Νέα

Με ξεγέλασε και μου ξεπαρθένιασε τον κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaitaki39
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.549
Πόντοι
456
Ούτε εγώ έχω γαμήσει παρθένα γυναίκα από τον κώλο.Για πες μας Καιτούλα τι διαφορά είχε η πρώτη φορά με τις επόμενες;Τι διαφορά είδες στην τρυπούλα σου;να ξέρω την επόμενη φορά μην με κοροιδέψει καμία ότι την παίρνω και καλά εγώ πρώτο από τον κώλο.

OP
OP
K

kaitaki39

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
127
Πόντοι
0
γιατι δε τα πιστευω αυτα...ουτε ρωταω ποτε τι και πως και ποσους πηρε η αν πηρε η τι εκανε.Ξερω οτι θα μου πει μαλακίες
καλα αλλο αυτο το με ποσους πηγε ,εγω ημουν παρθενα απο κωλο ...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.480
Πόντοι
456
Τέσσερα νέα κορίτσια μιλούν στο LIFO.gr για την πρώτη φορά που έκαναν σεξ

Για να μη... "χάσω την παρθενιά μου" έκανα πρωκτικό σεξ:woldman: Ήταν κυρίως δική μου ιδέα να κάνουμε πρωκτικό σεξ και να φυλάξω το "λουλούδι μου" για κάποιον άλλο, πιο κατάλληλο, αλλά δεν πιστεύω ότι δεν χάρηκε κιόλας:smiling-face-with-heart-eyes: Η προετοιμασία ήταν σωστή και δεν πόνεσα:dancing:, όχι όσο περίμενα τουλάχιστον:fuck2:Όχι ότι είχε και κανένα τρομακτικά μεγάλο πουλί βέβαια:sopase:

Στο Lifo :vomit: ψάχνουν συνεργάτες

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.795
Πόντοι
10.411
hard-anal_001.gif

OP
OP
K

kaitaki39

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
127
Πόντοι
0
Ούτε εγώ έχω γαμήσει παρθένα γυναίκα από τον κώλο.Για πες μας Καιτούλα τι διαφορά είχε η πρώτη φορά με τις επόμενες;Τι διαφορά είδες στην τρυπούλα σου;να ξέρω την επόμενη φορά μην με κοροιδέψει καμία ότι την παίρνω και καλά εγώ πρώτο από τον κώλο.
καταλαβαινεις κ βλεπεις οταν η τρυπα του κωλου ειναι κληστη φαινεται εγω τις πρωτες 2 μερες καθομουν σε καρεκλα κ αισθανομουν ανοιχτη πονουσε το κωλαρακι μου 2 μερες

trelogiatross

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
374
Πόντοι
20
τοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα ,μεχρι που βρηκα εναν γαμια πολυ καβλιαρη ..μου λεγε τα θελω ολα ,οσο με γαμουσε στα 4 στο μουνι στην αρχη μου βαζε δαχτυλα απο πισω ...εγω ελεγα ποναω φτανει ,στο πρωτο μας ραντεβου ,μου βαλε το μισο καβλι ..λεω δεν αντεχω αλλο απο κολο ,μου λεγε σταματα να γκρινιαζεις θα χυσω κωλο...εγω του ελεγα οχι θα χυσεις μουνι......ερχεται το δευτερο ραντεβου με παιρνει παλυ απο κολο εγω πονουσα κ τον παρακαλαγα να με παρει απο μουνι....κ ελεγε οχι ...σου χω ταξει οτι θα σου ανοιξω το κωλαρακι σου..παρτουζοτσουλο θα σε παιρνω απο μουνι κ κωλο...ωσπου ανοιξε το κωλαρακι μου κ μετα ο πουτσος εμπαινε αερας μεσα...του πα με ανοιξες ...ειπε ναι στο χα ταξει..απο τοτε με παιρνει μπρος κ πισω....εσεις πως ηταν η πρωτη εμπειρια απο πισω ?
Εντάξει τύπε το πιάσαμε το υπονοούμενο, πέρνα στο παρασύνθημα τώρα :tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Επιμένω,Χαροχαρούλα εσύ?
Άλλαξες σε Καίτη?

Αν είσαι κοπέλα δεν σε βλέπω καλά.
Έχει σκληρούς ψωλαράδες εδώ μέσα....
Αν θες να μείνει σε αξιοπρεπή κατάσταση το κωλαράκι σου πρόσεχε σε ποιον μιλάς εδώ μέσα.....

:confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.673
Πόντοι
6.236
τοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα ,μεχρι που βρηκα εναν γαμια πολυ καβλιαρη ..μου λεγε τα θελω ολα ,οσο με γαμουσε στα 4 στο μουνι στην αρχη μου βαζε δαχτυλα απο πισω ...εγω ελεγα ποναω φτανει ,στο πρωτο μας ραντεβου ,μου βαλε το μισο καβλι ..λεω δεν αντεχω αλλο απο κολο ,μου λεγε σταματα να γκρινιαζεις θα χυσω κωλο...εγω του ελεγα οχι θα χυσεις μουνι......ερχεται το δευτερο ραντεβου με παιρνει παλυ απο κολο εγω πονουσα κ τον παρακαλαγα να με παρει απο μουνι....κ ελεγε οχι ...σου χω ταξει οτι θα σου ανοιξω το κωλαρακι σου..παρτουζοτσουλο θα σε παιρνω απο μουνι κ κωλο...ωσπου ανοιξε το κωλαρακι μου κ μετα ο πουτσος εμπαινε αερας μεσα...του πα με ανοιξες ...ειπε ναι στο χα ταξει..απο τοτε με παιρνει μπρος κ πισω....εσεις πως ηταν η πρωτη εμπειρια απο πισω ?
Ποιο μέλος μας είναι;
Εμφανίσου ρε 20ποντε λεχρίτη, αν τολμάς.
Angry Season 3 GIF by SuccessionHBO

OP
OP
K

kaitaki39

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
127
Πόντοι
0
Ποιο μέλος μας είναι;
γυναικα ειμαι...δεμ ειναι εδω μεσα ο γαμιας μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επιμένω,Χαροχαρούλα εσύ?
Άλλαξες σε Καίτη?

Αν είσαι κοπέλα δεν σε βλέπω καλά.
Έχει σκληρούς ψωλαράδες εδώ μέσα....
Αν θες να μείνει σε αξιοπρεπή κατάσταση το κωλαράκι σου πρόσεχε σε ποιον μιλάς εδώ μέσα.....

:confused:
αχαχχαχαχ ειπα να γραψω την εμπειρια μου ...οχι να βγαλει το κωλαρακι μου αιμα χαχα

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.673
Πόντοι
6.236

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Ποιο μέλος μας είναι;
Είναι μέχρι να μυρίσει το αίμα(κώλο)
γυναικα ειμαι...δεμ ειναι εδω μεσα ο γαμιας μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αχαχχαχαχ ειπα να γραψω την εμπειρια μου ...οχι να βγαλει το κωλαρακι μου αιμα χαχα
"Κοπελιά" δεν σε βλέπω καλά....

@The Saint*

Σας καλώ εδώ κε Ρισελιέ να επιληφθείτε....

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
βάλε και την αγγελία σου τώρα......θέλουμε κι εμείς κώλο !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom