KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.929
- Πόντοι
- 6.166
σωστα αδραξε την ψωλαρα μου καυλαοι καλοι γαμιαδες δεν αφηνονται...
σωστα αδραξε την ψωλαρα μου καυλαοι καλοι γαμιαδες δεν αφηνονται...
Καλά σου λέει ο μύστης ρε @kaitaki39 !!!! Πάρε μερικά τηλέφωνα και εκδικήσου τον μπούστη που σε ξεγέλασε!!! Θα είμαστε πιο ευγενικοί!!!αστον αυτον γραφεις τωρα .Μετα θα γραψεις για μενα και παει λεγοντας ολοκληρο μυθιστορημα θα γραψεις εδω .Οτι σου λεω
οταν αποφασισω θα σου πω να το οργανωσουμεολο λογια εισαι Κατια εδω με τοση ψωλαρια γουσταρεις να σε παρουμε παρτουζα τεσσερα ατομα να σε χυσουμε ολοι ταυτοχρονα να μην βλεπεις απο τα χυσια .Με ενα γαμια τι να καταλαβεις κοροιδο μιλαμε οχι για την ψωλη αλλα για τις ψωλες μια κωλο μια μουνι ταυτοχρονα θελεις τρεις και τεσσερις μαζι δυο κωλο δυο μουνι αχορταγη
Δεν μασαμε ολα τα βαραμε χαχχχχαχχαχΠρώτα όμως ανέβασε φωτογραφίες μη τυχόν και δεν είσαι του γούστου μας ασούμε
ρε αφησε τα λογια το μουνακι σου και το κωλαρακι σου δεν χορταινει απο ψωληοταν αποφασισω θα σου πω να το οργανωσουμε
Βρε ναι αλλά να κάνουμε λίγο τους δύσκολους!!!Δεν μασαμε ολα τα βαραμε χαχχχχαχχαχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε αφησε τα λογια το μουνακι σου και το κωλαρακι σου δεν χορταινει απο ψωλη
Ανέβασε πρώτα καμία φώτο ρε δροσερέ και μετά οργανώνουμε ότι θες.οταν αποφασισω θα σου πω να το οργανωσουμε
φοβαται μην την γαμησουμεΈλα @kaitaki39 ,μη φεύγεις!!!! Έχω μύγδαλα
Ναι!!!! Κακό που θα πάθει!!!!φοβαται μην την γαμησουμε
Ο Καιτάκος έχει παρθένο μικρό κωλαράκι και αν και γουστάρει παράλληλα φοβάται τα μεγάλα μεγαθύρια του μπουΝαι!!!! Κακό που θα πάθει!!!!
Μεταφορα ιστοριών από το ΑΡΛΕΚΙΝοτι κ να λετε ειμαι γυναικα κ σε λιγο καιρο θα ανεβασω κ αλλο νημα με αλλη μια καυτη ιστορια ...για μουνι ομως αυτη την φορα .......ερχεται .......
ξερολες ολοι σας αμα δεν θελετε μην πιστευται δεν με νοιαζει ,με την ιδια νοοτροπια εισαι κ εσυ γυναικαΜεταφορα ιστοριών από το ΑΡΛΕΚΙΝ
Ζεράρ ντε Βιλιέ μύστη μου!!! Στο Αρλεκιν δεν είχε ξεκωλιάσματα!!! Μόνο έρωτες!!! Ενώ στο SAS έπεφτε γαμήσι φουλ!!!!Μεταφορα ιστοριών από το ΑΡΛΕΚΙΝ
δεν το ψάχνεις λίγο θα το καταλάβεις . Τελικά ο Μινχάουζεν μπροστά σου ήταν απλά μαθητήςξερολες ολοι σας αμα δεν θελετε μην πιστευται δεν με νοιαζει ,με την ιδια νοοτροπια εισαι κ εσυ γυναικα
Μη δίνεις σημασία ρε @kaitaki39 !!! Το είδες το βίντεο;;;;ξερολες ολοι σας αμα δεν θελετε μην πιστευται δεν με νοιαζει ,με την ιδια νοοτροπια εισαι κ εσυ γυναικα