giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 873
- Πόντοι
- 81
Γεια σου ρε Πανοφάνη!!! επιτέλους εκδηλώθηκες ρε φίλε
Απλά έπαψες να φοβάσαι, ήσουν ΄ήρεμη, χαλάρωσε ο σφιγκτήρας σου και το καυλί του έμπαινε πιο εύκολα χωρίς να πονάς. Πάντα έτσι συμβαίνει. Το θέμα είναι αν σου άρεσε...χαχαχακαταλαβαινεις κ βλεπεις οταν η τρυπα του κωλου ειναι κληστη φαινεται εγω τις πρωτες 2 μερες καθομουν σε καρεκλα κ αισθανομουν ανοιχτη πονουσε το κωλαρακι μου 2 μερες
καθόλου εδώ τα μέλη εχουν εμπειρίες όσο και πλακίτσα να κάνουν και αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Δηλαδή μπήκες στα μπουρδέλα άνοιξες αμέσως πόστ ότι δήθεν κάποιος χωρίς να θέλεις σε πήδηξε από πίσω. μάλιστα πιστέψαμε η πραγματοποίηση της φαντασίωσηςδικο σας προβλημα
Απλά έπαψες να φοβάσαι, ήσουν ΄ήρεμη, χαλάρωσε ο σφιγκτήρας σου και το καυλί του έμπαινε πιο εύκολα χωρίς να πονάς. Πάντα έτσι συμβαίνει. Το θέμα είναι αν σου άρεσε...... τωρα πια που μπαινει ευκολα ηταν καλο οχι σαν το μουνι βεβαια αλλα καλο
μιλατε μονοι σας ....ναι ειμαι γυναικα κ ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου ...αντε καληνυχτακαθόλου εδώ τα μέλη εχουν εμπειρίες όσο και πλακίτσα να κάνουν και αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Δηλαδή μπήκες στα μπουρδέλα άνοιξες αμέσως πόστ ότι δήθεν κάποιος χωρίς να θέλεις σε πήδηξε από πίσω. μάλιστα πιστέψαμε η πραγματοποίηση της φαντασίωσης
Kostaki39 τι σειρά και ποιό σώμα είπαμε ήσουν στον στρατό?εσεις πως ηταν η πρωτη εμπειρια απο πισω ?
Μπορείς να με αγνοήσεις και να μιλήσεις με τα άλλα μέλη εγώ είμαι ένας και απλά είπα την άποψή μουμιλατε μονοι σας ....ναι ειμαι γυναικα κ ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου ...αντε καληνυχτα
Τι το πέρασες εδώ αγοράκι μου? Σούπερ Κατερίνα? Δεν έχεις καταλάβει με τι έχεις να κάνεις εδώ μέσαμιλατε μονοι σας ....ναι ειμαι γυναικα κ ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου ...αντε καληνυχτα
Μην τους παρεξηγείς @kaitaki39 .μιλατε μονοι σας ....ναι ειμαι γυναικα κ ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου ...αντε καληνυχτα
Με πρόλαβες... Κάποια άτομα έχουν χάσει πάσα αίθηση του χρόνου...Γιατί τρίτη κυριακάτικο ;
δεν ανεβαζω φωτο εδω ειναι επικυνδινα αλλιως θα ανεβαζα μια με σεξι καβλοτριπες ανοιχτες ...ας λενε οτι θελουν δεν με νοιαζει ....με την κομπλεξιλα θα μεινουν κ γω με τις γεματες τρυπες μουΜην τους παρεξηγείς @kaitaki39 .
Βγάζουν λίγο κακία από κόμπλεξ.
Εγώ σε πιστεύω και για τους αποδείξεις πόσο καύλα είσαι ανέβασε μια φωτογραφία σου να φαίνεται το μπροστινό σου σύστημα να πάθουν όλοι τους.
Κανα πουστακι θα ειναι οχι καιτακιΚαιτακι θα γινει κοσμοσυρροη στο νημα σου εντος λιγων λεπτων...
Καιτη με αυτα που γραφεις εχουν βραζει τα ρεθυθια μου απο κατω και σηκωθηκε η κουταλα ορθια να ξες .δεν ανεβαζω φωτο εδω ειναι επικυνδινα αλλιως θα ανεβαζα μια με σεξι καβλοτριπες ανοιχτες ...ας λενε οτι θελουν δεν με νοιαζει ....με την κομπλεξιλα θα μεινουν κ γω με τις γεματες τρυπες μου
καβλωσες ε?Καιτη με αυτα που γραφεις εχουν βραζει τα ρεθυθια μου απο κατω και σηκωθηκε η κουταλα ορθια να ξες .
χαβαλε κανουμε θα καυλωσω αν δω μουνακι ωραιο απο κοντα εκει γινεται κλαρινο. Αν δεν ξερεις να παιζεις κλαρινο θα σου μαθω.καβλωσες ε?
ξερω κλαρινα δεν χρειαζεταιχαβαλε κανουμε θα καβλωσω αν δω μουνακι ωραιο απο κοντα εκει γινεται κλαρινο. Αν δεν ξερεις να παιζεις κλαρινο θα σου μαθω.