Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι, μπορεί! Αλλά όμως δεν πέφτω έξω. Και το ξέρω και το σημαντικότερο... το ΞΕΡΕΙΣ κι ΕΣΥ :)

ρε λιώμα τις εξυπνάδες που πεταγες στην μουνίτσα και στην μπαιτ ξεκίνησες και μαζί μου; Πήγαινε να δεις αν ερχομαι... ;)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Λυσα μωρη φασολα που τα λεφτα αντι να τα δινουμε σε κομπλεξικες σαβουρες (μαζι με ενα καρο μαλακιες σοκολατακια και δεν ξερω τι αλλη παπαρια εχετε επινοησει) τα δινουμε σε μωρα που το αξιζουν τουλαχιστον.

Επισκέπτης
ρε λιώμα τις εξυπνάδες που πεταγες στην μουνίτσα και στην μπαιτ ξεκίνησες και μαζί μου; Πήγαινε να δεις αν ερχομαι... ;)

Εγώ είμαι ήδη εκεί πριν καν ξεκινήσεις! Άστο...

Και ναι, μου αρέσει πολύ να χώνομαι σε ζώα, έχει πολύ πλάκα ώρες-ώρες... και ναι, είσαι ένα από αυτά!

Επισκέπτης
Λοιπον γουτνει, λιωμας, περσόνα, υπουργός. Το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικές ζωές τελειωμένες και καμμένες.
Η γνωστή τραγική φιγούρα του τίποτα.
Του βρίζω γιατί δεν έχω επιχειρήματα.
Του "ξερεις ποιος είμαι εγώ φιλαράκι", του " τα ξέρω όλα", του νεοέλληνα με την μηδενική αξία που προσπαθεί να αναδειχθεί απο την κουταμάρα και το νταιλίκι.
Ρε παλικάρια αφου δεν έχετε την δυνατότητα να αρθώσετε λόγο τί προσπαθείτε μάταια να μου απαντήσετε.
Ξεφτιλίζεστε ...και το χειρότερο διασκεδάζω αφάνταστα..

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εριναλ, εμείς είμαστε στερημένοι συναισθηματικά, δυστυχισμένοι, κουασιμόδοι στην εμφάνιση, άξεστοι στην συμπεριφορά, οπότε μαζευόμαστε εδώ μέσα και κλαιμε την μοίρα μας.

Προφανως για να κατακρίνεις εμάς, εσύ είσαι στην αντίπερα όχθη: Συναισθηματικά χορτάτη, χαρούμενη, όμορφη σαν την Αφροδίτη και ζεις τον τέλειο έρωτα.

Οπότε εσύ μπορείς να μας πεις τι στο διάολο κάνεις εδώ μέσα ?

Μήπως κάνοντας μας παρέα, γίνεσαι πιο δυστυχισμένη από εμάς ??
Τουλάχιστον εμείς που μας έχει φαει η μαλακία αφού δεν γυρνάει γυναίκα να μας κοιτάξει και ψάχνουμε τον έρωτα στις πουτάνες έχουμε την δυνατότητα να χώσουμε ένα 20-εύρω και να φχαριστηθούμε για 5 λεπτά ένα μουνί.
Εσύ τι θα κάνεις ?? Γι αυτό σου λέω, άσε μας στην μιζέρια σου και γύρνα στην λαμπερή σου ζωή.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λυσα μωρη φασολα που τα λεφτα αντι να τα δινουμε σε κομπλεξικες σαβουρες (μαζι με ενα καρο μαλακιες σοκολατακια και δεν ξερω τι αλλη παπαρια εχετε επινοησει) τα δινουμε σε μωρα που το αξιζουν τουλαχιστον.
.....τα οποία αγοράζουν μ' αυτά - και μεταξύ άλλων- σοκολατάκια.  :dancing: 

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Persona την Πεμπτη ολοι στους δρομους / θα εχω μια καρδια απο αυτες κατω στην Αθηνα και θα ψαχνω τον ερωτα μου .....

erinal = για πες μας την Πεμπτη εσυ τι θα κανεις ?????

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Που εισαι ρε fethry ερωτα μου αγιατρευτε ?????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπον γουτνει, λιωμας, περσόνα, υπουργός. Το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικές ζωές τελειωμένες και καμμένες.
Η γνωστή τραγική φιγούρα του τίποτα.
Του βρίζω γιατί δεν έχω επιχειρήματα.
Του "ξερεις ποιος είμαι εγώ φιλαράκι", του " τα ξέρω όλα", του νεοέλληνα με την μηδενική αξία που προσπαθεί να αναδειχθεί απο την κουταμάρα και το νταιλίκι.
Ρε παλικάρια αφου δεν έχετε την δυνατότητα να αρθώσετε λόγο τί προσπαθείτε μάταια να μου απαντήσετε.
Ξεφτιλίζεστε ...και το χειρότερο διασκεδάζω αφάνταστα..
ελα πισω στο ασυλο εσυ,τι κανεις εδω εξω με τους λογικους?

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ναι αλλα τα σοκολατακια απαιτουν να τους τα παμε εμεις για τα τυπικα ξερεις τωρα...

Και οχι μονο σοκολατακια αλλα και κρασι κοκκινο για να ειναι τυφλα .... / ετσι βεντουζα ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μόνο στη φαντασία σου μωρή θα σε πάρουν παρτούζα τέσσερις........

Επισκέπτης
Θαύμα, θαύμα!
Ο pleasure πόσταρε και κάτι άλλο εκτός απο βρισίδια στα οπαδικά και μουνόχειλα στα ...γενικού ενδιαφέροντος.
Μάλλον γράφτηκε πρόσφατα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.        :dancing:
δεν σε γαμαω οτι & να λες..σε εχουν καπαρωμενο ο υπουργος με τον dikky..

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
δεν σε γαμαω οτι & να λες..σε εχουν καπαρωμενο ο υπουργος με τον dikky..

στον δινω σε τιμη ευκαιριας / δεν μου καθεται πλεον / με βαρεθηκε πλεον και θελει καινουριες εμπειριες ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom