KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.120
- Πόντοι
- 6.166
τι σκοπο παιζεις ;;;ξερω κλαρινα δεν χρειαζεται
τι σκοπο παιζεις ;;;ξερω κλαρινα δεν χρειαζεται
Μη βριζεις μανΚανα πουστακι θα ειναι οχι καιτακι
Τύπε Καίτη ,δεν ανεβαζω φωτο εδω ειναι επικυνδινα αλλιως θα ανεβαζα μια με σεξι καβλοτριπες ανοιχτες ...ας λενε οτι θελουν δεν με νοιαζει ....με την κομπλεξιλα θα μεινουν κ γω με τις γεματες τρυπες μου
Αρτεμισίο ξερεις τι είναι?τοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα ,μεχρι που βρηκα εναν γαμια πολυ καβλιαρη ..μου λεγε τα θελω ολα ,οσο με γαμουσε στα 4 στο μουνι στην αρχη μου βαζε δαχτυλα απο πισω ...εγω ελεγα ποναω φτανει ,στο πρωτο μας ραντεβου ,μου βαλε το μισο καβλι ..λεω δεν αντεχω αλλο απο κολο ,μου λεγε σταματα να γκρινιαζεις θα χυσω κωλο...εγω του ελεγα οχι θα χυσεις μουνι......ερχεται το δευτερο ραντεβου με παιρνει παλυ απο κολο εγω πονουσα κ τον παρακαλαγα να με παρει απο μουνι....κ ελεγε οχι ...σου χω ταξει οτι θα σου ανοιξω το κωλαρακι σου..παρτουζοτσουλο θα σε παιρνω απο μουνι κ κωλο...ωσπου ανοιξε το κωλαρακι μου κ μετα ο πουτσος εμπαινε αερας μεσα...του πα με ανοιξες ...ειπε ναι στο χα ταξει..απο τοτε με παιρνει μπρος κ πισω....εσεις πως ηταν η πρωτη εμπειρια απο πισω ?
Ηλεκτρολόγος ΕΠΑΛΤύπε Καίτη ,
τι έχεις τελειώσει ?
Η ορθογραφία σου μας έβγαλε τα μάτια
σχολή χορού τύπεΤύπε Καίτη ,
τι έχεις τελειώσει ?
Η ορθογραφία σου μας έβγαλε τα μάτια
Τι φοβάσαι, δε θα φαίνεσαι, ούτως ή άλλως εδώ μέσα υπάρχει εχεμύθεια από όλους.δεν ανεβαζω φωτο εδω ειναι επικυνδινα αλλιως θα ανεβαζα μια με σεξι καβλοτριπες ανοιχτες ...ας λενε οτι θελουν δεν με νοιαζει ....με την κομπλεξιλα θα μεινουν κ γω με τις γεματες τρυπες μου
Ντροπή, δε μιλάμε έτσι σε μια Κυρία.Κανα πουστακι θα ειναι οχι καιτακι
Μην μιλάς για τόσο προχώ σπουδές γιατί έχουμε άτομα που θα κομπλάρουν και θα ζηλέψουνΗλεκτρολόγος ΕΠΑΛ
Ε μα με τον μπουστη πχιαΜη βριζεις μαν
Δεν ευθύνομαι εγώ αν η ακαδημαϊκή μόρφωση του τύπου "Καίτη" είναι ανώτερη από το bouΜην μιλάς για τόσο προχώ σπουδές γιατί έχουμε άτομα που θα κομπλάρουν και θα ζηλέψουνσαν το Μπίρλα
Μιλφάρα, μουνάρα με τέτοιο συντακτικό, ορθογραφία και τρόπο έκφρασης μόνο σε ταινίεςΑ ρε και να ειναι καμια μιλφαρα μουναρα αχχαχαχχαχαχχα. Εχει συμβει αυτο παλια εδω και εγραφαν οτι ηταν πουστης χαχχχχχαχαχα
μπορει να ειναι αλλοδαπης προελευσεως .Αυτη παλια που την ελεγαν πουστη ηταν ΡωσιδαΜιλφάρα, μουνάρα με τέτοιο συντακτικό, ορθογραφία και τρόπο έκφρασης μόνο σε ταινίες
Του εδωσες ιδεα τωραΑ ρε και να ειναι καμια μιλφαρα μουναρα αχχαχαχχαχαχχα. Εχει συμβει αυτο παλια εδω και εγραφαν οτι ηταν πουστης χαχχχχχαχαχα
τι εισαι ,τι ειμαστε ?..πως ειπατε?Ας πούμε ότι είσαι γυναίκα, ας πούμε λέω εμείς θα σου πούμε την πρώτη μας εμπειρία που γαμήσατε γυναίκα από τον κώλο.Για να τον έχουμε πάρει θα πρέπει να ρωτήσεις σε άλλο φορουμ.Εδώ είμαστε άγρια αρσενικά μουρδελιάρηδες.
Α ρε και να ειναι καμια μιλφαρα μουναρα αχχαχαχχαχαχχα. Εχει συμβει αυτο παλια εδω και εγραφαν οτι ηταν πουστης χαχχχχχαχαχα
Αχαχαχαχαχ είδες τι παθαίνω αν γράφω από το κωλοκινητό.Μπουρδελιάρηδες ήθελα να γράψω.τι εισαι ,τι ειμαστε ?..πως ειπατε?