Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Και φυσικα και ολοκληρη η πρωτη προταση οτι ειναι πιο πολυγαμικη η γυναικα
εισαι ο ανθρωπος που ελεγε οτι σχεδιαζε να γκαστρωσει την πλουσια γερμανιδα γκομενα του για να τον παντρευτει και να τρωει τα λεφτα του πεθερου.Φαν Πούστεν, στείλε ένα pm στο μέλος ποδολάγνος να βρεθείτε και να ησυχάσουμε επιτέλους από τις μαλακίες σας
εισαι ο ανθρωπος που ελεγε οτι σχεδιαζε να γκαστρωσει την πλουσια γερμανιδα γκομενα του για να τον παντρευτει και να τρωει τα λεφτα του πεθερου.
Οι κομπινες που εκαναν οι γυναικουλες τη δεκαετια του 50. Γκαστρωνονταν για να τυλιξουν το πλουσιο.
Δε ντρεπεσαι να το διατυμπανιζεις κιολας.
Και ειλικρινα πιστευεις αν οντως εχεις γκομενα που ολοι αμφεβαλλαν, οτι δεν μυριζει την ανανδρια επανω σου και οτι δε θα σε πεταξει οταν βαρεθει το εξωτικο μαυριδερο καβλι;
τη χουφτα σου θα γκαστρωσεις φουκαραΕ τι περίμενες ρε ΝΑΥΑΓΙΟ;
Να γκαστρώσω καμιά φτωχιά 35λαρα σαν εσένα που μένει ακόμη στο πατρικό της;
εγω δε θα πηγαιναΕγω Θέλω να μας πει καποιος πιτσιρικας αν θα πήγαινε σοβαρά με κάποια που έχει κάνει έστω και μια φορά τρίο με δυο άντρες. Να την πάει σπίτι κλπ. Δεν λέμε να μην το ξέρει αυτός. Να ειναι γνωστό οτι την έχουν παρτουζωσει σκληρά.
Μουχαχαχσ
οι κοπελες ηταν και οι τρεις ελληνιδες. Νομιζω απαντησα στο πμ σου. Εχει αλλαξει η κοινωνικοποιηση και εχουν μειωθει οι ενοχικες αντιληψειςΦίλε σου είχα στείλει μυνημα της προαλες όταν ένα αλβανακι πιτσιρικάς μου έλεγε ότι της περνανε παρτουζα στην Κρήτη 3 αυτές και 3 αυτοί.Μου εξηγήσεις κάποια φαινόμενα και αιτίες που συμβαίνουν αυτά, πιστεύω πιο πολύ συμβαίνουν στους νέους, η μεγάλοι δεν κάνουν κσι τόσο, η μικροί όμως κάνουν συχνά, το ηλικίες τους έκοψες? Η κοπέλες μονο Ελληνίδες ήταν?
Τον λιγουρευτηκες τύπε ε? Καποια πραγματα δεν κρυβονταιΔιπλα της ενας ξενος με ελαφρυ μπακ πακ. Ψηλος, λεπτος, καταξανθος. Καβλαρος που λεμε. Πιθανον απο Σουηδια.
Τον λιγουρευτηκες τύπε ε? Καποια πραγματα δεν κρυβονται
Ρε τύπε γιατι δεν γραφεις σεναρια?
Κριμα ειναι τοση μυθοπλασια να πηγαινει χαμενη
Εχει σωσει ζωες το συγκεκριμενο σαιτ τύπεΑναρωτιέμαι πως θα ηταν η ζωη του χωρίς το εν λόγω site