Επισκέπτης
πολυ κυταριτιδα βλεπω..ξεσουρωτος την εχεις δει???Koρμι αλαβαστρινο και μεταξενιο / Θεα ....
πολυ κυταριτιδα βλεπω..ξεσουρωτος την εχεις δει???Koρμι αλαβαστρινο και μεταξενιο / Θεα ....
πολυ κυταριτιδα βλεπω..ξεσουρωτος την εχεις δει???
Και η κο παχαίνει και το ξύδι, τι τρώνε αυτές ρε? Όποτε το παρατηρούσα, όσο ήθελα εγώ να κρατηθώ μια ώρα, έτρωγε για μια εβδομάδα...
Λοιπόν, προφανώς δεν έχεις γνωρίσει καμία. Τι σχέση έχει η πλειοψηφία των θρεφόμενων από το μπαμπά ελληνίδων, από κοπέλες, όχι μόνο "επαγγελματίες", που έχουν μάθει από μικρές να στηρίζονται στον εαυτό τους και να τον σέβονται ώς άνθρωπο και ως γυναίκα. Δεν ξέρεις τίποτα. Η εμφάνιση είναι καλύτερη σε πολλές περιπτώσεις
Στα στριπ που περπατάω χρόνια τώρα και γνωρίζω πολλά και εκ των έσω τα πράματα είναι απλά....Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε διακοσάρια και τρακοσάρια για μια αγκαλίτσα.... Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε 500άρια για να κάθεται η γκόμενα παρέα κάνα δίωρο. Εχω δει μαλάκες να κοιτάνε τη γκόμενα στα μάτια λες και είναι η μόνη γυναίκα στον κόσμο.... εχω δει μαλάκες που το σπέρμα βγαίνει απ τα μάτια..... Αυτά λοιπόν που έχω δει ως πελάτης τα βλέπουν και οι "επαγγελματίες" κάθε μέρα....Και συ εάν ήξερες ότι ακουμπώντας το πουλί σου πάνω απ το παντελόνι θα πάρεις 100 ευρώ χαλαρά, όχι μόνο θα το έκανες, αλλά θα έκανες και την πλάκα σου. Συνεχίστε να με διασκεδάζετε με τις "γνώσεις σας" και τις φιλοσοφίες περί στριπτηζούδων.η γνωση σε ολο της το μεγαλειο.....παλι καλα που υπαρχουν καποιοι σαν κ εσενα κ τις χρυσωνουν για να τους εξηγουν οτι τους αντρες τους σεβονται γιατι εαν δεν υπηρχαν κ αυτοι αυτες θα ειχαν πεθανει απο την πεινα ...
μια επισημανση σχετικα με τους χαρακτηρισμους κ τους "μαλακες":Στα στριπ που περπατάω χρόνια τώρα και γνωρίζω πολλά και εκ των έσω τα πράματα είναι απλά....Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε διακοσάρια και τρακοσάρια για μια αγκαλίτσα.... Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε 500άρια για να κάθεται η γκόμενα παρέα κάνα δίωρο. Εχω δει μαλάκες να κοιτάνε τη γκόμενα στα μάτια λες και είναι η μόνη γυναίκα στον κόσμο.... εχω δει μαλάκες που το σπέρμα βγαίνει απ τα μάτια.....
Στα στριπ που περπατάω χρόνια τώρα και γνωρίζω πολλά και εκ των έσω τα πράματα είναι απλά....Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε διακοσάρια και τρακοσάρια για μια αγκαλίτσα.... Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε 500άρια για να κάθεται η γκόμενα παρέα κάνα δίωρο. Εχω δει μαλάκες να κοιτάνε τη γκόμενα στα μάτια λες και είναι η μόνη γυναίκα στον κόσμο.... εχω δει μαλάκες που το σπέρμα βγαίνει απ τα μάτια..... Αυτά λοιπόν που έχω δει ως πελάτης τα βλέπουν και οι "επαγγελματίες" κάθε μέρα....Και συ εάν ήξερες ότι ακουμπώντας το πουλί σου πάνω απ το παντελόνι θα πάρεις 100 ευρώ χαλαρά, όχι μόνο θα το έκανες, αλλά θα έκανες και την πλάκα σου. Συνεχίστε να με διασκεδάζετε με τις "γνώσεις σας" και τις φιλοσοφίες περί στριπτηζούδων.
Μια συμβουλή......
Οταν θα αποφασίζετε να περνάτε την πόρτα των στριπ να θυμάστε.
Οι γκόμενες θεωρούν δεδομένο ότι σας έχουν πιασμένους απ τ αρχίδια με το ζντράστβουιτσε. Εάν στο ντασβεντάνιε έχεις λεφτά ακόμα στο πορτοφόλι σου, έχεις ελπίδα την επόμενη φορά να σου πιάσουν το ένα αρχίδι....... Στη τρίτη φορά δε, μπορεί και να βγεις και τσάρκα...
Ρε φίλε για ξεκόλλα λίγο... Τους άντρες τους κατέστρεψαν με το ζόρι;εγω παντως ποτε δεν ειπα για τον εαυτο μου οτι εγω γνωση κ φιλοσοφια....αυτα που γραφεις συμφωνω οχι οτι δεν υπαρχουν κ εξαιρεσεις που με πολυ λιγα λεφτα να κανεις την δουλεια σου....αυτο που ειπα εαν διαβασες αυτα που εγραψα ειναι οτι αυτες ειναι για την δουλεια τους δηλαδη μονο για γαμησι....εχω βαρεθει να ακουω οτι ειναι καλες ψυχες κ καλοι ανθρωποι κ τους σεβονται τους αντρες....εαν ειναι ποτε δυνατον να εχουν καταστρεψει τοσους αντρες που δεν εχουν προσωπικοτητα κ με το που θα δουν ενα τετοιο μουνι τους πεφτουν τα σαλια κ χαλανε περιουσια κ μετα δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εαν ειναι ποτε δυνατον να δω μια τετοια για κατι παραπανω....μαγκια σου που το γαμησες μαγκια σου για οτι εχεις κανει αλλλα δεν εισαι ο μονος......
Ρε φίλε για ξεκόλλα λίγο... Τους άντρες τους κατέστρεψαν με το ζόρι;
Είναι τελείως φάουλ η λογική σου.... Φταίει το αυτοκίνητο που δεν είχε παθητική ασφάλεια επειδή έτρεχες με 200.. ΟΚ!!!!!!!
Είπα γω ότι είμαι ο μόνος; Τι ζόρια τραβάς δεν καταλαβαίνω.
Να σου πω ότι έχω βρεθεί και στις δύο θέσεις. Αλλοτε κερδίζεις, αλλοτε χάνεις. Ετσι είναι αυτό το απιχνίδι. Σημασία έχει να το μάθεις καλά αλλιώς θα πέσεις στον τοίχο με 200 και θα σου φταίει η άτιμη κοινωνία......
Πονηρός στα στριπ δεν υπάρχει. Εάν δεν καταλαβαίνεις ότι τι να κάτσει μια γκόμενα 5 λεπτά μαζί σου προς 25 ευρώ δεν είναι μαλακία τότε περαστικά. Αλλο εάν είσαι συνειδητοποιημένος. Μαλάκας πάντως δεν παύεις να είσαι.
Εχεις μια λογική κουκουρούκου... Παίρνεις Μερσεντέ μεταχειρισμένο και πληρώνεις τα τριπλά απ αυτά που πληρώνει κάποιος άλλος. Ε φίλε εάν δεν εξακολουθείς να θεωρείς τον εαυτό σου μαλάκα σε σχέση με τον άλλο και πάλι περαστικά.
Και οι τρεις περιπτώσεις που ανέφερες μαλάκες είναι.
Εμένα ίσως;
Τι σχέση έχουν τα φράγκα ρε; Είτε χαλάσεις 100 με 600 ευρώ το μήνα μισθό, είτε χαλάσεις 1000 με μισθό 10000 το μήνα για μένα το ίδιο μαλάκας είσαι.
Συμβουλή.
Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει ο αλκοολικός όταν ζητάει βοήθεια για θεραπεία είναι να μαθαίνει να παραδέχεται ΟΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ. Στο τέλος, εάν σταματήσει το ποτό ή όχι δεν έχει σημασία. Εχει μάθει πάντως ότι είναι αλκοολικός.
Υ.Γ.1
Εγώ έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι μαλάκας κάθε φορά που περνάω την πόρτα ενός στριπ. Συμβουλή: Καιρός να το κάνεις και συ.....
