Επισκέπτης
δεν γαμαω στρακια ρε..στον δινω σε τιμη ευκαιριας / δεν μου καθεται πλεον / με βαρεθηκε πλεον και θελει καινουριες εμπειριες ....
δεν γαμαω στρακια ρε..στον δινω σε τιμη ευκαιριας / δεν μου καθεται πλεον / με βαρεθηκε πλεον και θελει καινουριες εμπειριες ....
ε αφου εισαι λεσβια το ειπα εγωδεν γαμαω στρακια ρε..
Εριναλ, εμείς είμαστε στερημένοι συναισθηματικά, δυστυχισμένοι, κουασιμόδοι στην εμφάνιση, άξεστοι στην συμπεριφορά, οπότε μαζευόμαστε εδώ μέσα και κλαιμε την μοίρα μας.
Προφανως για να κατακρίνεις εμάς, εσύ είσαι στην αντίπερα όχθη: Συναισθηματικά χορτάτη, χαρούμενη, όμορφη σαν την Αφροδίτη και ζεις τον τέλειο έρωτα.
Οπότε εσύ μπορείς να μας πεις τι στο διάολο κάνεις εδώ μέσα ?
Μήπως κάνοντας μας παρέα, γίνεσαι πιο δυστυχισμένη από εμάς ??
Τουλάχιστον εμείς που μας έχει φαει η μαλακία αφού δεν γυρνάει γυναίκα να μας κοιτάξει .
Εσύ τι θα κάνεις ?? Γι αυτό σου λέω, άσε μας στην μιζέρια σου και γύρνα στην λαμπερή σου ζωή.
παρεεεεεεεεε.. www.picoodle.com/view.php?img=/8/7/4/f_tavatar6974m_7b5a9f7.gif&srv=img37] [/URL]Ειδικα τωρα που χιονιζει εδω που μενω θα ηθελα πολυ ενα κοριτσακι να μου κανει παρεα / erinal απαντησε μου στα πμ που σου στελνω μανιωδως και κανε μου ερωτα ολο το βραδυ / please
www.picoodle.com/view.php?img=/8/6/15/f_tavatar1445m_3b84396.gif&srv=img28] [/URL]ε αφου εισαι λεσβια το ειπα εγω
Υπουργέ εσύ το φυσσάς και δεν κρυώνει που στην είπα ε; Μπορεί να να μην σου σηκωθεί για καμια εβδομαδα... κακομοίρη
Καλα εριναλ,παρτο λιγο αλλιως.Ξαναδιαβασε το ποστ σου που εγραψες για δυστυχισμενους ανθρωπους,που για να ξεφυγουν απο τη δυστυχια τους,θα πανε σε ενα μπουρδελο και ειναι....αθλιοι(κατι τετοια εγραφες)και επαναπροσδιορισου.Εσύ σπερμ μόμπ μαλλον δεν διάβασες τι έγραψα.
Δεν έκρινα το "και ψάχνουμε τον έρωτα στις πουτάνες έχουμε την δυνατότητα να χώσουμε ένα 20-εύρω και να φχαριστηθούμε για 5 λεπτά ένα μουνί"
Σχολίασα όσους ισοπεδώνουν κάθε ανθρώπινο όν θεωρώντας ότι αυτοί είναι ανώτερα όντα και οι γυναίκες όλες τα "ζωα", με αποτέλεσμα να επιδοκιμάζουν ως μοναδικό έξυπνο και σοβαρό τρόπο ζωής, τα πηδήματα σε μπουρδέλα, απορρίπτωντας κάθε άλλο τρόπο συνύπαρξης με το αλλο φύλλο. Αυτό απορρίπτω και λυπάμαι. Έίναι άρρωστος τρόπος σκέψης και ψυχολογικά ανάπηρος τρόπος ζωής.
Δεν εκρινα την εμφάνιση των ανθρώπων αυτών, όπως ίσως έχεις παρατηρήσει, δεν έκρινα κανένα γιατι οδηγείται στους οικους ανοχής γενικά, δεν με ενόχλησε αυτό και ούτε έβρισα ποτέ κανένα.
Είπα ότι η μοναξιά ενός ανθρώπου είναι τεράστια όταν φέρεται έτσι, και φυσικά δέχτηκα τα σχόλια των κυρίων που ένοιωσαν στο πετσί τους την αλήθεια των λόγων μου.
Κατα τα άλλα, δεν υποννόησα ότι εγω είμαι ανώτερη, καλύτερη, σοφότερη. Αν είμαι η οχι έγω έχω τις συνέπειες. Μην βάζεις λοιπόν αγαπητέ στο στόμα μου όσα δεν λέω.
Αλλά επιτρεψέ μου, καθώς γυρνάω μέσα στην λαμπερή ζωή μου, να κάνω παράλληλα και ότι άλλο επιθυμώ, και να επιλέγω μόνη μου σε ποια σαιτ θα μπαίνω, καθώς και τους λόγους που το κάνω αυτό..
Ευχαριστώ.
Φτάνει αρκετή χαρά σου έδωσα που ασχολήθηκα. Μερικές φορές με πιάνουν οι καλοσύνες για όσους πάσχουν. Αντε άλλη φορά, που θα βαριέμαι.
Καλα εριναλ,παρτο λιγο αλλιως.Ξαναδιαβασε το ποστ σου που εγραψες για δυστυχισμενους ανθρωπους,που για να ξεφυγουν απο τη δυστυχια τους,θα πανε σε ενα μπουρδελο και ειναι....αθλιοι(κατι τετοια εγραφες)και επαναπροσδιορισου.
κατσε ρε υπουργε θα μας παρεις και την δουλεια?Σε χυνω στα μουτρα μωρη πουτανα / γουσταρεις ????
εγω δωριζω μονο,δες αβαταρ και υπογραφηη εριναλ ειναι η πουτανα του σαϊτ / αν θες δωσε τον οβολο σου για να φας κουλουρι ....
Υπουργέ εσύ το φυσσάς και δεν κρυώνει που στην είπα ε; Μπορεί να να μην σου σηκωθεί για καμια εβδομαδα... κακομοίρη
Σε χυνω στα μουτρα μωρη πουτανα / γουσταρεις ????
εγω δωριζω μονο,δες αβαταρ και υπογραφη
δεν μπορω να βρισω την εριναλ γιατι θα μου κανει το τραπεζι και δεν θελω να μου βαλει στρυχνινη στο φαγητο
Αλλά επιτρεψέ μου, καθώς γυρνάω μέσα στην λαμπερή ζωή μου, να κάνω παράλληλα και ότι άλλο επιθυμώ, και να επιλέγω μόνη μου σε ποια σαιτ θα μπαίνω, καθώς και τους λόγους που το κάνω αυτό..
Ευχαριστώ.
Εσύ σπερμ μόμπ μαλλον δεν διάβασες τι έγραψα.
Δεν έκρινα το "και ψάχνουμε τον έρωτα στις πουτάνες έχουμε την δυνατότητα να χώσουμε ένα 20-εύρω και να φχαριστηθούμε για 5 λεπτά ένα μουνί"
Σχολίασα όσους ισοπεδώνουν κάθε ανθρώπινο όν θεωρώντας ότι αυτοί είναι ανώτερα όντα και οι γυναίκες όλες τα "ζωα", με αποτέλεσμα να επιδοκιμάζουν ως μοναδικό έξυπνο και σοβαρό τρόπο ζωής, τα πηδήματα σε μπουρδέλα, απορρίπτωντας κάθε άλλο τρόπο συνύπαρξης με το αλλο φύλλο. Αυτό απορρίπτω και λυπάμαι. Έίναι άρρωστος τρόπος σκέψης και ψυχολογικά ανάπηρος τρόπος ζωής.
Δεν εκρινα την εμφάνιση των ανθρώπων αυτών, όπως ίσως έχεις παρατηρήσει, δεν έκρινα κανένα γιατι οδηγείται στους οικους ανοχής γενικά, δεν με ενόχλησε αυτό και ούτε έβρισα ποτέ κανένα.
Είπα ότι η μοναξιά ενός ανθρώπου είναι τεράστια όταν φέρεται έτσι, και φυσικά δέχτηκα τα σχόλια των κυρίων που ένοιωσαν στο πετσί τους την αλήθεια των λόγων μου.
Κατα τα άλλα, δεν υποννόησα ότι εγω είμαι ανώτερη, καλύτερη, σοφότερη. Αν είμαι η οχι έγω έχω τις συνέπειες. Μην βάζεις λοιπόν αγαπητέ στο στόμα μου όσα δεν λέω.
Ευχαριστώ.