Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ματακια μου...απο τωρα εχεις πρεσβυωπια???
Δεν βλεπεις οτι ειναι ξαναβαφτισμενος??
Ααααα εχεις χασει πολλα επεισοδια...
Και καλα ολα αυτα..εγω που κολαω και μου κανεις παραθεση????
Παραθεση σου κανω καλη μου οχι επιθεση :)την ομοιοτητα του αβαταρ του GIORGOS με τη φατσα που εχεις παραθεσει σχολιασα....που ειναι το κακο? :think: δεν ειδα οτι εχει ξαναβαφτιστει αλλα ουτε και με ενδιαφερει

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Παραθεση σου κανω καλη μου οχι επιθεση :)την ομοιοτητα του αβαταρ του GIORGOS με τη φατσα που εχεις παραθεσει σχολιασα....που ειναι το κακο? :think: δεν ειδα οτι εχει ξαναβαφτιστει αλλα ουτε και με ενδιαφερει
Δεν ειπα οτι ειναι κακο..νομιζω ομως οτι δεν ειναι σωστο μεσω εμου...Δημιουργεις εντυπωσεις...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εχεις δικιο...δεν το σκεφτηκα ετσι με συγχωρεις πολυ...
Δεν πειραζει...αλλα ειδες σε αλλα θρεντς...μας εχουν περασει απο 40 κυματα...μην γινει το ιδιο κι εδω και φτασουμε τα 50..κριμα ειναι..!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
...εγω την ημερα του αγ.βαλεντινου θα προσπαθησω να συμφιλιωθω και παλι με την αγαπημενη μου BiteMe!! :grin:

μονο συμφιλιωσεις ξερεις να κανεις εσυ? *P

σαιντ βαλεντινος ειναι μια βλακεια οποτε βρες αλλη μερα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μήπως πρέπει να επιστρέψουμε στο τρέχον thread?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να μαζευτουμε να πατε / μαλλον με κανενα cg θα τη βγαλω .... / θα της δωσω και τριανταφυλλα μηπως και με συμπαθησει ....
Εμείς θα πάλμε για CαλάGαμήσια Μινίστρο..... Ο Ντίκυ θα φάει καλά.......... :dancing: :dancing: :dancing:
Εχω τρελλές κάβλες για Πέμπτη.......Τα Ρωσσάκια μου είναι μουλιασμένα........ :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μινίστρο θα μας δανείσεις το Ντάτσουν να φορτώσουμε το εμπόρευμα μετά τα ξίδια; :2funny: :2funny:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εμείς θα πάλμε για CαλάGαμήσια Μινίστρο..... Ο Ντίκυ θα φάει καλά.......... :dancing: :dancing: :dancing:
Εχω τρελλές κάβλες για Πέμπτη.......Τα Ρωσσάκια μου είναι μουλιασμένα........ :dancing: :dancing: :dancing:

Σιγα ρε φιλε ποιος εισαι ο Δοκτωρ Ζιβαγκο απο τη Μοσχα .... / οσο για τον Ντικυ καντον οτι θες / ενα αχρηστο κρεας ειναι / εγω τις γυναικες τις θελω για αισθημα και ερωτα παραφορο οχι μονο για κρεβατι .....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σιγα ρε φιλε ποιος εισαι ο Δοκτωρ Ζιβαγκο απο τη Μοσχα .... / οσο για τον Ντικυ καντον οτι θες / ενα αχρηστο κρεας ειναι / εγω τις γυναικες τις θελω για αισθημα και ερωτα παραφορο οχι μονο για κρεβατι .....
Και γω σ αγαπάω μινίστρο μου..... Παθολογικά.... Γυρίζω πτώμα απ τη δουλειά και έρχομαι καβλωμένος να στα χώσω.....
Και ΝΑΙ!!!!!!!!!! είμαι ο Δόκτωρ Ζιβάγκο κυριολεκτικά και μεταφορικά ........ Η ΟΧΙΑ ξέρει..... :dancing: :dancing: :dancing:
Πονιμάες;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ασε Υπουργέ... κάτι ρωσάκια... να σφάζονται παλικάρια στα.... tony shoes τους..... άσε και ξέρω τι σου λέω εγώ. Εμπιστέψου με και δε θα χάσεις!

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και γω σ αγαπάω μινίστρο μου..... Παθολογικά.... Γυρίζω πτώμα απ τη δουλειά και έρχομαι καβλωμένος να στα χώσω.....
Και ΝΑΙ!!!!!!!!!! είμαι ο Δόκτωρ Ζιβάγκο κυριολεκτικά και μεταφορικά ........ Η ΟΧΙΑ ξέρει..... :dancing: :dancing: :dancing:
Πονιμάες;

ο γιατρος ειπε να σου λεμε παντα ΝΑΙ / οποτε ΝΑΙ την Πεμπτη θα ερθω και εγω / λοιπον παω για υπνο τωρα και τα λεμε του Αγιου Πουτσανημερα .....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασε Υπουργέ... κάτι ρωσάκια... να σφάζονται παλικάρια στα.... tony shoes τους..... άσε και ξέρω τι σου λέω εγώ. Εμπιστέψου με και δε θα χάσεις!
Τώρα τελευταία έχουμε και διακρατικά επεισόδια  :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέρεις εσύ ΟΧΙΑ μου.....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λείπει κι αυτός ο Diky ! Πού είναι να μας υποστηρίξει;

Stories