Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τελικά τον Υπουργό δεν τον βοήθησε κανείς μας στην αρχική του ερώτηση

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
την πεμπτη θα γιορτασω την μερα οχι με μια αλλα με δεκαδες αγαπημενα μου μωρακια απο μουσες και λιντο. θα παω και στα δυο. αυτες τα αξιζουν τα δωρακια και τα λεφτα μας παρα οι χαζογκομενες που κυκλοφορουν.
υπουργε νομιζω απαντησα και στην ερωτηση σου...εξω το λολιτα, μεσα οι μουσες και πας και λιντο μαζι. θα σε περιμενω απ'εξω με ενα ροζ τριανταφυλλο για να δεις τι ρομαντικος ειμαι..πριν θα βγω και με τον φεθρυ για να του εκφρασω τα αληθινα μου αισθηματα. θα τον παω για δειπνο με παπια γεμιστη...

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
την πεμπτη θα γιορτασω την μερα οχι με μια αλλα με δεκαδες αγαπημενα μου μωρακια απο μουσες και λιντο. θα παω και στα δυο. αυτες τα αξιζουν τα δωρακια και τα λεφτα μας παρα οι χαζογκομενες που κυκλοφορουν.
υπουργε νομιζω απαντησα και στην ερωτηση σου...εξω το λολιτα, μεσα οι μουσες και πας και λιντο μαζι. θα σε περιμενω απ'εξω με ενα ροζ τριανταφυλλο για να δεις τι ρομαντικος ειμαι..πριν θα βγω και με τον φεθρυ για να του εκφρασω τα αληθινα μου αισθηματα. θα τον παω για δειπνο με παπια γεμιστη...

Το επιασα το υπονοουμενο / και η βραδυα θα τελειωσει με ενα ρομαντικο δειπνο : πατσια ψιλοκομμενο .....

Αυτη ειναι μερα του Αγ.Βαλεντινου / αλλοι μαλακες πανε στο Κολωνακι για κρασι στο Jackson's με την καλη τους ....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ παίδες θα γιορτάσω με τον εαυτό μου... :jerking: :jerking: :jerking:..ό μόνος που με αγαπάει... :2funny: :2funny: ....σοβαρά τώρα θα γιόρταζα ΑΝ υπήρχε η ανάλογη ψυχήλά επειδή οι γυναίκες δεν έχουν ΄τετοιο πράγμα....alone και για πάρτυ μου.....να γουστάρωωωω.... :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγώ παίδες θα γιορτάσω με τον εαυτό μου... :jerking: :jerking: :jerking:..ό μόνος που με αγαπάει... :2funny: :2funny: ....σοβαρά τώρα θα γιόρταζα ΑΝ υπήρχε η ανάλογη ψυχήλά επειδή οι γυναίκες δεν έχουν ΄τετοιο πράγμα....alone και για πάρτυ μου.....να γουστάρωωωω.... :smitten: :smitten: :smitten:

ο καλυτερος / θα τη βγαλεις και τσαμπα τελειως και θα γαμησεις  :jerking: :jerking: :jerking: / αλλοι θα πληρωσουν,θα τα ακουσουν στο τελος και δεν θα γαμησουν ....

Επισκέπτης
ξέρω εκείνη την ημέρα ένα καλό πάρτι σε μαγαζί με ρωσιδούλες. επίσης το ίδιο και για 8 Μαρτίου.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ξέρω εκείνη την ημέρα ένα καλό πάρτι σε μαγαζί με ρωσιδούλες. επίσης το ίδιο και για 8 Μαρτίου.
αν δεν είναι στρίπ ή κάτι τέτοιο για να μου πείς.......ν αρχίσω τα μέλια με καρύδια,ακτινίδια,μανδραγόρες και νάρθω....χαχαχα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το επιασα το υπονοουμενο / και η βραδυα θα τελειωσει με ενα ρομαντικο δειπνο : πατσια ψιλοκομμενο .....

Αυτη ειναι μερα του Αγ.Βαλεντινου / αλλοι μαλακες πανε στο Κολωνακι για κρασι στο Jackson's με την καλη τους ....

Πολύ ρομαντικό..
Αχ  :smitten:

:ak:
Είναι και κάτι διαφορετικό, τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου δεν πάνε εκεί, οπότε καταλαβαίνεις..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Πολύ ρομαντικό..
Αχ  :smitten:

:ak:
Είναι και κάτι διαφορετικό, τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου δεν πάνε εκεί, οπότε καταλαβαίνεις..
εσυ ΟΧΙΑ που θα πας του αγ.βαλεντινου? στον κασπερ... ;)

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εξαρταται που υπηρετει το παιδακι...αν ειναι σε κανα ακριτικο νησι ουτε κατσικα δεν υπαρχει για μαμησι...αντε καμια γρια 60αρα, ρωτα και μας τι τραβηξαμε...

Ωχ μπηκε ο DIKY θα το γαμησει το θρεντ / κοιτα να δεις οταν εισαι στρατο γαμας και τα τουβλα στις τουαλετες αν ειναι / οποτε η κατσικα που εχει και βυζια και κωλο ειναι ολα τα λεφτα ....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Να σας κάνω ένα δώρο για του αγίου βαλεντίνου.
Να τι κάνει η PEPSI

Εγω ρε φιλε να παω δωρο μια pepsi στην κοπελα μου αλλα θα μου την πεταξει στο κεφαλι γιατι ειναι βλαμενη Ελληνιδα και δεν θα καταλαβει τι εννοω με αυτο το δωρο / εν αντιθεσει μια Ρωσιδα θα καταλαβει αμεσως και μετα θα βαλει και σαμπανια μεσα της οταν θα εχει νυχτωσει πιο πολυ .... / καταλαβες ???? - διαφορα νοοτροπιας και πολιτισμου ....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ωχ μπηκε ο DIKY θα το γαμησει το θρεντ
δεν εχω ορεξη να γαμησω το χαζοθρεντ σου, αλλωστε ειναι ακυρο σε σαιτ για μπουρδελα να ανοιγεις θρεντ για αγ.βαλεντινο οποτε δεν θα ασχοληθω και πολυ...

Επισκέπτης
Αμα θελετε να την βγαλετε οικονομικα diky και υπουργε τοτε βολευτειτε με την παπια χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom