τοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα ,μεχρι που βρηκα εναν γαμια πολυ καβλιαρη ..μου λεγε τα θελω ολα ,οσο με γαμουσε στα 4 στο μουνι στην αρχη μου βαζε δαχτυλα απο πισω ...εγω ελεγα ποναω φτανει ,στο πρωτο μας ραντεβου ,μου βαλε το μισο καβλι ..λεω δεν αντεχω αλλο απο κολο ,μου λεγε σταματα να γκρινιαζεις θα χυσω κωλο...εγω του ελεγα οχι θα χυσεις μουνι......ερχεται το δευτερο ραντεβου με παιρνει παλυ απο κολο εγω πονουσα κ τον παρακαλαγα να με παρει απο μουνι....κ ελεγε οχι ...σου χω ταξει οτι θα σου ανοιξω το κωλαρακι σου..παρτουζοτσουλο θα σε παιρνω απο μουνι κ κωλο...ωσπου ανοιξε το κωλαρακι μου κ μετα ο πουτσος εμπαινε αερας μεσα...του πα με ανοιξες ...ειπε ναι στο χα ταξει..απο τοτε με παιρνει μπρος κ πισω....εσεις πως ηταν η πρωτη εμπειρια απο πισω ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με ξεγέλασε και μου ξεπαρθένιασε τον κώλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaitaki39
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 226
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.056
Καιτακι θα γινει κοσμοσυρροη στο νημα σου εντος λιγων λεπτων...
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.589
- Πόντοι
- 6.056
Γιατί τρίτη κυριακάτικο ;
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.589
- Πόντοι
- 6.056
Στο μεταξύ το καιτάκι , παίζει να έχει κανένα παργαλάτσο , 12cm μακρύτερο από το μέσο μέλος ....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.475
- Πόντοι
- 5.506
Είδες τίτλο και είπες να καταθέσεις και τη δική σου εμπειρία;Γιατί τρίτη κυριακάτικο ;
γιατι?Καιτακι θα γινει κοσμοσυρροη στο νημα σου εντος λιγων λεπτων...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ψωλαρας 20 ποντουςΣτο μεταξύ το καιτάκι , παίζει να έχει κανένα παργαλάτσο , 12cm μακρύτερο από το μέσο μέλος ....
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.773
- Πόντοι
- 456
Τελικά που έκλεισε η συμφωνία?τοσα χρονια σε καμοια περιπτωση δεν ηθελα να κανω κατι απο την πισω πορτα ,μεχρι που βρηκα εναν γαμια πολυ καβλιαρη ..μου λεγε τα θελω ολα ,οσο με γαμουσε στα 4 στο μουνι στην αρχη μου βαζε δαχτυλα απο πισω ...εγω ελεγα ποναω φτανει ,στο πρωτο μας ραντεβου ,μου βαλε το μισο καβλι ..λεω δεν αντεχω αλλο απο κολο ,μου λεγε σταματα να γκρινιαζεις θα χυσω κωλο...εγω του ελεγα οχι θα χυσεις μουνι......ερχεται το δευτερο ραντεβου με παιρνει παλυ απο κολο εγω πονουσα κ τον παρακαλαγα να με παρει απο μουνι....κ ελεγε οχι ...σου χω ταξει οτι θα σου ανοιξω το κωλαρακι σου..παρτουζοτσουλο θα σε παιρνω απο μουνι κ κωλο...ωσπου ανοιξε το κωλαρακι μου κ μετα ο πουτσος εμπαινε αερας μεσα...του πα με ανοιξες ...ειπε ναι στο χα ταξει..απο τοτε με παιρνει μπρος κ πισω....εσεις πως ηταν η πρωτη εμπειρια απο πισω ?
ειπαμε μπρος κ πισω....Τελικά που έκλεισε η συμφωνία?
τι εγω ? εμενα με ξεπαρθενιασε 20 ποντους πουτσα παντρεμενη γυναικα
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.589
- Πόντοι
- 6.056
Εγώ ρώτησα αν έχεις εσύ κανά .... 24ποντο !τι εγω ? εμενα με ξεπαρθενιασε 20 ποντους πουτσα παντρεμενη γυναικα
Ας πούμε ότι είσαι γυναίκα, ας πούμε λέω εμείς θα σου πούμε την πρώτη μας εμπειρία που γαμήσατε γυναίκα από τον κώλο.Για να τον έχουμε πάρει θα πρέπει να ρωτήσεις σε άλλο φορουμ.Εδώ είμαστε άγρια αρσενικά μουρδελιάρηδες.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.773
- Πόντοι
- 456
Άξιος αξιοςτι εγω ? εμενα με ξεπαρθενιασε 20 ποντους πουτσα παντρεμενη γυναικα
ρωταω αν εχετε ξεπαρθενιασει κωλο γυναικας ,η γυναικα που ξεπαρθενιασε τον κωλο τηςΑς πούμε ότι είσαι γυναίκα, ας πούμε λέω εμείς θα σου πούμε την πρώτη μας εμπειρία που γαμήσατε γυναίκα από τον κώλο.Για να τον έχουμε πάρει θα πρέπει να ρωτήσεις σε άλλο φορουμ.Εδώ είμαστε άγρια αρσενικά μουρδελιάρηδες.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.093
- Πόντοι
- 4.766
Gay γνωριμίες... - bourdela.com forum
Βαρεθήκατε να την παίζετε μόνοι σας, ψάχνετε παρέα; Αν συντονιστούμε όλοι για να βρει ο καθένας αυτό που θέλει.. Διαθέσιμος στο skype: polarxd1
Εδώ έπρεπε να ανοίξεις το θέμα σου φίλε

GTOwizard
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Like
- 496
- Πόντοι
- 21
φοτο από το κόκκινο σεντόνι θελουμε...τι εγω ? εμενα με ξεπαρθενιασε 20 ποντους πουτσα παντρεμενη γυναικα

δεν ειμαι γκει ειμαι γυναικα που της ξεπαρθενιασαν τον κωλοGay γνωριμίες... - bourdela.com forum
Βαρεθήκατε να την παίζετε μόνοι σας, ψάχνετε παρέα; Αν συντονιστούμε όλοι για να βρει ο καθένας αυτό που θέλει.. Διαθέσιμος στο skype: polarxd1www.bourdela.com
Εδώ έπρεπε να ανοίξεις το θέμα σου φίλε![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν υπαρχει πληθηκε χιχιφοτο από το κόκκινο σεντόνι θελουμε...![]()
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.773
- Πόντοι
- 456
εγω ουτε απο το μουνι δε πιστεψα πότε οτι ξεπαρθένιασα κάποια απο τον κωλο θα την πιστέψω?ρωταω αν εχετε ξεπαρθενιασει κωλο γυναικας ,η γυναικα που ξεπαρθενιασε τον κωλο της
γιατι ετσι?εγω ουτε απο το μουνι δε πιστεψα πότε οτι ξεπαρθένιασα κάποια απο τον κωλο θα την πιστέψω?
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.773
- Πόντοι
- 456
γιατι δε τα πιστευω αυτα...ουτε ρωταω ποτε τι και πως και ποσους πηρε η αν πηρε η τι εκανε.Ξερω οτι θα μου πει μαλακίεςγιατι ετσι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις