zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Είναι φακλάνα η Πενταγιώ? Εμένα παλιά μου είχε πει πως δεν είναι
Αν σου πω εγώ ότι είναι έτσι
[size=13pt]
θα το πιστέψεις ;;;[/size]
Είναι φακλάνα η Πενταγιώ? Εμένα παλιά μου είχε πει πως δεν είναι
Εν μερει συμφωνω...λυσε μου ομως μια απορια που την εχω απο καιρο...Τι ζηταει μια υποτιθεται μορφωμενη και καλιεργημενη κοπελα σε ενα φορουμ σαν το bou..εκτος κι αν βοηθαει τα οικονομικα της χωρις να χρειαζςται καν να σηκωσει αγγελια
....τοτε σου βγαζω το καπελο..ειδαλλως εσυ εισαι πιο αρρωστη απ ολους μαζι εδω μεσα
Γι'αυτό αγαπάω αυτό το forum. Αποκαλύπτει ότι παρά τον υποτιθέμενο εξευγενισμό του πνεύματος μας και τον εκπολιτισμό μας, εμείς οι ώριμοι, καθωσπρέπει άνθρωποι, είμαστε απλά κάτι άξεστα, χυδαία ανθρωπάκια που αναλωνόμαστε σε ανούσιες συζητήσεις ανευ επιπέδου αντλώντας μια ανεξήγητη χαρά από την παρακμή.
Εν μερει συμφωνω...λυσε μου ομως μια απορια που την εχω απο καιρο...Τι ζηταει μια υποτιθεται μορφωμενη και καλιεργημενη κοπελα σε ενα φορουμ σαν το bou..εκτος κι αν βοηθαει τα οικονομικα της χωρις να χρειαζςται καν να σηκωσει αγγελια
....τοτε σου βγαζω το καπελο..ειδαλλως εσυ εισαι πιο αρρωστη απ ολους μαζι εδω μεσα
Δεν συνηθίζω να επεμβαίνω σε σχόλια ,άλλα αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω διαβάσει...(πως φαίνεται η διάφορα μιας γυναίκας από ένα κοριτσάκι)Εν μερει συμφωνω...λυσε μου ομως μια απορια που την εχω απο καιρο...Τι ζηταει μια υποτιθεται μορφωμενη και καλιεργημενη κοπελα σε ενα φορουμ σαν το bou..εκτος κι αν βοηθαει τα οικονομικα της χωρις να χρειαζςται καν να σηκωσει αγγελια
Τρολάρει για να μου το βουλώσει το βόδι.
Άϊ τσακίδια άλλη μια φορά.
Ειπαμε το μουνί σου, λογω πάχους, έχει μεγαλύτερη έκταση από αρκουδοτόμαρο ........
Μου αρέσει να έχω επιλογές. Δεν αποκλείω και δεν απορρίπτω τίποτα. Το forum αυτό μπορεί να αποδειχθεί ένα μικρό χρυσορυχείο -άκρως επικερδές και προσοδοφόρο. Κατά 99% δεν θα το χρειαστώ ποτέ. Εν τοιάύτη περιπτώσει θα έχω απλά κάνει την πλάκα μου. Δεν βλάπτει κανέναν αυτόν. Άλλωστε για αυτόν τον λόγο μπαίνουμε όλοι εδώ. Για χαμηλού επιπέδου, επαίσχυντη διασκέδαση.
Μου αρέσει να έχω επιλογές. Δεν αποκλείω και δεν απορρίπτω τίποτα. Το forum αυτό μπορεί να αποδειχθεί ένα μικρό χρυσορυχείο -άκρως επικερδές και προσοδοφόρο. Κατά 99% δεν θα το χρειαστώ ποτέ. Εν τοιάύτη περιπτώσει θα έχω απλά κάνει την πλάκα μου. Δεν βλάπτει κανέναν αυτόν. Άλλωστε για αυτόν τον λόγο μπαίνουμε όλοι εδώ. Για χαμηλού επιπέδου, επαίσχυντη διασκέδαση.
Επιτρεψτε μου να διαφωνησω για το ¨χαμηλου επιπεδου ¨ διασκεδαση...Για παραδειγμα αν διαβασετε γραφηματα σε σοβαρα blogs του διαδυκτιου η ανοιξετε καποιο ενημερωτικο τηλεοπτικο καναλι θα αλλαξετε γνωμη....
typissa εγω που μπαινω να ψαξω πουτανες μηπως ειμαι ανωμαλος?
Κάθε άλλο. Παρακαλάω να δοκιμάσουμε καμία με το bf μου. Ίσως ξαναπάμε xbar σύντομα <3 (ελπίζω).
Εννοούσα συγκριτικά με τους nobelίστες συγγραφείς που διαβάζω στον ελεύθερο μου χρόνο (ένα από τα ενδιαφέροντα μου που συντελεί στην εξέλιξη του πνεύματος μου). Αλλά ναι, θα συμφωνήσω. Το επίπεδο του forum δεν είναι πιο χάμηλο από το επίπεδο του γενικού πληθυσμού και των καθημερινών συζητήσεων.
ρε μουνακηδες σας τρολαρει η αλλη που παει και xbar ο τυπας που δεν εχει τι να κανει και ψαρωνετε
α ρε λιγουρια κατσαπλιαδες
Tυπε οσοι έχουν πάει σε αυτά ξέρουν τι παιζει οποτε θα συγκρινουν τι θα τους πει η τυπισσα.
Δεν απαντησε όμως.
Κάθε άλλο. Παρακαλάω να δοκιμάσουμε καμία με το bf μου. Ίσως ξαναπάμε xbar σύντομα <3 (ελπίζω).
Εχω παει. Μονο μια φορα. ^^ Ειχα ζητησει απο τον σερβιτορο να μας φωναξει μια προσχαρη, ευχαριστη ξανθια (Αννα την ελεγαν). Καλη ηταν αλλα το bf δεν θελησε να την δοκιμασουμε.
Δεν ξέρω κατά πόσο τιμάει αυτόν που έχετε δίπλα σας, η αναφορά σε BF με τρόπο που θα παρέπεμπε ίσως σε αρχικά τύπου WC.
Δεν καταλαβαίνω τι προσδίδει αυτή η επιλογή σας στον προσδιορισμό μιας σχέσης μεταξύ δύο ανθρώπων. Οι λέξεις: φίλος μου,
γκόμενός μου, γαμιάς μου, αμόρε μου κλπ. θεωρώ ότι είναι απείρως πιο τιμητικές και ουσιαστικές από αυτή την αταβιστικά επιτιδευμένη
εργαλειακή αναφορά που παραπέμπει μάλλον σε αντικείμενο προς χρήση και προιόν, παρά σε άνθρωπο (υποτίθεται κοντινό μας).
Εννοούσα συγκριτικά με τους nobelίστες συγγραφείς που διαβάζω στον ελεύθερο μου χρόνο (ένα από τα ενδιαφέροντα μου που συντελεί στην εξέλιξη του πνεύματος μου).