημενη.Ελπιζω η αυτου υπερλαμπροτης και φωτεινος φαρος της διανοησης εριναλ να με συγχωρησει που δεν αντιληφθηκα το ασυληπτης ευρηματικοτητας λογοπαιγνιο της αλλα τι να σου κανει ενας ερημος βιοπαλαιστης...μεχρι τριτη δημοτικου πηγα :grin:

Ομολογω παντως οτι εισαι πολυ καλη χειριστης της γλωσσας.I give you that.Ελπιζω και ευχομαι να μην ειναι η μοναδικη χρηση ομως που της κανεις :P

Επισκέπτης
"θέλει η πουτανα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφήνει που λεει και ο λαός μας.."

:2funny: Ομολογω οτι η επικληση στην πουτανα σε ενα τετοιο σαιτ ειναι αν μη τι αλλο επιτυχημενη.Ελπιζω η αυτου υπερλαμπροτης και φωτεινος φαρος της διανοησης εριναλ να με συγχωρησει που δεν αντιληφθηκα το ασυληπτης ευρηματικοτητας λογοπαιγνιο της αλλα τι να σου κανει ενας ερημος βιοπαλαιστης...μεχρι τριτη δημοτικου πηγα :grin:

Ομολογω παντως οτι εισαι πολυ καλη χειριστης της γλωσσας.I give you that.Ελπιζω και ευχομαι να μην ειναι η μοναδικη χρηση ομως που της κανεις :P

Ε ρε γλέντια σήμερα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
Τριτος παγκόσμιος... σίλβερ θα μου επιτρέψεις να μην μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και καταφέρω να γίνουν οι εχθροί μου φίλοι, και ανατρέψω και τις φήμες που με θέλουν χωρίς φαντασία και αγάμητη.. χεχεχ

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Πολυ φοβουμαι οτι αφηνεις υπαινιγμους που καποιοι εδω μεσα θα σε προκαλεσουν να αποδειξεις...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
"θέλει η πουτανα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφήνει που λεει και ο λαός μας.."

κι εσύ πας να γίνεις καλός χειριστής της γλώσσας, αλλά η ημιμάθεια σε κρατάει λίγο πίσω. τέλειωνε το δημοτικό όσο πιο γρήγορα μπορείς.  :tooth:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τσιρλιπιπί πέστε.......

mayday mayday / τσιρλιπιπι τσιρλιπιπι ....

ρε εριναλ γαμησε μας που δεν καταλαβαινουμε τι λες / σιγα το τρελο συλλογισμο που πρεπει να κανουμε και αναλυση / αντε πηγαινε να γλυψεις κανενα γλυφιτζουρι .....

Το βιντεο αφιερωμενο στην εριναλ / πες μου τι εισαι ??? τι εισαι ??? το πουτανακι μου ....

[youtube=425,350]EWZx55lvzig[/youtube]

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Η εορτή του αγίου Βαλεντίνου… Και ξαφνικά στο σάιτ μπουρδέλα κόμ, εμφανίζεται το παρόν θρέντ. Περιεχόμενό του; Το δήθεν ειρωνικό σχόλιο, ενός μέλους, θα γιορτάσω την μέρα σε στριπ που προτείνετε και καλα…

Σε ποιον τα πουλάτε αυτά κύριοι;
Στον στερημένο συναισθημάτων εαυτό σας;
Σε εμάς που ξυνόμασταν χρόνια για το που και πως θα περάσετε αυτήν την εμπορική ξενόφερτη μπούρδα;
Στα φιλαράκια μέλη που θα σπεύσουν να σας χαρακτηρίσουν μάγκες και άντρες που δεν χρειάζονται αγάπες συμβατικές; (για το θεαθήναι)

Και τώρα που κάνατε την επανάστασή σας γράφοντας στο σαιτ, ότι θα πηδήξετε, μπορείτε να νοιώσετε ασφάλεια και ότι ναι υπάρχετε;

Πόση δυστυχία υπάρχει τελικά;
Ανθρώπων που θεωρούν μαγκιά το να πληρώσουν για να πηδήξουν.
Ανθρώπων που το θεωρούν τρόπο ζωής.
Ανθρώπων εγκαταλελειμένων από κάθε μορφή συναισθήματος και αγάπης, σε σημείο που «στον τοίχο»ενός θρέντ νοιώθουν την ανάγκη να γράψουν που θα περάσουν την ημέρα του αγίου παπαρίδη, μόνο και μόνο για να νοιώσουν ότι συμμετέχουν και αυτοί στο κοινωνικό status.
Ανθρώπων που η μοναξιά έχει βουλώσει κάθε αρτηρία τους και κραυγάζουν με κάθε κίνηση, λέξη ή συμπεριφορά, την ύπαρξή της μέσα τους.

Τελικά δεν ξέρω αν για την κατάντια των ανθρώπων αυτών νοιώθω λύπη, η σιχαμάρα..
Εσύ από κάπου με ξέρεις! >:( κάποιος από εδώ με γνωρίζει! :headbang: κάποιος με έδωσε στεγνά! :think: Σαν να βλέπω φωτογραφία μου!!! :huh: Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση αυτό, :tickedoff: αυτή είναι η ζωή μου!!!! :headbang:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πολυ φοβουμαι οτι αφηνεις υπαινιγμους που καποιοι εδω μεσα θα σε προκαλεσουν να αποδειξεις...
Εάν προσπαθήσει να αποδείξει θα έχουμε θέμα...
Τροποποιώ την υπογραφή..... κατάλληλη για την παρθένα του σάιτ.
"Γαμάτε γιατί χανόμαστε" -> γαμήθηκε και χάθηκε.........

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
mayday mayday / τσιρλιπιπι τσιρλιπιπι ....

ρε εριναλ γαμησε μας που δεν καταλαβαινουμε τι λες / σιγα το τρελο συλλογισμο που πρεπει να κανουμε και αναλυση / αντε πηγαινε να γλυψεις κανενα γλυφιτζουρι .....

Το βιντεο αφιερωμενο στην εριναλ / πες μου τι εισαι ??? τι εισαι ??? το πουτανακι μου ....

[youtube=425,350]EWZx55lvzig[/youtube]

Υπουργέ είσαι όλα τα λεφτά!!!  :2funny: :2funny: Δεν παίζεσαι  :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια......να οργανωθουμε ρε παιδια......
ποιος βριζεται με ποιον....ποιος γουσταρει ποιον....να υπαρξει μια καταταξη τελος παντων.....

τσικεν φαιτ διαισθανομαι ομως.....να φερω τα λουμπρικαντς τα μπειμπι οιλ και τα στρινγακια???

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ποιος βριζεται με ποιον....ποιος γουσταρει ποιον....να υπαρξει μια καταταξη τελος παντων.....

τσικεν φαιτ διαισθανομαι ομως.....να φερω τα λουμπρικαντς τα μπειμπι οιλ και τα στρινγακια???

Πανω που το ξεχασαμε το θρεντ και μιλαγαμε για την ΑΕΚ να και εσυ / τι θες τωρα : να σε αρχισω στα βρισιδια σκατοψυχη ....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506

Ποίημα αφιερωμένο

Μικρή μουνίτσα... ήτανε,
την ήθελε ένας... πούστης.
Δεν το χωράει ο νους της

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πασλά τε νάχουι σούτσκα γιμπανάσκα πραστιτούτκα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε πιανουν τα βραδυ τα ρωσικα εεεεεεε
έαν δεν βάλουν ρώσσο μοντεράτορα θα μπινελικώνω πρωί βράδυ και μιούτ δε θα δω ούτε με σφαίρες  :dancing: :dancing: :dancing:
Πονιμάες μινίστρο μου;
Τσιλόγιου μόι μάλτσικ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom