Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.523
- Πόντοι
- 2.836
Τι είναι το επαλ.;;;Γιατί @gamawmetiskaltses με ψάχνετε? Δε το κατάλαβα. Είπα κάτι κακό για τα ΕΠΑΛ?
Τι είναι το επαλ.;;;Γιατί @gamawmetiskaltses με ψάχνετε? Δε το κατάλαβα. Είπα κάτι κακό για τα ΕΠΑΛ?
Επαγγελματικό λύκειοΤι είναι το επαλ.;;;
Χάσμα γενεων το λέω εγώ....Επαγγελματικό λύκειο
Το ξέρω. Μετά έγινε ΤΕΕ και τώρα ΕΠΑΛΧάσμα γενεων το λέω εγώ....
Στα νιάτα μου εμείς το λέγαμε
ΤΕΛ τεχνικό επαγγελματικο λύκειο
Υποκοριστικό ??Κυρία Αικατερίνη μου επιτρέπετε μια ερώτηση;
Το 39 μετά το υποκοριστικό σας υποδηλώνει ηλικία ή την διάμετρο του απευθυσμένου σας μετά το χάσιμο της παρθενιάς;
Κάνεις ignore στον νηματοθέτη.Πώς μπορούμε να κάνουμε ignore σε ολόκληρα νήματα να μη βγαίνουν καν στην αρχική;!
Είχαμε - δεν είχαμε, σταμάτησε να γράφει.Μετα το μελος Pantremeni_me_malaka ,που λογικα διεγραψε προφιλ...εμφανιζεται μετα ως
kaitaki39.
Παλιότερα λεγόταν ΚΕΤΕ, μετά έγινε ΤΕΛ κλπ όπως είπες.Το ξέρω. Μετά έγινε ΤΕΕ και τώρα ΕΠΑΛ
Εσύ πρέπει να είσαι αρχαίος μύστηςΠαλιότερα λεγόταν ΚΕΤΕ, μετά έγινε ΤΕΛ κλπ όπως είπες.
Είμαι τυπάρα μου όταν πήγα Α' Λυκείου εγώ άλλαζαν τις ταμπέλες σε ΤΕΛ. Οι πρώτοι έλεγχοι που πήραμε έγραφαν ακόμα ΚΕΤΕ.Εσύ πρέπει να είσαι αρχαίος μύστης
University of Hidden schoolΥποκοριστικό ??
Υποδηλώνει ??
Απευθυσμένου ??
Μην βάζετε άγνωστες λέξεις στην κυρία Αικατερίνη αγαπητέ @The Saint* .
Οι ακαδημαϊκές γνώσεις της κορασίδος είναι λίγο ...
Γάμησε τα
Σεβασμός προς το πρόσωπό σου. Αυτό έχω να πω. Είσαι από τους λίγους που δικαιολογούνται να γαμάνε με τις κάλτσεςΕίμαι τυπάρα μου όταν πήγα Α' Λυκείου εγώ άλλαζαν τις ταμπέλες σε ΤΕΛ. Οι πρώτοι έλεγχοι που πήραμε έγραφαν ακόμα ΚΕΤΕ.
Αν είχε μεγάλη ντούντα θα ήταν ντουνταράς;ψωλαρας 20 ποντους
Να και μια που δεν χρειαστηκε να την ρωτησετε αν δινει κωλο
φέρτε και ένα λεξικό μια που έρχεστε...ΑΦΗΣΕΣ ΥΠΩΝ.... ΥΠΟΝΩΜ... ΗΠΟΝΩΟΥΜΕΝΩ ΝΑΟΎΜΕ
ΔΕ ΜΑΣΑΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΛΕΤΚΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛ
Electric power force!!!
ΕΡΧΩΜΑΣΤΑΙ
Να μην ξαναπατησετε το ποδι σας στο νημα των μικροτσουτσουνωνΠέρασα κατευθείαν στο δεύτερο επίπεδο. Αν της πέφτει στενό το 39, μπορώ να της το κάνω άνετα μέχρι 43.
Να μην ξαναπατησετε το ποδι σας στο νημα των μικροτσουτσουνων
Εχετε χαρη που ο πολυχρονεμενος συγχωρει τα παντα προκειμενου να επανεκινησει το νημα του.Μα τι καταλάβατε;
Τη μύτη μου χρησιμοποιώ.