Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανθρώπων εγκαταλελειμένων από κάθε μορφή συναισθήματος και αγάπης...

Περιγράφεις 100% τον εαυτό σου. Κρίμα΄για σένα... αλλά με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να το βρεις ποτέ αυτό το... πράγμα... κατάλαβες ε? Είναι όντως λυπηρό να προτιμούν να περάσουν ακόμα και την ημέρα αυτή με πουτάνα παρά με σένα... η με κάθε άλλη πικραμένη :) Περαστικούλια βρε!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Η εορτή του αγίου Βαλεντίνου… Και ξαφνικά στο σάιτ μπουρδέλα κόμ, εμφανίζεται το παρόν θρέντ. Περιεχόμενό του; Το δήθεν ειρωνικό σχόλιο, ενός μέλους, θα γιορτάσω την μέρα σε στριπ που προτείνετε και καλα…

Σε ποιον τα πουλάτε αυτά κύριοι;
Στον στερημένο συναισθημάτων εαυτό σας;
Σε εμάς που ξυνόμασταν χρόνια για το που και πως θα περάσετε αυτήν την εμπορική ξενόφερτη μπούρδα;
Στα φιλαράκια μέλη που θα σπεύσουν να σας χαρακτηρίσουν μάγκες και άντρες που δεν χρειάζονται αγάπες συμβατικές; (για το θεαθήναι)

Και τώρα που κάνατε την επανάστασή σας γράφοντας στο σαιτ, ότι θα πηδήξετε, μπορείτε να νοιώσετε ασφάλεια και ότι ναι υπάρχετε;

Πόση δυστυχία υπάρχει τελικά;
Ανθρώπων που θεωρούν μαγκιά το να πληρώσουν για να πηδήξουν.
Ανθρώπων που το θεωρούν τρόπο ζωής.
Ανθρώπων εγκαταλελειμένων από κάθε μορφή συναισθήματος και αγάπης, σε σημείο που «στον τοίχο»ενός θρέντ νοιώθουν την ανάγκη να γράψουν που θα περάσουν την ημέρα του αγίου παπαρίδη, μόνο και μόνο για να νοιώσουν ότι συμμετέχουν και αυτοί στο κοινωνικό status.
Ανθρώπων που η μοναξιά έχει βουλώσει κάθε αρτηρία τους και κραυγάζουν με κάθε κίνηση, λέξη ή συμπεριφορά, την ύπαρξή της μέσα τους.

Τελικά δεν ξέρω αν για την κατάντια των ανθρώπων αυτών νοιώθω λύπη, η σιχαμάρα..

Συγκλονιστικο....

“...και αυτη την φορα ο ηρωας μας δεν ηταν ο νεαρος Albert Einstain, αλλα η διασημη νεαρα erinal”.  
Αλλο ενα ανατριχιαστικο chain/spam mail ποσταρισμα. Μονο που αυτη φορα, ελπιζω να μην ανατρεξει κανεις στις βιβλιογραφιες, για να αντικρουσει τις μπουρδες της.

Ασε... μην μου πεις... πρωτα θα τραβιξω μια μαλακια για παρτυ σου και μετα θα στηθω μαζι με τους αλλους για φωτογραφια.  :jerking:

Ρεεε ουστ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μαλακιες γιορτη του βαλεντινου και πρασινα αλογα....!αν εισαι ερωτευμενος (για αυτους που ειναι η που θελουν να ειναι η που νομιζουν οτι ειναι ) μπορεις να εισαι καθε μερα ευτιχισμενος και να το γιορταζεις...!αυτες ειναι γιορτες για τα μαγαζια για τα ανθοπωλια και για μαγαζακια με δωρα κλπ κλπ....!
Πες τα ρε φίλε.

Επισκέπτης
Περιγράφεις 100% τον εαυτό σου. Κρίμα΄για σένα... αλλά με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να το βρεις ποτέ αυτό το... πράγμα... κατάλαβες ε? Είναι όντως λυπηρό να προτιμούν να περάσουν ακόμα και την ημέρα αυτή με πουτάνα παρά με σένα... η με κάθε άλλη πικραμένη :) Περαστικούλια βρε!

Τα έχεις χάσει εσύ εντελώς ε;  :boobies: :boobies: :boobies:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
αρε Καπεταν Κωλα καλα τα λες / μια καρδια ειχαμε και μας την ρημαξανε τα κοριτσια με τα μεταξενια δερματα ..... / αλλα καλυτερα ....

Καλλίτερα, χειρότερα, θα δείξει στον επιτύμβιο. Μία καρδιά, ούτε δύο, ούτε κάβα άλλη, ούτε πουλάνε στο Μοναστηράκι πέτσινες.

Πάω να φράξω τις αρτηρίες μου με μοναξιά και τα συμπομαρτυρούντα...

Iceman, over & out.

Επισκέπτης
Συγκλονιστικο....

“...και αυτη την φορα ο ηρωας μας δεν ηταν ο νεαρος Albert Einstain, αλλα η διασημη νεαρα erinal”.  
Αλλο ενα ανατριχιαστικο chain/spam mail ποσταρισμα. Μονο που αυτη φορα, ελπιζω να μην ανατρεξει κανεις στις βιβλιογραφιες, για να αντικρουσει τις μπουρδες της.

