Επισκέπτης
Ναι, μπορεί! Αλλά όμως δεν πέφτω έξω. Και το ξέρω και το σημαντικότερο... το ΞΕΡΕΙΣ κι ΕΣΥ
ρε λιώμα τις εξυπνάδες που πεταγες στην μουνίτσα και στην μπαιτ ξεκίνησες και μαζί μου; Πήγαινε να δεις αν ερχομαι... ;)
Ναι, μπορεί! Αλλά όμως δεν πέφτω έξω. Και το ξέρω και το σημαντικότερο... το ΞΕΡΕΙΣ κι ΕΣΥ
Μου ερχεται και εμενα εμετος τωρα : αϊ στο διαολο σαυρα,παλιοπατσαβουρα erinal / αυτες ειναι οι ευχες μου για σενα για την ημερα του Αγ.Βαλεντινου .....
Οξω πούστρα απ την παράγκα..........ρε λιώμα τις εξυπνάδες που πεταγες στην μουνίτσα και στην μπαιτ ξεκίνησες και μαζί μου; Πήγαινε να δεις αν ερχομαι... ;)
ρε λιώμα τις εξυπνάδες που πεταγες στην μουνίτσα και στην μπαιτ ξεκίνησες και μαζί μου; Πήγαινε να δεις αν ερχομαι... ;)
.....τα οποία αγοράζουν μ' αυτά - και μεταξύ άλλων- σοκολατάκια.Λυσα μωρη φασολα που τα λεφτα αντι να τα δινουμε σε κομπλεξικες σαβουρες (μαζι με ενα καρο μαλακιες σοκολατακια και δεν ξερω τι αλλη παπαρια εχετε επινοησει) τα δινουμε σε μωρα που το αξιζουν τουλαχιστον.
παπια www.picoodle.com/view.php?img=/8/4/20/f_avatarm_523bc8b.jpg&srv=img03] [/URL].....τα οποία αγοράζουν μ' αυτά - και μεταξύ άλλων- σοκολατάκια.
.....τα οποία αγοράζουν μ' αυτά - και μεταξύ άλλων- σοκολατάκια.
ελα πισω στο ασυλο εσυ,τι κανεις εδω εξω με τους λογικους?Λοιπον γουτνει, λιωμας, περσόνα, υπουργός. Το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικές ζωές τελειωμένες και καμμένες.
Η γνωστή τραγική φιγούρα του τίποτα.
Του βρίζω γιατί δεν έχω επιχειρήματα.
Του "ξερεις ποιος είμαι εγώ φιλαράκι", του " τα ξέρω όλα", του νεοέλληνα με την μηδενική αξία που προσπαθεί να αναδειχθεί απο την κουταμάρα και το νταιλίκι.
Ρε παλικάρια αφου δεν έχετε την δυνατότητα να αρθώσετε λόγο τί προσπαθείτε μάταια να μου απαντήσετε.
Ξεφτιλίζεστε ...και το χειρότερο διασκεδάζω αφάνταστα..
Ναι αλλα τα σοκολατακια απαιτουν να τους τα παμε εμεις για τα τυπικα ξερεις τωρα...
Θαύμα, θαύμα!
Μόνο στη φαντασία σου μωρή θα σε πάρουν παρτούζα τέσσερις........Λοιπον γουτνει, λιωμας, περσόνα, υπουργός. Το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικές ζωές τελειωμένες και καμμένες.
δεν σε γαμαω οτι & να λες..σε εχουν καπαρωμενο ο υπουργος με τον dikky..Θαύμα, θαύμα!
Ο pleasure πόσταρε και κάτι άλλο εκτός απο βρισίδια στα οπαδικά και μουνόχειλα στα ...γενικού ενδιαφέροντος.
Μάλλον γράφτηκε πρόσφατα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Μόνο στη φαντασία σου μωρή θα σε πάρουν παρτούζα τέσσερις........
Έχεις δίκιο. Για να γραφτείς στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο χρειάζεται και απολυτήριο Λυκείου.δεν σε γαμαω οτι & να λες..σε εχουν καπαρωμενο ο υπουργος με τον dikky..
δεν σε γαμαω οτι & να λες..σε εχουν καπαρωμενο ο υπουργος με τον dikky..