Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Είναι ελεγχόμενο το κάπνισμα;Ε καλά δεν αναγκάζουμε κανέναν να τ αρέσουμε
Είναι ελεγχόμενο το κάπνισμα;Ε καλά δεν αναγκάζουμε κανέναν να τ αρέσουμε
Ελεγχόμενο?Είναι ελεγχόμενο το κάπνισμα;
Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο γυναικα καπνιστρια!
Εννοώ αν καπνίζει κάποιος πολύ;Καθώς υπάρχει και κόσμος που αρκείται σε 4 τσιγάρα ημερησίωςΕλεγχόμενο?
Εκτος απο αυτο ειναι και τελειως αντιαισθητικο! Η το αλλο που ρουφανε το ατμισμα σαν χανοι! χαχαΕπίσης πολλές που καπνίζουν και στριφτά, έχουν ένα στυλάκι δήθεν ''μάγκικο'' που είναι για πολλές κλοτσιές.
Ναι ρε, ξεμπερδευεις..Αν έχεις κάποια και μετά το σεξ θέλει να καπνίσει, είναι ένας εξαιρετικός λόγος για να τη σουτάρεις μια ώρα νωρίτερα.
Εγώ δεν έχω ακούσει κάποιο από αυτά τα παράπονα για μένα πάντωςΓενικά είναι σιχαμένοι όσοι καπνίζουν.
Κίτρινα δόντια, βρώμικα ρούχα και ανάσα, πρόωρη γήρανση του δέρματος κ.λπ.
Επίσης πολλές που καπνίζουν και στριφτά, έχουν ένα στυλάκι δήθεν ''μάγκικο'' που είναι για πολλές κλοτσιές.
Αν έχεις κάποια και μετά το σεξ θέλει να καπνίσει, είναι ένας εξαιρετικός λόγος για να τη σουτάρεις μια ώρα νωρίτερα.
4 όχι, θα έλεγα 10-15Εκτος απο αυτο ειναι και τελειως αντιαισθητικο! Η το αλλο που ρουφανε το ατμισμα σαν χανοι! χαχα
Εχω ριξει ακυρα σε γκομενες μονο και μονο επειδη καπνιζουν..
Ναι ρε, ξεμπερδευεις..
Συγγνώμη λάθος παράθεσηΕγώ δεν έχω ακούσει κάποιο από αυτά τα παράπονα για μένα πάντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
4 όχι, θα έλεγα 10-15
άννα μην τους ακούς...ζηλεύουν τον τρόπο που ρουφάςΕγώ δεν έχω ακούσει κάποιο από αυτά τα παράπονα για μένα πάντως
4 όχι, θα έλεγα 10-15
Συγγνώμη λάθος παράθεση
Εντάξει είναι πολλές οι καπνίστριες δεν μπορεί να κοπεί από την μια μέρα στην άλληΕκτος απο αυτο ειναι και τελειως αντιαισθητικο! Η το αλλο που ρουφανε το ατμισμα σαν χανοι! χαχα
Εχω ριξει ακυρα σε γκομενες μονο και μονο επειδη καπνιζουν..
Ναι ρε, ξεμπερδευεις..
To πιο σωστό θα ήταν η κοπέλα να βγει στο μπαλκόνι να καπνίσει.
Αλλά αν είναι ήδη γυμνή μετά το σεξάκι και θέλει οπωσδήποτε τσιγαράκι, δε θα της πω με το ζόρι να ντυθεί να πάει έξω.
Κι εμένα με ενοχλεί το κάπνισμα, αλλά εκτός δικού μου χώρου, δεν θα πω κάτι.
Η @Anna24 αν και φανατική καπνίστρια, είναι πεντακάθαρη, γιατί φροντίζει να έχει στοματικό διάλυμα. Σε αυτή την περίπτωση δεν ενοχλεί καθόλου.
ΥΓ: Το άτμισμα ΔΕΝ ενοχλεί, μην ακούω μαλακίες!