Ασε... μην μου πεις... πρωτα θα τραβιξω μια μαλακια για παρτυ σου και μετα θα στηθω μαζι με τους αλλους για φωτογραφια.  :jerking:

Ρεεε ουστ

Ρε ρύου πιου φίου, νομίζεις ότι με αυτά που λες θα με ρίξεις; Δεν παίζει. Εχω γνωρίσει αληθινούς άντρες και αναγνωρίζω την μούφα.
Την πόζα να προσέξεις στο στήσιμο... μην χαλάσει το μαλλί.. :2funny:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Εγω ρε Liomas εχω την χαζη αν θες πες πολυτελεια την Πεμπτη να ερωτροπω με γυναικες εκδιδομενες / οι Ελλεεινιδες ετσι οπως τα εχουν καταφερει εχουν στερησει απο τον εαυτο τους ακομα και αυτη την ψευδαισθηση / τοσο τραγικες ειναι / και να σου επενθυμησω οτι ο μεγαλος Οσκαρ Ουαϊλντ ειχε πει : η ψευδαισθηση ειναι η καλυτερη απο ολες τις απολαυσεις ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα έχεις χάσει εσύ εντελώς ε;  :boobies: :boobies: :boobies:
Μωρή μαλάκω.......
Μπαίνεις σε ένα σάιτ μπουρδελιάρηδων μπας και βρεις χαρά entre pata y pata.
Kαι αντί να στείλεις κάνα πμ να παρακαλέσεις για κανένα μπούτσο, μας κάνεις μαθήματα ηθικής επειδή πάμε και πληρώνουμε να γαμάμε πουτάνες και εσένα ούτε τζάμπα δε σε παίρνουμε... Το πολύ πολύ για κάνα μαγείρεμα σε ζητάνε κι αυτό για το χάβαλο......
Περαστικά μωρή άρρωστη. Είσαι η χοντρή ψιλικατζού του Μπουρδέλα τελεία κομ........... :birdman: :birdman:
Πάνε τώρα να μαγειρέψεις ντολμαδάκια στους άντρες σου γιατί σίγουρα ένας αληθινός άντρας με τις παπαρίες που λες μόνο για την κουζίνα θα σε είχε μωρή κατσαρόλα.....

Επισκέπτης
Περσόνα η χυδαία σου φύση και η αθλιότητα σου φάνηκε. Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου. Η πίκρα σου εμφανής στον εμετό που μόλις έβγαλες.
Αντε τώρα πήγαινε να πάρεις τα φάρμακά σου.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μου ερχεται και εμενα εμετος τωρα : αϊ στο διαολο σαυρα,παλιοπατσαβουρα erinal / αυτες ειναι οι ευχες μου για σενα για την ημερα του Αγ.Βαλεντινου .....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ωπ εδώ είμαστε...

βρισίδια....

Μούρλια...

Ελα Σκοτεινε χωσε και εσυ γιατι εκει στο θρεντ της χανουμας πολυ μη μου απτου ειστε και ξερω καλα τι κωλοπαιδα ειστε εσεις οι ΑΕΚτζηδες .....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ελα Σκοτεινε χωσε και εσυ γιατι εκει στο θρεντ της χανουμας πολυ μη μου απτου ειστε και ξερω καλα τι κωλοπαιδα ειστε εσεις οι ΑΕΚτζηδες .....

E.......όπως και να το κάνεις ΔΕΝ έχουμε βρίσει μανούλες δημοσίως και μετά κωλοτούμπα!!! ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξεκινάω:
παλιοκόριτσο erinal,που μου καταράστηκες το dvd player μου,παλιοχαρακτήρα,λοιμοκοντόρε,σαρδανάπαλη,άξεστη...
....α κ ανοργασμικιά....
ΤΕΛΕΙΩΣΑ.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
E.......όπως και να το κάνεις ΔΕΝ έχουμε βρίσει μανούλες δημοσίως και μετά κωλοτούμπα!!! ;)

μ' αρεσουν οι κωλοτουμπες μωρε Σονυ οπως και οι τουλουμπες μου αρεσουν .....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσόνα η χυδαία σου φύση και η αθλιότητα σου φάνηκε. Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου. Η πίκρα σου εμφανής στον εμετό που μόλις έβγαλες.
Αντε τώρα πήγαινε να πάρεις τα φάρμακά σου.
Προσβλήθηκα τώρα  :2funny: :2funny:
Είμαι άθλιος και χυδαίος.....
Ακούς μινίστρο.... Ακυρο για κωλόμπαρο την Πέφτη... Θα μείνω σπίτι να διαλογιστώ με τον εαυτό μου.... Προς τι τέτοια χυδαιότητα και αθλιότητα. Οι Ρωσσίδες φταίνε για όλα........... Οι Ρωσσίδες που με έχουν κάνει δέσμιο της αιδοιακης ηδονής....
Ντρέπομαι για λογαριασμό μου...... :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom