You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Valentine's Day
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 724
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
την πεμπτη θα γιορτασω την μερα οχι με μια αλλα με δεκαδες αγαπημενα μου μωρακια απο μουσες και λιντο. θα παω και στα δυο. αυτες τα αξιζουν τα δωρακια και τα λεφτα μας παρα οι χαζογκομενες που κυκλοφορουν.
υπουργε νομιζω απαντησα και στην ερωτηση σου...εξω το λολιτα, μεσα οι μουσες και πας και λιντο μαζι. θα σε περιμενω απ'εξω με ενα ροζ τριανταφυλλο για να δεις τι ρομαντικος ειμαι..πριν θα βγω και με τον φεθρυ για να του εκφρασω τα αληθινα μου αισθηματα. θα τον παω για δειπνο με παπια γεμιστη...
υπουργε νομιζω απαντησα και στην ερωτηση σου...εξω το λολιτα, μεσα οι μουσες και πας και λιντο μαζι. θα σε περιμενω απ'εξω με ενα ροζ τριανταφυλλο για να δεις τι ρομαντικος ειμαι..πριν θα βγω και με τον φεθρυ για να του εκφρασω τα αληθινα μου αισθηματα. θα τον παω για δειπνο με παπια γεμιστη...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
την πεμπτη θα γιορτασω την μερα οχι με μια αλλα με δεκαδες αγαπημενα μου μωρακια απο μουσες και λιντο. θα παω και στα δυο. αυτες τα αξιζουν τα δωρακια και τα λεφτα μας παρα οι χαζογκομενες που κυκλοφορουν.
Το επιασα το υπονοουμενο / και η βραδυα θα τελειωσει με ενα ρομαντικο δειπνο : πατσια ψιλοκομμενο .....
Αυτη ειναι μερα του Αγ.Βαλεντινου / αλλοι μαλακες πανε στο Κολωνακι για κρασι στο Jackson's με την καλη τους ....
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.038
- Πόντοι
- 7.775
Υπαρχει σχετικο θεμα με τον Αγιο Βαλεντινο.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Υπαρχει σχετικο θεμα με τον Αγιο Βαλεντινο.
Ναι ρε το ξερουμε αλλα καθε χρονια θελουμε καινουρια νεα ..... / ας πουμε μπορει στο Λιδο τετοια μερα να φορτωνεις 2 και οχι 1 γκομενα .....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
εγώ παίδες θα γιορτάσω με τον εαυτό μου... ..ό μόνος που με αγαπάει... ....σοβαρά τώρα θα γιόρταζα ΑΝ υπήρχε η ανάλογη ψυχήλά επειδή οι γυναίκες δεν έχουν ΄τετοιο πράγμα....alone και για πάρτυ μου.....να γουστάρωωωω....
ο καλυτερος / θα τη βγαλεις και τσαμπα τελειως και θα γαμησεις / αλλοι θα πληρωσουν,θα τα ακουσουν στο τελος και δεν θα γαμησουν ....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλόοοο......ο καλυτερος / θα τη βγαλεις και τσαμπα τελειως και θα γαμησεις / αλλοι θα πληρωσουν,θα τα ακουσουν στο τελος και δεν θα γαμησουν ....
Επισκέπτης
ξέρω εκείνη την ημέρα ένα καλό πάρτι σε μαγαζί με ρωσιδούλες. επίσης το ίδιο και για 8 Μαρτίου.εγώ παίδες θα γιορτάσω με τον εαυτό μου... ..ό μόνος που με αγαπάει... ....σοβαρά τώρα θα γιόρταζα ΑΝ υπήρχε η ανάλογη ψυχήλά επειδή οι γυναίκες δεν έχουν ΄τετοιο πράγμα....alone και για πάρτυ μου.....να γουστάρωωωω....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
ξέρω εκείνη την ημέρα ένα καλό πάρτι σε μαγαζί με ρωσιδούλες. επίσης το ίδιο και για 8 Μαρτίου.
για πε ....
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για πε ....
Για Ρωσίδες? ΜΟΝΟΝ C 8 Marta ... TA δίνουν όλα μα ΟΛΑ την μέρα της γυναίκας... δεν περιγράφεται με ΤΙΠΟΤΑ
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Για Ρωσίδες? ΜΟΝΟΝ C 8 Marta ... TA δίνουν όλα μα ΟΛΑ την μέρα της γυναίκας... δεν περιγράφεται με ΤΙΠΟΤΑ
αυτα ειναι πολυ ακριβα δωρα / κατι σε ποιο φτηνο δεν υπαρχει ????
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αν δεν είναι στρίπ ή κάτι τέτοιο για να μου πείς.......ν αρχίσω τα μέλια με καρύδια,ακτινίδια,μανδραγόρες και νάρθω....χαχαχαξέρω εκείνη την ημέρα ένα καλό πάρτι σε μαγαζί με ρωσιδούλες. επίσης το ίδιο και για 8 Μαρτίου.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το επιασα το υπονοουμενο / και η βραδυα θα τελειωσει με ενα ρομαντικο δειπνο : πατσια ψιλοκομμενο .....
Αυτη ειναι μερα του Αγ.Βαλεντινου / αλλοι μαλακες πανε στο Κολωνακι για κρασι στο Jackson's με την καλη τους ....
Πολύ ρομαντικό..
Αχ
Είναι και κάτι διαφορετικό, τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου δεν πάνε εκεί, οπότε καταλαβαίνεις..
εσυ ΟΧΙΑ που θα πας του αγ.βαλεντινου? στον κασπερ... ;)Πολύ ρομαντικό..
Αχ
Είναι και κάτι διαφορετικό, τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου δεν πάνε εκεί, οπότε καταλαβαίνεις..
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
εξαρταται που υπηρετει το παιδακι...αν ειναι σε κανα ακριτικο νησι ουτε κατσικα δεν υπαρχει για μαμησι...αντε καμια γρια 60αρα, ρωτα και μας τι τραβηξαμε...
Ωχ μπηκε ο DIKY θα το γαμησει το θρεντ / κοιτα να δεις οταν εισαι στρατο γαμας και τα τουβλα στις τουαλετες αν ειναι / οποτε η κατσικα που εχει και βυζια και κωλο ειναι ολα τα λεφτα ....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εγω ρε φιλε να παω δωρο μια pepsi στην κοπελα μου αλλα θα μου την πεταξει στο κεφαλι γιατι ειναι βλαμενη Ελληνιδα και δεν θα καταλαβει τι εννοω με αυτο το δωρο / εν αντιθεσει μια Ρωσιδα θα καταλαβει αμεσως και μετα θα βαλει και σαμπανια μεσα της οταν θα εχει νυχτωσει πιο πολυ .... / καταλαβες ???? - διαφορα νοοτροπιας και πολιτισμου ....
δεν εχω ορεξη να γαμησω το χαζοθρεντ σου, αλλωστε ειναι ακυρο σε σαιτ για μπουρδελα να ανοιγεις θρεντ για αγ.βαλεντινο οποτε δεν θα ασχοληθω και πολυ...Ωχ μπηκε ο DIKY θα το γαμησει το θρεντ
Επισκέπτης
Αμα θελετε να την βγαλετε οικονομικα diky και υπουργε τοτε βολευτειτε με την παπια χαχα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις