KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.929
- Πόντοι
- 6.166
Τυπε δεν το παιζω ξερολας το τι ειναι αλλα απο παλαιοτερο περιστατικο παντα κραταω μικρο καλαθι μπορει να ειναι πιτσιρικος η πιτσιρικα και να μας παιζει
Τυπε δεν το παιζω ξερολας το τι ειναι αλλα απο παλαιοτερο περιστατικο παντα κραταω μικρο καλαθι μπορει να ειναι πιτσιρικος η πιτσιρικα και να μας παιζει
σε πιστεύω μου έχει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο...γαμούσα μια γκόμενα γενικά κλειστή από πίσω, μια μέρα που την γαμούσα από πίσω πολύ σκληρά άρχισε να φωνάζει, να βογκάει, εγώ είχα καυλώσει περισσότερο και τη γαμούσα όλο και πιο δυνατά. Την έβλεπα από καθρέφτη και είχε σχεδόν κοκκινίσει η φάτσα της...Εγώ συνέχισα, ΟΛΟ ΕΞΩ ΟΛΟ ΜΕΣΑ, και ξάφνου ακούω ένα μπαμ...αυτό ήταν...ΜΟΥ ΚΛΑΣΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑτοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα ,μεχρι που βρηκα εναν γαμια πολυ καβλιαρη ..μου λεγε τα θελω ολα ,οσο με γαμουσε στα 4 στο μουνι στην αρχη μου βαζε δαχτυλα απο πισω ...εγω ελεγα ποναω φτανει ,στο πρωτο μας ραντεβου ,μου βαλε το μισο καβλι ..λεω δεν αντεχω αλλο απο κολο ,μου λεγε σταματα να γκρινιαζεις θα χυσω κωλο...εγω του ελεγα οχι θα χυσεις μουνι......ερχεται το δευτερο ραντεβου με παιρνει παλυ απο κολο εγω πονουσα κ τον παρακαλαγα να με παρει απο μουνι....κ ελεγε οχι ...σου χω ταξει οτι θα σου ανοιξω το κωλαρακι σου..παρτουζοτσουλο θα σε παιρνω απο μουνι κ κωλο...ωσπου ανοιξε το κωλαρακι μου κ μετα ο πουτσος εμπαινε αερας μεσα...του πα με ανοιξες ...ειπε ναι στο χα ταξει..απο τοτε με παιρνει μπρος κ πισω....εσεις πως ηταν η πρωτη εμπειρια απο πισω ?
με το μαλακο οχι με το αγριο στα κωλαρακια ποναμε εμεις οι γυναικεςσε πιστεύω μου έχει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο...γαμούσα μια γκόμενα γενικά κλειστή από πίσω, μια μέρα που την γαμούσα από πίσω πολύ σκληρά άρχισα να φωνάζει, να βογγάει, εγώ είχα καυλώσει περισσότερο και τη γαμούσα όλο και πιό δυνατά. Την έβλεπα από καθρέφτη και είχε σχεδόν κοκκινίσει η φάτσα της...Εγώ συνέχισα, ΟΛΟ ΕΞΩ ΟΛΟ ΜΕΣΑ, και ξάφνου ακούω ένα μπαμ...αυτό ήταν...ΜΟΥ ΚΛΑΣΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ
Εδώ σου μπήκαν είκοσι πόντοιμε το μαλακο οχι με το αγριο στα κωλαρακια ποναμε εμεις οι γυναικες
με το μαλακο οχι με το αγριοΕδώ σου μπήκαν είκοσι πόντοι
Γιατί ο Άγιος της ξεπαρθένιασε το κωλί.
Εσένα όμως με το άγριο σε διακόρεψε από πίσω!!! Έτσι μας είπες τουλάχιστονμε το μαλακο οχι με το αγριο
Κουφάλα Κασσελάκη κι εδώ ρε βρωμόπουστα;τοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα ,μεχρι που βρηκα εναν γαμια πολυ καβλιαρη ..μου λεγε τα θελω ολα ,οσο με γαμουσε στα 4 στο μουνι στην αρχη μου βαζε δαχτυλα απο πισω ...εγω ελεγα ποναω φτανει ,στο πρωτο μας ραντεβου ,μου βαλε το μισο καβλι ..λεω δεν αντεχω αλλο απο κολο ,μου λεγε σταματα να γκρινιαζεις θα χυσω κωλο...εγω του ελεγα οχι θα χυσεις μουνι......ερχεται το δευτερο ραντεβου με παιρνει παλυ απο κολο εγω πονουσα κ τον παρακαλαγα να με παρει απο μουνι....κ ελεγε οχι ...σου χω ταξει οτι θα σου ανοιξω το κωλαρακι σου..παρτουζοτσουλο θα σε παιρνω απο μουνι κ κωλο...ωσπου ανοιξε το κωλαρακι μου κ μετα ο πουτσος εμπαινε αερας μεσα...του πα με ανοιξες ...ειπε ναι στο χα ταξει..απο τοτε με παιρνει μπρος κ πισω....εσεις πως ηταν η πρωτη εμπειρια απο πισω ?
Τουλάχιστον άλλη μια περίπτωση παντρεμένης που ο γαμιας περηφανεύεται ότι έχει βρει μια πουτανα για ξεφόρτωμα και λέει στην παρέα του ότι την στέλνει χυμένη στον μαλακα τηςΚαιτούλα μην τους ακούς αυτούς, είναι τραμπούκοι και το μόνο που θέλουν είναι να σε πηδήξουν. Άκου εμένα που είμαι σοβαρός άνθρωπος και σε παρακαλώ λύσε μου μια απορία, το μπλέ ή το καφέ είναι η φάση?
Θα το έλεγα και κεραυνοβόλο έρωταΉσουν ελεύθερη ,πισωξέσκισμα γιόκ ,είσαι παντρεμένη ξεκώλιασμα από τον άντρα σου γιόκ . Βρίσκεις έναν ,ο οποίος είναι με 20πόντο εκτός bou και στον κάνει γαρύφαλο ,,,,,,μάλιστα ,,,,καλημέρα ,,,καλησπέρα,,, καληνύχτα !!!
με το μαλακο οχι με το αγριο στα κωλαρακια ποναμε εμεις οι γυναικες
Εμένα πάρε με με το μαλακό ,με το μαλακο οχι με το αγριο