Τυπε αν ειναι καλοκαιρι να βγει γυμνη στο μπαλκονι.
Ας παρουν και λιγο ματι οι γειτονες.
Μια κοινωνικη προσφορα στον συνανθρωπο!
Μου θύμισες τώρα δωμάτιο στον 5ο του Bill με ταράτσα. Πολύ ωραίο μέρος για outdoor σεξάκι. Το θέμα είναι θα δεχτεί η κοπέλα;
Ούτως η άλλως εγώ πάντα ρωτάω πριν καπνίσω κ αν μ ζητηθεί να πάω έξω θα πάω φυσικά η αν η απάντηση είναι αρνητική εννοείται θα το σεβαστώ. Τώρα οκ για όποιον είναι deal breaker π καπνίζω ας μην με συναντήσει δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μαςTo πιο σωστό θα ήταν η κοπέλα να βγει στο μπαλκόνι να καπνίσει.
Αλλά αν είναι ήδη γυμνή μετά το σεξάκι και θέλει οπωσδήποτε τσιγαράκι, δε θα της πω με το ζόρι να ντυθεί να πάει έξω.
Κι εμένα με ενοχλεί το κάπνισμα, αλλά εκτός δικού μου χώρου, δεν θα πω κάτι.
Η @Anna24 αν και φανατική καπνίστρια, είναι πεντακάθαρη, γιατί φροντίζει να έχει στοματικό διάλυμα. Σε αυτή την περίπτωση δεν ενοχλεί καθόλου.
ΥΓ: Το άτμισμα ΔΕΝ ενοχλεί, μην ακούω μαλακίες!
Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα μαρεσει ο γυμνισμός χαχα αν κ συνήθως βγαίνω με την πετσέτα μΤυπε αν ειναι καλοκαιρι να βγει γυμνη στο μπαλκονι.
Ας παρουν και λιγο ματι οι γειτονες.
Μια κοινωνικη προσφορα στον συνανθρωπο!
εγώ σε ξαναπέρνω κι ας πίνεις στο διάλειμμα πούρο χαβάναςΟύτως η άλλως εγώ πάντα ρωτάω πριν καπνίσω κ αν μ ζητηθεί να πάω έξω θα πάω φυσικά η αν η απάντηση είναι αρνητική εννοείται θα το σεβαστώ. Τώρα οκ για όποιον είναι deal breaker π καπνίζω ας μην με συναντήσει δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας
Χαχαχσχαχαεγώ σε ξαναπέρνω κι ας πίνεις στο διάλειμμα πούρο χαβάνας
Ούτως η άλλως εγώ πάντα ρωτάω πριν καπνίσω κ αν μ ζητηθεί να πάω έξω θα πάω φυσικά η αν η απάντηση είναι αρνητική εννοείται θα το σεβαστώ. Τώρα οκ για όποιον είναι deal breaker π καπνίζω ας μην με συναντήσει δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας
Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα μαρεσει ο γυμνισμός χαχα αν κ συνήθως βγαίνω με την πετσέτα μ
Ετσι πρεπει, αυτο ειναι το σωστο..Ούτως η άλλως εγώ πάντα ρωτάω πριν καπνίσω κ αν μ ζητηθεί να πάω έξω θα πάω φυσικά η αν η απάντηση είναι αρνητική εννοείται θα το σεβαστώ.
Τραγικο ποσοστο..Εντάξει είναι πολλές οι καπνίστριες δεν μπορεί να κοπεί από την μια μέρα στην άλλη
Τραγικο ποσοστο..
Οτι μαλακια Ελλεηνιδες πρωτες!
Λεπτομερειες απομενουν δηλαδη,δεν ζητας να αλλαξει και πολλαΕτσι πρεπει, αυτο ειναι το σωστο..
Μπορει να σε εχω κραξει πολλες φορες αλλα εδω αξιζεις ενα μπραβο!
Αμα διορθωσεις τιμη και κοψεις και το τσιγαρο, που ξερεις ισως σε τιμησω κιολας!