Υ.Γ.2
Η μαλακία δεν έχει ούτε κοινωνικό, ούτε μορφωτικό ούτε οικονομικό διαχωρισμό.......
Την επόμενη φορά που θα περάσεις την πόρτα του στριπ και θα ακουμπησεις 100, 200, ή 1000, ή 3000 ευρώ να ξέρεις ότι ίσως υπάρχει και ένας πολύ λιγότερο μαλάκας από σένα που με τα λεφτά σου μετά τις 6 το πρωί θα γαμήσει τζάμπα και θα κάνει και τα ψώνια του.
Αντε και εις υγείαν του μαλάκα
Ομοίως. Και αυτοί όμως μαλάκες είναι.
Γιατί απλά είναι. Μπορεί όχι για την πάρτη του. Στην κοινωνία αναφερόμαστε...
Ε και; Ολοι οι καλοί μαλάκες χωράνε παντού
Στα μαθηματικά λέγεται κλάσμα, ή ποσόστωση. Απλό παράδειγμα μιας και είσαι γαύρος. Ο Κόκκαλης έχει τρελλά φράγκα και τους έχει όλους αφήσει μαλάκες γιατί με τηρουμένων των αναλογιών λιγότερα έξοδα (αν και η τσέπη του ξεχειλίζει) από άλλους με μικρότερο, ή μεγαλύτερο πορτοφόλι έχει αποκομίσει τα περισσότερα. Θέλεις και άλλο παράδειγμα ποσόστωσης; Ποιός είναι πιο μαλάκας; Ο Αμπράμοβιτς της Τσέλσι, ή ο Μπερλουσκόνι της Μίλαν;
Παρτο αλλιώς... Απλή μέθοδος των τριών είναι.........
Η συμβουλή δεν είναι προσωπική. Φιλική είναι. Αν τη θέλεις την ακούς αν τη θέλεις τη γραφεις στ αρχίδια σου.
Θέλω να μου κάνεις παράθεση πότε είπα ότι είμαι εθνοπατέρας και μέγας γαμιάς, ή μέγας γνώστης των πάντων. Καταθέτω τις εμπειρίες μου και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συμπεράσματά μου. Εάν σ αρέσουν έχει καλώς. Εάν δε σ αρέσουν πάλι έχει καλώς.
Πρόσεξέ το αυτό........Μπορεί και κάποτε να σε απασχολήσει... Μέχρι τότε δικαίωμά σου είναι να το κάνεις όπως και δικαίωμά μου είναι να έχω άποψη με το αν αυτό είναι μαλακία, ή όχι.
αν χαρακτηριζεται εξυπνοτερος ή μαλακοδιεστερος απο μενα,αυτος ο χαρακτηρισμος δεν γινεται απο μενα οποτε παλι δεν μ'ενδιαφερει.
Δεκτόν. Δε συγκρινόμαστε αναμεταξύ μας. Κρίνουμε μια κατάσταση την οποία προφανώς εσύ προσωποποιείς γιατί κάπου σε όλα αυτά βλέπεις τον εαυτό σου και το παίρνεις προσωπικά.
Βαριέμαι τα πολλά quotes... Τα μπούλλετς είναι καλύτερα σε πολλαπλές απαντήσεις ;)
κατα τ'αλλα δεν εχεις πει οτι εισαι γαμιας,εθνοπατερας κ παντογνωστης απλα μας δινεις να το καταλαβουμε.Στα στριπ που περπατάω χρόνια τώρα και γνωρίζω πολλά και εκ των έσω τα πράματα είναι απλά....Συνεχίστε να με διασκεδάζετε με τις "γνώσεις σας" και τις φιλοσοφίες περί στριπτηζούδων.
Μια συμβουλή......
Οταν θα αποφασίζετε να περνάτε την πόρτα των στριπ να θυμάστε.
Οι γκόμενες θεωρούν δεδομένο ότι σας έχουν πιασμένους απ τ αρχίδια με το ζντράστβουιτσε. Εάν στο ντασβεντάνιε έχεις λεφτά ακόμα στο πορτοφόλι σου, έχεις ελπίδα την επόμενη φορά να σου πιάσουν το ένα αρχίδι....... Στη τρίτη φορά δε, μπορεί και να βγεις και τσάρκα...