Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εμένα πάλι η πούτσα μου αυτομόλησε στα κωλόμπαρα........ που τη χάνω που τη βρίσκω σε κάποιο στριπ-μάρκετ τη βρίσκω.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

το παν ειναι να αυτομολαται το εν λογω οργανο ζωης του πορνο-συστηματος σε ενα μονο ιδρυμα,σε ενα συγκεκριμενο στοχο διοτι αν χαθει το μετρο,αρχιζει και γινεται δυσλειτουργικο το μοριο...δεν καταλαβα τι εγραψα,αλλα πιστευω να καταλαβατε εσεις..το ιδιο κανει!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το παν ειναι να αυτομολαται το εν λογω οργανο ζωης του πορνο-συστηματος σε ενα μονο ιδρυμα,σε ενα συγκεκριμενο στοχο διοτι αν χαθει το μετρο,αρχιζει και γινεται δυσλειτουργικο το μοριο...δεν καταλαβα τι εγραψα,αλλα πιστευω να καταλαβατε εσεις..το ιδιο κανει!
βάσο....... έχω χάσει το μέτρο και σε ένα μόνο ίδρυμα......Μα να νιώθεις κάπου σαν στο σπίτι σου ένα πράμα......... :think: :think: :think: :think:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Λοιπον την Πεμπτη βγαινω με DIKY παγανια και ντυνομαι φτερωτος θεος για σας γυναικες ...... / περσονα που εισαι ?????

Επισκέπτης
Η εορτή του αγίου Βαλεντίνου… Και ξαφνικά στο σάιτ μπουρδέλα κόμ, εμφανίζεται το παρόν θρέντ. Περιεχόμενό του; Το δήθεν ειρωνικό σχόλιο, ενός μέλους, θα γιορτάσω την μέρα σε στριπ που προτείνετε και καλα…

Σε ποιον τα πουλάτε αυτά κύριοι;
Στον στερημένο συναισθημάτων εαυτό σας;
Σε εμάς που ξυνόμασταν χρόνια για το που και πως θα περάσετε αυτήν την εμπορική ξενόφερτη μπούρδα;
Στα φιλαράκια μέλη που θα σπεύσουν να σας χαρακτηρίσουν μάγκες και άντρες που δεν χρειάζονται αγάπες συμβατικές; (για το θεαθήναι)

Και τώρα που κάνατε την επανάστασή σας γράφοντας στο σαιτ, ότι θα πηδήξετε, μπορείτε να νοιώσετε ασφάλεια και ότι ναι υπάρχετε;

Πόση δυστυχία υπάρχει τελικά;
Ανθρώπων που θεωρούν μαγκιά το να πληρώσουν για να πηδήξουν.
Ανθρώπων που το θεωρούν τρόπο ζωής.
Ανθρώπων εγκαταλελειμένων από κάθε μορφή συναισθήματος και αγάπης, σε σημείο που «στον τοίχο»ενός θρέντ νοιώθουν την ανάγκη να γράψουν που θα περάσουν την ημέρα του αγίου παπαρίδη, μόνο και μόνο για να νοιώσουν ότι συμμετέχουν και αυτοί στο κοινωνικό status.
Ανθρώπων που η μοναξιά έχει βουλώσει κάθε αρτηρία τους και κραυγάζουν με κάθε κίνηση, λέξη ή συμπεριφορά, την ύπαρξή της μέσα τους.

Τελικά δεν ξέρω αν για την κατάντια των ανθρώπων αυτών νοιώθω λύπη, η σιχαμάρα..

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Προσωπικα ειμαι σιγουρος. Σιχαμαρα. Για σενα φυσικα

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
erinal κομιζεις γλαυκας εις Αθηνας / κατι μας ειπες τωρα παλιπατσαβουρα / θελοντας να μου την πεις εμμεσως πλην σαφως μας λες οτι ειμαστε μαλακες εμεις που δεν εχουμε σχεση / να σε ρωτησω : και αυτοι που εχουν σχεση το ξερουν οτι εχουν σχεση ??? - δηλαδη αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι υγιη η σχεση τους ??? / παρτο χαμπαρι  : ζεις στην εποχη που  οπως ειχα γραψει και πιο παλια ο καθενας κοιταζει τον κωλο του / αν εσυ νομιζεις πως βρηκες τον ερωτα το μεγαλο τον παντοτινο ή οτι θα τον βρεις εγω θα κατεβω τραβελι στη Συγγρου ..... 

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Η εορτή του αγίου Βαλεντίνου… Και ξαφνικά στο σάιτ μπουρδέλα κόμ, εμφανίζεται το παρόν θρέντ. Περιεχόμενό του; Το δήθεν ειρωνικό σχόλιο, ενός μέλους, θα γιορτάσω την μέρα σε στριπ που προτείνετε και καλα…

Σε εμάς που ξυνόμασταν χρόνια για το που και πως θα περάσετε αυτήν την εμπορική ξενόφερτη μπούρδα;
Στα φιλαράκια μέλη που θα σπεύσουν να σας χαρακτηρίσουν μάγκες και άντρες που δεν χρειάζονται αγάπες συμβατικές; (για το θεαθήναι)

Και τώρα που κάνατε την επανάστασή σας γράφοντας στο σαιτ, ότι θα πηδήξετε, μπορείτε να νοιώσετε ασφάλεια και ότι ναι υπάρχετε;

Ανθρώπων εγκαταλελειμένων από κάθε μορφή συναισθήματος και αγάπης, σε σημείο που «στον τοίχο»ενός θρέντ νοιώθουν την ανάγκη να γράψουν που θα περάσουν την ημέρα του αγίου παπαρίδη, μόνο και μόνο για να νοιώσουν ότι συμμετέχουν και αυτοί στο κοινωνικό status.
Ανθρώπων που η μοναξιά έχει βουλώσει κάθε αρτηρία τους και κραυγάζουν με κάθε κίνηση, λέξη ή συμπεριφορά, την ύπαρξή της μέσα τους.

Τελικά δεν ξέρω αν για την κατάντια των ανθρώπων αυτών νοιώθω λύπη, η σιχαμάρα..

οι ανησυχιες σου εχουν απαντηθει σε 454545 τοπικ...εδω ειναι σαιτ για αγοραιο ερωτα...επειδη εισαι σε συγχιση βαλε-ντινο να ηρεμισεις :P

Επισκέπτης
οι ανησυχιες σου εχουν απαντηθει σε 454545 τοπικ...εδω ειναι σαιτ για αγοραιο ερωτα...επειδη εισαι σε συγχιση βαλε-ντινο να ηρεμισεις :P

Α ναι; είναι σάιτ για αγοραίο έρωτα;Και ο δήθεν άγιος των ερωτευμένων τι δουλειά έχει; Μαλλον την δουλειά που κάνει κάθε άγιος... "Φωτογραφίζει την αθλιότητα".
  Στήσου για φωτογραφία.  :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• adespota.jpg
    adespota.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 20

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μαλακιες γιορτη του βαλεντινου και πρασινα αλογα....!αν εισαι ερωτευμενος (για αυτους που ειναι η που θελουν να ειναι η που νομιζουν οτι ειναι ) μπορεις να εισαι καθε μερα ευτιχισμενος και να το γιορταζεις...!αυτες ειναι γιορτες για τα μαγαζια για τα ανθοπωλια και για μαγαζακια με δωρα κλπ κλπ....!

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τελικα μου φαινεται οτι τα Ρωσικα τα ξερεις καλυτερα απο τα Ελληνικα Δοκτωρ Ζιβαγκο ....

Επισκέπτης

Ελα σε μάθαμε και εσένα δήθεν κουλτουριάρη . Στήσου και εσύ  :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
erinal κομιζεις γλαυκας εις Αθηνας / κατι μας ειπες τωρα παλιπατσαβουρα / θελοντας να μου την πεις εμμεσως πλην σαφως μας λες οτι ειμαστε μαλακες εμεις που δεν εχουμε σχεση / να σε ρωτησω : και αυτοι που εχουν σχεση το ξερουν οτι εχουν σχεση ??? - δηλαδη αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι υγιη η σχεση τους ??? / παρτο χαμπαρι  : ζεις στην εποχη που  οπως ειχα γραψει και πιο παλια ο καθενας κοιταζει τον κωλο του / αν εσυ νομιζεις πως βρηκες τον ερωτα το μεγαλο τον παντοτινο ή οτι θα τον βρεις εγω θα κατεβω τραβελι στη Συγγρου ..... 
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι εχουνε το κομπλεξ και απαντανε σε ατομα χαμηλου επιπεδου...! στην τελικη ζουμε σε μια εποχη που οπως λεσ ο καθενας κοιταζει τον κωλο του αλλα αυτο εμενα π.χ δεν μου λεει κατι...!
και οσο για την ερωτηση που εκανες παραπανω

να σε ρωτησω : και αυτοι που εχουν σχεση το ξερουν οτι εχουν σχεση ??? - δηλαδη αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι υγιη η σχεση τους ???
ασε φιλε αυτους που εχουνε σχεση αν ειναι υγιεις η οχι και ασχολησου με την παρτυ σου...!
μου θυμιζεις ατομα που μου λενε οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες μπλα μπλα εκτος απο την μανα μας και την αδερφη μας...!
και το γαματο της υποθεσης ξερεις ποιο ειναι?????οτι τα ατομα που μου λενε τετιου ειδους παπαριες γαμανε και τα καλυτερα μουνια και εχουνε και τις καλυτερες οικογενεις (αυριο μεθαυριο)

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι εχουνε το κομπλεξ και απαντανε σε ατομα χαμηλου επιπεδου...! στην τελικη ζουμε σε μια εποχη που οπως λεσ ο καθενας κοιταζει τον κωλο του αλλα αυτο εμενα π.χ δεν μου λεει κατι...!
και οσο για την ερωτηση που εκανες παραπανω

να σε ρωτησω : και αυτοι που εχουν σχεση το ξερουν οτι εχουν σχεση ??? - δηλαδη αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι υγιη η σχεση τους ???
ασε φιλε αυτους που εχουνε σχεση αν ειναι υγιεις η οχι και ασχολησου με την παρτυ σου...!
μου θυμιζεις ατομα που μου λενε οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες μπλα μπλα εκτος απο την μανα μας και την αδερφη μας...!
και το γαματο της υποθεσης ξερεις ποιο ειναι?????οτι τα ατομα που μου λενε τετιου ειδους παπαριες γαμανε και τα καλυτερα μουνια και εχουνε και τις καλυτερες οικογενεις (αυριο μεθαυριο)

εγω φιλε παντα κοιταζω την παρτυ μου / μπορει να στο βεβαιωσει αυτο και ο DIKY !!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Off topic: Το ότι ο καθένας κοιτάζει την πάρτή του μας έφαγε.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Off topic: Το ότι ο καθένας κοιτάζει την πάρτή του μας έφαγε.

αρε Καπεταν Κωλα καλα τα λες / μια καρδια ειχαμε και μας την ρημαξανε τα κοριτσια με τα μεταξενια δερματα ..... / αλλα καλυτερα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom