Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και η κο παχαίνει και το ξύδι, τι τρώνε αυτές ρε? Όποτε το παρατηρούσα, όσο ήθελα εγώ να κρατηθώ μια ώρα, έτρωγε για μια εβδομάδα...

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και η κο παχαίνει και το ξύδι, τι τρώνε αυτές ρε? Όποτε το παρατηρούσα, όσο ήθελα εγώ να κρατηθώ μια ώρα, έτρωγε για μια εβδομάδα...

Αυτες Καπεταν Κωλα ειναι απο τη μητερα Ρωσια φτιαγμενες απο μεταξι και χρυσο .....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι γαμώ το ξανθό γένος... Κάντε το Λιακόπουλο, υπουργό εξωτερικών ΤΩΡΑ!!!

Κολεγιά επιτόπου με Πούτιν, άνοιγμα συνόρων, ούτε βίζες, ούτε τίποτα, sukhoi su-32, τανκς, ανταλλαγές γυναικείου πληθυσμού και ...θα γαμάμε ΚΑΙ θα δέρνουμε...  :grin: Άντε ρε Βλαδίμηρε...

Επισκέπτης
Λοιπόν, προφανώς δεν έχεις γνωρίσει καμία. Τι σχέση έχει η πλειοψηφία των θρεφόμενων από το μπαμπά ελληνίδων, από κοπέλες, όχι μόνο "επαγγελματίες", που έχουν μάθει από μικρές να στηρίζονται στον εαυτό τους και να τον σέβονται ώς άνθρωπο και ως γυναίκα. Δεν ξέρεις τίποτα. Η εμφάνιση είναι καλύτερη σε πολλές περιπτώσεις

η γνωση σε ολο της το μεγαλειο.....παλι καλα που υπαρχουν καποιοι σαν κ εσενα κ τις χρυσωνουν για να τους εξηγουν οτι τους αντρες τους σεβονται γιατι εαν δεν υπηρχαν κ αυτοι αυτες θα ειχαν πεθανει απο την πεινα ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η γνωση σε ολο της το μεγαλειο.....παλι καλα που υπαρχουν καποιοι σαν κ εσενα κ τις χρυσωνουν για να τους εξηγουν οτι τους αντρες τους σεβονται γιατι εαν δεν υπηρχαν κ αυτοι αυτες θα ειχαν πεθανει απο την πεινα ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στα στριπ που περπατάω χρόνια τώρα και γνωρίζω πολλά και εκ των έσω τα πράματα είναι απλά....Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε διακοσάρια και τρακοσάρια για μια αγκαλίτσα.... Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε 500άρια για να κάθεται η γκόμενα παρέα κάνα δίωρο. Εχω δει μαλάκες να κοιτάνε τη γκόμενα στα μάτια λες και είναι η μόνη γυναίκα στον κόσμο.... εχω δει μαλάκες που το σπέρμα βγαίνει απ τα μάτια..... Αυτά λοιπόν που έχω δει ως πελάτης τα βλέπουν και οι "επαγγελματίες" κάθε μέρα....Και συ εάν ήξερες ότι ακουμπώντας το πουλί σου πάνω απ το παντελόνι θα πάρεις 100 ευρώ χαλαρά, όχι μόνο θα το έκανες, αλλά θα έκανες και την πλάκα σου. Συνεχίστε να με διασκεδάζετε με τις "γνώσεις σας" και τις φιλοσοφίες περί στριπτηζούδων.
Μια συμβουλή......
Οταν θα αποφασίζετε να περνάτε την πόρτα των στριπ να θυμάστε.
Οι γκόμενες θεωρούν δεδομένο ότι σας έχουν πιασμένους απ τ αρχίδια με το ζντράστβουιτσε. Εάν στο ντασβεντάνιε έχεις λεφτά ακόμα στο πορτοφόλι σου, έχεις ελπίδα την επόμενη φορά να σου πιάσουν το ένα αρχίδι....... Στη τρίτη φορά δε, μπορεί και να βγεις και τσάρκα...

Επισκέπτης
Στα στριπ που περπατάω χρόνια τώρα και γνωρίζω πολλά και εκ των έσω τα πράματα είναι απλά....Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε διακοσάρια και τρακοσάρια για μια αγκαλίτσα.... Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε 500άρια για να κάθεται η γκόμενα παρέα κάνα δίωρο. Εχω δει μαλάκες να κοιτάνε τη γκόμενα στα μάτια λες και είναι η μόνη γυναίκα στον κόσμο.... εχω δει μαλάκες που το σπέρμα βγαίνει απ τα μάτια.....
μια επισημανση σχετικα με τους χαρακτηρισμους κ τους "μαλακες":

1.μαλακας δεν ειναι καποιος εθελοντης,μαλακας ειναι ο πονηρος μεσα στα στριπ.

2.μαλακας δεν ειναι αυτος που αποσκοπει να γαμησει μεσα απ'τα στριπ σκορπωντας χρημα,γιατι τον σκοπο του θα τον πετυχει,ετσι κ αλλιως - ασχετο που θα πληρωσει τα 3πλα απ'το να παιρνε μια πουτανα αυθεντικη κ οχι μια που παριστανει την κυρια ενω δεν ειναι,μιας κ μιλαμε για πουτανες ή βλαχαρες,ως επι τω πλειστον παντα!!!

3.μαλακας δεν ειναι αυτος που εχει φραγκα κ θελει να τα δινει στις πουτανες των στριπ,μαλακας ειναι αυτος που εχει φραγκα κ δινοντας τα στις πουτανιτσες μετα δεν εχει και κλαιει,το ιδιο μαλακας ειναι κ αυτος που δανειζεται για να κανει το κομματι του μεσα στα στριπ κ μετα κ αυτος κλαιει.

4.αμα θυμηθω καποια αλλη περιπτωση μαλακα θα την αναφερω.

παντως δεν ειναι ολοι μαλακες κ αγαπουληδες επειδη τυχαινει να εχουν περισσοτερα λεφτα απο "εμας".

ετσι ????????????????????????????

Επισκέπτης
Στα στριπ που περπατάω χρόνια τώρα και γνωρίζω πολλά και εκ των έσω τα πράματα είναι απλά....Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε διακοσάρια και τρακοσάρια για μια αγκαλίτσα.... Εχω δει μαλάκες να ακουμπάνε 500άρια για να κάθεται η γκόμενα παρέα κάνα δίωρο. Εχω δει μαλάκες να κοιτάνε τη γκόμενα στα μάτια λες και είναι η μόνη γυναίκα στον κόσμο.... εχω δει μαλάκες που το σπέρμα βγαίνει απ τα μάτια..... Αυτά λοιπόν που έχω δει ως πελάτης τα βλέπουν και οι "επαγγελματίες" κάθε μέρα....Και συ εάν ήξερες ότι ακουμπώντας το πουλί σου πάνω απ το παντελόνι θα πάρεις 100 ευρώ χαλαρά, όχι μόνο θα το έκανες, αλλά θα έκανες και την πλάκα σου. Συνεχίστε να με διασκεδάζετε με τις "γνώσεις σας" και τις φιλοσοφίες περί στριπτηζούδων.
Μια συμβουλή......
Οι γκόμενες θεωρούν δεδομένο ότι σας έχουν πιασμένους απ τ αρχίδια με το ζντράστβουιτσε. Εάν στο ντασβεντάνιε έχεις λεφτά ακόμα στο πορτοφόλι σου, έχεις ελπίδα την επόμενη φορά να σου πιάσουν το ένα αρχίδι....... Στη τρίτη φορά δε, μπορεί και να βγεις και τσάρκα...

εγω παντως ποτε δεν ειπα για τον εαυτο μου οτι εγω γνωση κ φιλοσοφια....αυτα που γραφεις συμφωνω οχι οτι δεν υπαρχουν κ εξαιρεσεις που με πολυ λιγα λεφτα να κανεις την δουλεια σου....αυτο που ειπα εαν διαβασες αυτα που εγραψα ειναι οτι αυτες ειναι για την δουλεια τους δηλαδη μονο για γαμησι....εχω βαρεθει να ακουω οτι ειναι καλες ψυχες κ καλοι ανθρωποι κ τους σεβονται τους αντρες....εαν ειναι ποτε δυνατον να εχουν καταστρεψει τοσους αντρες που δεν εχουν προσωπικοτητα κ με το που θα δουν ενα τετοιο μουνι τους πεφτουν τα σαλια κ χαλανε περιουσια κ μετα δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εαν ειναι ποτε δυνατον να δω μια τετοια για κατι παραπανω....μαγκια σου που το γαμησες μαγκια σου για οτι εχεις κανει αλλλα δεν εισαι ο μονος......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια επισημανση σχετικα με τους χαρακτηρισμους κ τους "μαλακες":

1.μαλακας δεν ειναι καποιος εθελοντης,μαλακας ειναι ο πονηρος μεσα στα στριπ.
το εθελοντής είναι επιθετικός προσδιορισμός. Αρα το ότι κάποιος είναι εθελοντής δεν παύει να είναι μαλάκας.
Πονηρός στα στριπ δεν υπάρχει. Εάν δεν καταλαβαίνεις ότι τι να κάτσει μια γκόμενα 5 λεπτά μαζί σου προς 25 ευρώ δεν είναι μαλακία τότε περαστικά. Αλλο εάν είσαι συνειδητοποιημένος. Μαλάκας πάντως δεν παύεις να είσαι.

2.μαλακας δεν ειναι αυτος που αποσκοπει να γαμησει μεσα απ'τα στριπ σκορπωντας χρημα,γιατι τον σκοπο του θα τον πετυχει,ετσι κ αλλιως - ασχετο που θα πληρωσει τα 3πλα απ'το να παιρνε μια πουτανα αυθεντικη κ οχι μια που παριστανει την κυρια ενω δεν ειναι,μιας κ μιλαμε για πουτανες ή βλαχαρες,ως επι τω πλειστον παντα!!!

Εχεις μια λογική κουκουρούκου... Παίρνεις Μερσεντέ μεταχειρισμένο και πληρώνεις τα τριπλά απ αυτά που πληρώνει κάποιος άλλος. Ε φίλε εάν δεν εξακολουθείς να θεωρείς τον εαυτό σου μαλάκα σε σχέση με τον άλλο και πάλι περαστικά.

3.μαλακας δεν ειναι αυτος που εχει φραγκα κ θελει να τα δινει στις πουτανες των στριπ,μαλακας ειναι αυτος που εχει φραγκα κ δινοντας τα στις πουτανιτσες μετα δεν εχει και κλαιει,το ιδιο μαλακας ειναι κ αυτος που δανειζεται για να κανει το κομματι του μεσα στα στριπ κ μετα κ αυτος κλαιει.

Και οι τρεις περιπτώσεις που ανέφερες μαλάκες είναι.

4.αμα θυμηθω καποια αλλη περιπτωση μαλακα θα την αναφερω.

Εμένα ίσως;

παντως δεν ειναι ολοι μαλακες κ αγαπουληδες επειδη τυχαινει να εχουν περισσοτερα λεφτα απο "εμας".

ετσι ????????????????????????????
Τι σχέση έχουν τα φράγκα ρε; Είτε χαλάσεις 100 με 600 ευρώ το μήνα μισθό, είτε χαλάσεις 1000 με μισθό 10000 το μήνα για μένα το ίδιο μαλάκας είσαι.

Συμβουλή.
Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει ο αλκοολικός όταν ζητάει βοήθεια για θεραπεία είναι να μαθαίνει να παραδέχεται ΟΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ. Στο τέλος, εάν σταματήσει το ποτό ή όχι δεν έχει σημασία. Εχει μάθει πάντως ότι είναι αλκοολικός.

Υ.Γ.1
Εγώ έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι μαλάκας κάθε φορά που περνάω την πόρτα ενός στριπ. Συμβουλή: Καιρός να το κάνεις και συ.....
Υ.Γ.2
Η μαλακία δεν έχει ούτε κοινωνικό, ούτε μορφωτικό ούτε οικονομικό διαχωρισμό.......
Την επόμενη φορά που θα περάσεις την πόρτα του στριπ και θα ακουμπησεις 100, 200, ή 1000, ή 3000 ευρώ να ξέρεις ότι ίσως υπάρχει και ένας πολύ λιγότερο μαλάκας από σένα που με τα λεφτά σου μετά τις 6 το πρωί θα γαμήσει τζάμπα και θα κάνει και τα ψώνια του.

Αντε και εις υγείαν του μαλάκα  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω παντως ποτε δεν ειπα για τον εαυτο μου οτι εγω γνωση κ φιλοσοφια....αυτα που γραφεις συμφωνω οχι οτι δεν υπαρχουν κ εξαιρεσεις που με πολυ λιγα λεφτα να κανεις την δουλεια σου....αυτο που ειπα εαν διαβασες αυτα που εγραψα ειναι οτι αυτες ειναι για την δουλεια τους δηλαδη μονο για γαμησι....εχω βαρεθει να ακουω οτι ειναι καλες ψυχες κ καλοι ανθρωποι κ τους σεβονται τους αντρες....εαν ειναι ποτε δυνατον να εχουν καταστρεψει τοσους αντρες που δεν εχουν προσωπικοτητα κ με το που θα δουν ενα τετοιο μουνι τους πεφτουν τα σαλια κ χαλανε περιουσια κ μετα δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εαν ειναι ποτε δυνατον να δω μια τετοια για κατι παραπανω....μαγκια σου που το γαμησες μαγκια σου για οτι εχεις κανει αλλλα δεν εισαι ο μονος......
Ρε φίλε για ξεκόλλα λίγο... Τους άντρες τους κατέστρεψαν με το ζόρι;
Είναι τελείως φάουλ η λογική σου.... Φταίει το αυτοκίνητο που δεν είχε παθητική ασφάλεια επειδή έτρεχες με 200.. ΟΚ!!!!!!!
Είπα γω ότι είμαι ο μόνος; Τι ζόρια τραβάς δεν καταλαβαίνω.
Να σου πω ότι έχω βρεθεί και στις δύο θέσεις. Αλλοτε κερδίζεις, αλλοτε χάνεις. Ετσι είναι αυτό το απιχνίδι. Σημασία έχει να το μάθεις καλά αλλιώς θα πέσεις στον τοίχο με 200 και θα σου φταίει η άτιμη κοινωνία...... :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Ρε φίλε για ξεκόλλα λίγο... Τους άντρες τους κατέστρεψαν με το ζόρι;
Είναι τελείως φάουλ η λογική σου.... Φταίει το αυτοκίνητο που δεν είχε παθητική ασφάλεια επειδή έτρεχες με 200.. ΟΚ!!!!!!!
Είπα γω ότι είμαι ο μόνος; Τι ζόρια τραβάς δεν καταλαβαίνω.
Να σου πω ότι έχω βρεθεί και στις δύο θέσεις. Αλλοτε κερδίζεις, αλλοτε χάνεις. Ετσι είναι αυτό το απιχνίδι. Σημασία έχει να το μάθεις καλά αλλιώς θα πέσεις στον τοίχο με 200 και θα σου φταίει η άτιμη κοινωνία...... :helpplea: :helpplea:

απλα διαφερουν οι αποψεις μας δεν εγινε κατι...

Επισκέπτης
Πονηρός στα στριπ δεν υπάρχει. Εάν δεν καταλαβαίνεις ότι τι να κάτσει μια γκόμενα 5 λεπτά μαζί σου προς 25 ευρώ δεν είναι μαλακία τότε περαστικά. Αλλο εάν είσαι συνειδητοποιημένος. Μαλάκας πάντως δεν παύεις να είσαι.

Εχεις μια λογική κουκουρούκου... Παίρνεις Μερσεντέ μεταχειρισμένο και πληρώνεις τα τριπλά απ αυτά που πληρώνει κάποιος άλλος. Ε φίλε εάν δεν εξακολουθείς να θεωρείς τον εαυτό σου μαλάκα σε σχέση με τον άλλο και πάλι περαστικά.

Και οι τρεις περιπτώσεις που ανέφερες μαλάκες είναι.

Εμένα ίσως;

Τι σχέση έχουν τα φράγκα ρε; Είτε χαλάσεις 100 με 600 ευρώ το μήνα μισθό, είτε χαλάσεις 1000 με μισθό 10000 το μήνα για μένα το ίδιο μαλάκας είσαι.

Συμβουλή.
Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει ο αλκοολικός όταν ζητάει βοήθεια για θεραπεία είναι να μαθαίνει να παραδέχεται ΟΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ. Στο τέλος, εάν σταματήσει το ποτό ή όχι δεν έχει σημασία. Εχει μάθει πάντως ότι είναι αλκοολικός.

Υ.Γ.1
Εγώ έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι μαλάκας κάθε φορά που περνάω την πόρτα ενός στριπ. Συμβουλή: Καιρός να το κάνεις και συ.....
Υ.Γ.2
Η μαλακία δεν έχει ούτε κοινωνικό, ούτε μορφωτικό ούτε οικονομικό διαχωρισμό.......
Την επόμενη φορά που θα περάσεις την πόρτα του στριπ και θα ακουμπησεις 100, 200, ή 1000, ή 3000 ευρώ να ξέρεις ότι ίσως υπάρχει και ένας πολύ λιγότερο μαλάκας από σένα που με τα λεφτά σου μετά τις 6 το πρωί θα γαμήσει τζάμπα και θα κάνει και τα ψώνια του.

Αντε και εις υγείαν του μαλάκα  :grin:

1.πονηροι υπαρχουν μεσα στα στριπ.κουτοπονηροι για την ακριβεια αλλα βαριεμαι να επεκταθω κ ν'αναλυσω τα χαρακτηριστικα τους.

2.Οταν καποιος συνειδητοποιει τι κανει,δεν σημαινει οτι ειναι μαλακια - αντικειμενικα,αφου παρεμβαλλεται η λογικη κ γενικα αφου εχει πληρη συναισθηση του τι γινεται δεν καταλαβαινω γιατι να χαρακτηριστει μαλακας ?

3.Αλλο να γαμησεις μια πουτανιτσα απο στριπ - δλδ να χει κ παραμυθι η υποθεση - και αλλο να γαμησεις μια πουτανα του μεταξουργειου.Μαλλον λαθος εξελαβες αυτο που εγραψα.

4.Δεν συμφωνω περι μαλακιας.

5.Εσενα δεν σε ξερω.

6.Σχεση εχουν τα φραγκα,γιατι ενας με 600€/μηνα αν χαλασει 100€ τοτε του μενουν 500€.Αν καποιος με 10.000€/μηνα χαλασει 1.000€,τοτε του μενουν 9.000€ ---->> ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ????

7.Δεν μ'αρεσει να μου δινεις συμβουλες,ειναι ωρα να το κοψεις αυτο το συνηθειο.Προφανως δεν ζητησα την αποψη σου για το προσωπο μου,αν ειμαι μαλακας ή οχι.Βεβαια η αυτοκριτικη σου ειναι για οσκαρ αλλα μεχρι εκει.Μην παιρνεις θαρρος απο το πουθενα.Δεν σου εδωσα κ το δικαιωμα αλλωστε να με κρινεις,χαρακτηριζεις ή να με συμβουλευεις δημοσια σαν "εθνοπατερας" ή "μεγας γαμιας" ή "μεγας γνωστης των παντων".

8.δεν συνηθιζω να κοντραρομαι στη μαλακια ή σε καποιον αλλο τομεα της ζωης μου.ουτε ομως και ν'ανταγωνιζομαι τα "ρεκορ" των αλλων.ζω τη ζωη μου,οποια κ αν ειναι αυτη κ ειμαι μια χαρα με τον εαυτο μου.τωρα αν καποιος γαμαει ή την παιζει στο τελος της μερας κ εχει γλιτωσει τα λεφτα που εχω χαλασει οπουδηποτε,στα παπαρια μου.δεν με απασχολει καν.
αν χαρακτηριζεται εξυπνοτερος ή μαλακοδιεστερος απο μενα,αυτος ο χαρακτηρισμος δεν γινεται απο μενα οποτε παλι δεν μ'ενδιαφερει.

Ελπιζω να λαμβανεις το υφος που σου γραφω. ;)
Οπως ελπιζω κ σε μια σωστη παραθεση,γιατι με μπερδευεις οπως απαντας!

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ο μεγαλος Οσκαρ Ουαϊλντ ειχε πει : η ψευδαισθηση ειναι η καλυτερη απο ολες τις απολαυσεις ...
αϊ στο διαολο σαυρα,παλιοπατσαβουρα erinal / αυτες ειναι οι ευχες μου για σενα για την ημερα του Αγ.Βαλεντινου .....
ζωές τελειωμένες και καμμένες. 
Ξεφτιλίζεστε ...και το χειρότερο διασκεδάζω αφάνταστα.. άρρωστος τρόπος σκέψης και ψυχολογικά ανάπηρος τρόπος ζωής.
σε πληροφορώ ότι πολλοί από εμάς είμαστε παντρεμένοι, έχουμε παιδάκια, ζούμε ευτυχισμένοι, κτλ, κτλ.( κρυφα δυστυχισμενοι)
διεφθαρμενος υπουργος ...
Πασλί τε νάχουι. Φσιε.........
Ασχημες εποχες. Εκλειπει εντελως η αισθητικη και η φρονηση.
Τσατρα πατρα ερωτευμενοι κι 'οτι αρπαξει ο κωλος μας...
Κολεγιά επιτόπου με Πούτιν, άνοιγμα συνόρων, ούτε βίζες, ούτε τίποτα, sukhoi su-32, τανκς, ανταλλαγές γυναικείου πληθυσμού και ...θα γαμάμε ΚΑΙ θα δέρνουμε...
Βιμπι μινιά....... μόι μους.... Βίμπι μινιά......
εμενα παλι, αυτομόλησε η παπαδια και την ψαχνω..
Μπόζε μοι
θα γιορτάσω την μέρα σε στριπ που προτείνετε και καλα…

Στον στερημένο συναισθημάτων εαυτό σας;
Σε εμάς που ξυνόμασταν χρόνια για το που και πως θα περάσετε αυτήν την εμπορική ξενόφερτη μπούρδα;
Στα φιλαράκια μέλη που θα σπεύσουν να σας χαρακτηρίσουν μάγκες και άντρες που δεν χρειάζονται αγάπες συμβατικές; (για το θεαθήναι)

Και τώρα που κάνατε την επανάστασή σας γράφοντας στο σαιτ, ότι θα πηδήξετε, μπορείτε να νοιώσετε ασφάλεια και ότι ναι υπάρχετε;

Πόση δυστυχία υπάρχει τελικά;
Ανθρώπων που θεωρούν μαγκιά το να πληρώσουν για να πηδήξουν.
Ανθρώπων που το θεωρούν τρόπο ζωής.
Ανθρώπων εγκαταλελειμένων από κάθε μορφή συναισθήματος και αγάπης, σε σημείο που «στον τοίχο»ενός θρέντ νοιώθουν την ανάγκη να γράψουν που θα περάσουν την ημέρα του αγίου παπαρίδη, μόνο και μόνο για να νοιώσουν ότι συμμετέχουν και αυτοί στο κοινωνικό status.
Ανθρώπων που η μοναξιά έχει βουλώσει κάθε αρτηρία τους και κραυγάζουν με κάθε κίνηση, λέξη ή συμπεριφορά, την ύπαρξή της μέσα τους.

Τελικά δεν ξέρω αν για την κατάντια των ανθρώπων αυτών νοιώθω λύπη, η σιχαμάρα..
Σε ποιον τα πουλάτε αυτά κύριοι;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ …δεν πουλαμε…αγοραζουμε ..με ευρω..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1.πονηροι υπαρχουν μεσα στα στριπ.κουτοπονηροι για την ακριβεια αλλα βαριεμαι να επεκταθω κ ν'αναλυσω τα χαρακτηριστικα τους.

Ομοίως. Και αυτοί όμως μαλάκες είναι.

2.Οταν καποιος συνειδητοποιει τι κανει,δεν σημαινει οτι ειναι μαλακια - αντικειμενικα,αφου παρεμβαλλεται η λογικη κ γενικα αφου εχει πληρη συναισθηση του τι γινεται δεν καταλαβαινω γιατι να χαρακτηριστει μαλακας ?

Γιατί απλά είναι. Μπορεί όχι για την πάρτη του. Στην κοινωνία αναφερόμαστε...

3.Αλλο να γαμησεις μια πουτανιτσα απο στριπ - δλδ να χει κ παραμυθι η υποθεση - και αλλο να γαμησεις μια πουτανα του μεταξουργειου.Μαλλον λαθος εξελαβες αυτο που εγραψα.

Οπως το γράφεις τώρα, συμφωνώ.

4.Δεν συμφωνω περι μαλακιας.

Δεκτόν.

5.Εσενα δεν σε ξερω.

Ε και; Ολοι οι καλοί μαλάκες χωράνε παντού  :2funny: :2funny:

6.Σχεση εχουν τα φραγκα,γιατι ενας με 600€/μηνα αν χαλασει 100€ τοτε του μενουν 500€.Αν καποιος με 10.000€/μηνα χαλασει 1.000€,τοτε του μενουν 9.000€ ---->> ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ????

Στα μαθηματικά λέγεται κλάσμα, ή ποσόστωση. Απλό παράδειγμα μιας και είσαι γαύρος. Ο Κόκκαλης έχει τρελλά φράγκα και τους έχει όλους αφήσει μαλάκες γιατί με τηρουμένων των αναλογιών λιγότερα έξοδα (αν και η τσέπη του ξεχειλίζει) από άλλους με μικρότερο, ή μεγαλύτερο πορτοφόλι έχει αποκομίσει τα περισσότερα. Θέλεις και άλλο παράδειγμα ποσόστωσης; Ποιός είναι πιο μαλάκας; Ο Αμπράμοβιτς της Τσέλσι, ή ο Μπερλουσκόνι της Μίλαν;
Παρτο αλλιώς... Απλή μέθοδος των τριών είναι.........

7.Δεν μ'αρεσει να μου δινεις συμβουλες,ειναι ωρα να το κοψεις αυτο το συνηθειο.Προφανως δεν ζητησα την αποψη σου για το προσωπο μου,αν ειμαι μαλακας ή οχι.Βεβαια η αυτοκριτικη σου ειναι για οσκαρ αλλα μεχρι εκει.Μην παιρνεις θαρρος απο το πουθενα.Δεν σου εδωσα κ το δικαιωμα αλλωστε να με κρινεις,χαρακτηριζεις ή να με συμβουλευεις δημοσια σαν "εθνοπατερας" ή "μεγας γαμιας" ή "μεγας γνωστης των παντων".

Η συμβουλή δεν είναι προσωπική. Φιλική είναι. Αν τη θέλεις την ακούς αν τη θέλεις τη γραφεις στ αρχίδια σου.
Θέλω να μου κάνεις παράθεση πότε είπα ότι είμαι εθνοπατέρας και μέγας γαμιάς, ή μέγας γνώστης των πάντων. Καταθέτω τις εμπειρίες μου και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συμπεράσματά μου. Εάν σ αρέσουν έχει καλώς. Εάν δε σ αρέσουν πάλι έχει καλώς.

8.δεν συνηθιζω να κοντραρομαι στη μαλακια ή σε καποιον αλλο τομεα της ζωης μου.ουτε ομως και ν'ανταγωνιζομαι τα "ρεκορ" των αλλων.ζω τη ζωη μου,οποια κ αν ειναι αυτη κ ειμαι μια χαρα με τον εαυτο μου.τωρα αν καποιος γαμαει ή την παιζει στο τελος της μερας κ εχει γλιτωσει τα λεφτα που εχω χαλασει οπουδηποτε,στα παπαρια μου.δεν με απασχολει καν.

Πρόσεξέ το αυτό........Μπορεί και κάποτε να σε απασχολήσει... Μέχρι τότε δικαίωμά σου είναι να το κάνεις όπως και δικαίωμά μου είναι να έχω άποψη με το αν αυτό είναι μαλακία, ή όχι.

αν χαρακτηριζεται εξυπνοτερος ή μαλακοδιεστερος απο μενα,αυτος ο χαρακτηρισμος δεν γινεται απο μενα οποτε παλι δεν μ'ενδιαφερει.

Δεκτόν. Δε συγκρινόμαστε αναμεταξύ μας. Κρίνουμε μια κατάσταση την οποία προφανώς εσύ προσωποποιείς γιατί κάπου σε όλα αυτά βλέπεις τον εαυτό σου και το παίρνεις προσωπικά.

Ελπιζω να λαμβανεις το υφος που σου γραφω. ;)

Τούμπαλιν  ;) ;)

Οπως ελπιζω κ σε μια σωστη παραθεση,γιατι με μπερδευεις οπως απαντας!

Βαριέμαι τα πολλά quotes... Τα μπούλλετς είναι καλύτερα σε πολλαπλές απαντήσεις  ;)

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
paterjohn = αυτα που εγραψες ηταν κατι σαν το αβαταρ σου / συνεννοηση κλαρινο / χρονια πολλα ...

Επισκέπτης
Ομοίως. Και αυτοί όμως μαλάκες είναι.

Γιατί απλά είναι. Μπορεί όχι για την πάρτη του. Στην κοινωνία αναφερόμαστε...

Ε και; Ολοι οι καλοί μαλάκες χωράνε παντού  :2funny: :2funny:

Στα μαθηματικά λέγεται κλάσμα, ή ποσόστωση. Απλό παράδειγμα μιας και είσαι γαύρος. Ο Κόκκαλης έχει τρελλά φράγκα και τους έχει όλους αφήσει μαλάκες γιατί με τηρουμένων των αναλογιών λιγότερα έξοδα (αν και η τσέπη του ξεχειλίζει) από άλλους με μικρότερο, ή μεγαλύτερο πορτοφόλι έχει αποκομίσει τα περισσότερα. Θέλεις και άλλο παράδειγμα ποσόστωσης; Ποιός είναι πιο μαλάκας; Ο Αμπράμοβιτς της Τσέλσι, ή ο Μπερλουσκόνι της Μίλαν;
Παρτο αλλιώς... Απλή μέθοδος των τριών είναι.........

Η συμβουλή δεν είναι προσωπική. Φιλική είναι. Αν τη θέλεις την ακούς αν τη θέλεις τη γραφεις στ αρχίδια σου.
Θέλω να μου κάνεις παράθεση πότε είπα ότι είμαι εθνοπατέρας και μέγας γαμιάς, ή μέγας γνώστης των πάντων. Καταθέτω τις εμπειρίες μου και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συμπεράσματά μου. Εάν σ αρέσουν έχει καλώς. Εάν δε σ αρέσουν πάλι έχει καλώς.

Πρόσεξέ το αυτό........Μπορεί και κάποτε να σε απασχολήσει... Μέχρι τότε δικαίωμά σου είναι να το κάνεις όπως και δικαίωμά μου είναι να έχω άποψη με το αν αυτό είναι μαλακία, ή όχι.

Δεκτόν. Δε συγκρινόμαστε αναμεταξύ μας. Κρίνουμε μια κατάσταση την οποία προφανώς εσύ προσωποποιείς γιατί κάπου σε όλα αυτά βλέπεις τον εαυτό σου και το παίρνεις προσωπικά.

Βαριέμαι τα πολλά quotes... Τα μπούλλετς είναι καλύτερα σε πολλαπλές απαντήσεις  ;)

αυτοι ειναι μαλακες για μενα. :grin: ->το ειπα κ προηγουμενως αν δεν το καταλαβες. :-

καποιος χαρακτηριζεται μαλακας συμφωνα με την κοινωνια ? τοτε οποιος δεν κλεβει κ δεν καρφωνει στην εποχη μας ειναι μαλακας απο αλλο ανεκδοτο,οχι απ'αυτα με τις πουτανιτσες των στριπ. ;)

για να λες οτι χωρατε παντου,ετσι θα'ναι.

σιγουρα δεν ξερεις μαθηματικα ή για να στο πω καλυτερα,δεν εχεις γνωση εφαρμοσμενων μαθηματικων.αυτο που αναφερεις κ με παραδειγμα δεν εχει εφαρμογη στο θεμα μας,καθοτι δεν μιλαμε για επιχειρησεις αλλα μονο για εξοδα ;)

παρε ενα παραδειγμα προβολης σου:
Στα στριπ που περπατάω χρόνια τώρα και γνωρίζω πολλά και εκ των έσω τα πράματα είναι απλά....Συνεχίστε να με διασκεδάζετε με τις "γνώσεις σας" και τις φιλοσοφίες περί στριπτηζούδων.
Μια συμβουλή......
κατα τ'αλλα δεν εχεις πει οτι εισαι γαμιας,εθνοπατερας κ παντογνωστης απλα μας δινεις να το καταλαβουμε.

παλι αρχιζεις να συμβουλευεις,σου ειπα δεν θελω συμβουλες κ υποδειξεις.ασε τη ζωη να τα φερει εμπρος μου κ θα τα μαθω κ εγω οπως τα εμαθες κ εσυ.ασχετο αν ειμαι μεγαλυτερος απο σενα κ ακομη δεν τα εμαθα.

δεν συγκρινομαι με κανεναν.δεν μπαινω καν στο κοπο.δεν υπαρχει λογος αλλωστε.ο καθενας ειναι για την παρτη του.
δεν κρινω καταστασεις,σχολιαζω καταστασεις.επισης,απο μικρος εμαθα να εκπροσωπω τον εαυτο μου κ μονον οποτε λανθανεις αν νομιζεις οτι βλεπω κατι προσωπικα.Σχολιαζω σε πρωτο προσωπο διοτι μιλαω για το πως βλεπω εγω το θεμα κ αυτους που αφορα,δεν ειναι απαραιτητο να ειμαι μεσα στη φαση.Αλλωστε δεν ειμαι τακτικος πελατης στα στριπ,πηγαινω για παρεα κ τελικα μου πληρωνουν τα λιγοστα εξοδα μου. ;)

το θεμα ειναι οτι εσυ δεν βαζεις μπουλετς,απλα απαντας απο κατω κ κανω μια ωρα να το διαβασω το κειμενο μου μαζι με το δικο σου!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καποιος χαρακτηριζεται μαλακας συμφωνα με την κοινωνια ? τοτε οποιος δεν κλεβει κ δεν καρφωνει στην εποχη μας ειναι μαλακας απο αλλο ανεκδοτο,οχι απ'αυτα με τις πουτανιτσες των στριπ. ;)

Είτε μας αρέσει είτε όχι σ αυ΄τη την πουτάνα κοινωνία ζούμε.. Και μένα με χαλάει το παράδειγμα που αναφέρεις αλλά δυστυχώς έτσι είναι.

για να λες οτι χωρατε παντου,ετσι θα'ναι.

:uglystupid: :uglystupid: Ο αυτοσαρκασμός είναι μεγάλη ψυχική εκτόνωση...

σιγουρα δεν ξερεις μαθηματικα ή για να στο πω καλυτερα,δεν εχεις γνωση εφαρμοσμενων μαθηματικων.αυτο που αναφερεις κ με παραδειγμα δεν εχει εφαρμογη στο θεμα μας,καθοτι δεν μιλαμε για επιχειρησεις αλλα μονο για εξοδα ;)

Τι είπες τώρα ρε παμμέγιστε; Τα έξοδα δημιουργούνται από κάποια έσοδα... Να στο πω αλλιώς γιατί για τα μαθηματικά και τις γνώσεις μου δε σε παίρνει  :uglystupid:. Με απλά λόγια.... Εσύ έχεις πιάσει κάποιον μαλάκα και με τα έσοδα αυτά σε πιάνει κάποιος άλλος μαλάκα.... Το ανέκδοτο με τον Κινέζο το ξέρεις;;;;

απλα μας δινεις να το καταλαβουμε.

Εσύ έτσι το παίρνεις... Πρτοφανώς το ιντερνετ παρεξηγεί .... Δε γνωριζόμαστε οποτε δε μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο. Ούτε και έχει σημασία άλλωστε σε ένα φόρουμ...

παλι αρχιζεις να συμβουλευεις,σου ειπα δεν θελω συμβουλες κ υποδειξεις.ασε τη ζωη να τα φερει εμπρος μου κ θα τα μαθω κ εγω οπως τα εμαθες κ εσυ.ασχετο αν ειμαι μεγαλυτερος απο σενα κ ακομη δεν τα εμαθα.

Μη με διαβάζεις τότες    :boobies: :boobies: :boobies: Εγώ έτσι έχω μάθει να μιλάω με αυτούς που αγαπάω  :smitten:

δεν συγκρινομαι με κανεναν.δεν μπαινω καν στο κοπο.δεν υπαρχει λογος αλλωστε.ο καθενας ειναι για την παρτη του.

Ποιός να συγκριθεί μαζί σουυυυυυυυυ....

Αλλωστε δεν ειμαι τακτικος πελατης στα στριπ,πηγαινω για παρεα κ τελικα μου πληρωνουν τα λιγοστα εξοδα μου. ;)

Ωραία παρέα!!!!!!! :dancing: :dancing: Θα με κάνετε και μένα μέρος της παρέας σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το θεμα ειναι οτι εσυ δεν βαζεις μπουλετς,απλα απαντας απο κατω κ κανω μια ωρα να το διαβασω το κειμενο μου μαζι με το δικο σου!
όποιος αγαπάει παιδεύει....... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αφου δεχεσαι το παραδειγμα της κοινωνιας,τοτε δεχομαι οτι οσοι πανε σε στριπ ανηκουν σε καποια υποκατηγορια μαλακα.

αφου τη βρισκεις κ εχεις τη δυναμη ν'αυτοσαρκαζεσαι,keep on!

μαλιστα,αφου λοιπον τα εξοδα δημιουργουνται απο εσοδα κ επειδη σαν δεδομενο εχουμε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που αναφερεσαι,τοτε αυτος που εχει φραγκα κ οχι απλα λεφτα--> ενα μισθο των (600-1000)€ σιγουρα δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα με το θεμα.Φανταζομαι οτι αν τυχαινει να εχεις λεφτα ή αν τυχαινε να ειχες λεφτα τοτε μαλλον δε θα σε ενοιαζε αν θα κερναγες κ 10 ποτα παραπανω κ ας μη γαμουσες.μονο που θα ξεχνουσες τη μανουρα που εχεις μονιμα στο σπιτι κ στη δουλεια σου αρκει για να κερνας κ να ζεις την ψευδεσθηση.Ελπιζω να πιανεις το νοημα,μαθηματικε μου εσυ.

Το ιντερνετ δεν κανει τιποτα απο μονο του.Αυτα που λεω,λες κ γενικα λεμε ειναι ειναι αυτα βαση των οποιων κρινομαστε!
Και ναι,δεν θελω να με πεισεις αλλα ουτε κ χρειαζεται!Ειμαστε ευτυχισμενοι κ χωρις εξηγησεις!

Οταν απευθυνεσαι τουλαχιστον σ'εμενα δεν μπορω να μην απαντησω,αν ποτε ξανα παραθεσω μηνυμα στα γραπτα σου να μου δωσεις συμβουλες,τωρα που μιλαμε οι 2 μας μονο προσπαθησε να το αποφυγεις.εκτος κ αν θες να μην μιλαμε κ ας αγαπας εσυ στα κρυφα!

ετσι πιστευω κ εγω,ποιος να συγκριθει μαζι μου ή γενικα με τον καθενα μας ? αφου ο εαυτος μας ειναι ο Θεος για τον καθενα μας.

δεν ειμαι ο αρχηγος της παρεας,ουτε αυτος που τρεχει στα στριπ.απλα ακολουθω οταν εχω κεφι κ λεφτα.παντως δεν χανεις τιποτα απ'την παρεα,ενα ματσο μαλακες κ αγαπουληδες μαζευονται - απ'αυτους που κοροιδευεις -.

μαγκια σου που αγαπας,συνεχισε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφου δεχεσαι το παραδειγμα της κοινωνιας,τοτε δεχομαι οτι οσοι πανε σε στριπ ανηκουν σε καποια υποκατηγορια μαλακα.

Οπως και όσοι πάνε γήπεδο, στο καζίνο, στον ιππόδρομο, στα μπουρδέλα, στα μασατζίδικα, στα νάιτ κλαμπ κλπ....

μαλιστα,αφου λοιπον τα εξοδα δημιουργουνται απο εσοδα κ επειδη σαν δεδομενο εχουμε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που αναφερεσαι,τοτε αυτος που εχει φραγκα κ οχι απλα λεφτα--> ενα μισθο των (600-1000)€ σιγουρα δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα με το θεμα.

Ναι εφόσον δεν πετάει και 600 Ευρώ για τη μαλακία του.....

Φανταζομαι οτι αν τυχαινει να εχεις λεφτα ή αν τυχαινε να ειχες λεφτα τοτε μαλλον δε θα σε ενοιαζε αν θα κερναγες κ 10 ποτα παραπανω κ ας μη γαμουσες.

Το έχω κάνει και μπορώ να κεράσω και παραπάνω απο 10..... και ξανά και ξανά και να πάρω και μερσεντέ ;). Απλά θεωρω μαλακία έστω και ένα ποτό. Αλλο εάν μου αρέσει  :dancing: :dancing: Ο καθένας με τα κολλήματά του... Κάθε κόλλημα ΔΕΝ παύει να είναι και μια μαλακία...

μονο που θα ξεχνουσες τη μανουρα που εχεις μονιμα στο σπιτι κ στη δουλεια σου αρκει για να κερνας κ να ζεις την ψευδεσθηση.

Την έχω ζήσει αυτή την ψευδαίσθηση. Οταν κάτι το κάνεις με μέτρο είναι καλό. Οταν χαθεί το μέτρο, η μαλακία ενίοτε "πληρώνεται" και κάποιες φορές σκοτώνει....Παντού ισχύει αυτό όχι μόνο στα κωλάδικα....

Ελπιζω να πιανεις το νοημα,μαθηματικε μου εσυ.

Εσύ το έπιασες το δικό μου νόημα;

Το ιντερνετ δεν κανει τιποτα απο μονο του.Αυτα που λεω,λες κ γενικα λεμε ειναι ειναι αυτα βαση των οποιων κρινομαστε!

Εφόσον το κάνεις με ονοματεπώνυμο και όχι πίσω από ένα ψευδώνυμο.....

Και ναι,δεν θελω να με πεισεις αλλα ουτε κ χρειαζεται!Ειμαστε ευτυχισμενοι κ χωρις εξηγησεις!

Ειδικά εμείς είμαι σίγουρος  :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :boobies:

Οταν απευθυνεσαι τουλαχιστον σ'εμενα δεν μπορω να μην απαντησω,αν ποτε ξανα παραθεσω μηνυμα στα γραπτα σου να μου δωσεις συμβουλες,τωρα που μιλαμε οι 2 μας μονο προσπαθησε να το αποφυγεις.εκτος κ αν θες να μην μιλαμε κ ας αγαπας εσυ στα κρυφα!

Καθένας δεν έχει την ίδια διάθεση κάθε μέρα... Πολλές φορές το τι λέμε επηρεάζεται απ την εκάστοτε προσωπική μας στιγμή, διάθεση. Δεν έχω τίποτα μαζί σου ούτε και θα αποκτήσω. Διάλογο κάνουμε και λέμε και καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.....

ετσι πιστευω κ εγω,ποιος να συγκριθει μαζι μου ή γενικα με τον καθενα μας ? αφου ο εαυτος μας ειναι ο Θεος για τον καθενα μας.

Ο μαθηματικός και ο φιλόσοφος....... :uglystupid: :uglystupid:

δεν ειμαι ο αρχηγος της παρεας,ουτε αυτος που τρεχει στα στριπ.απλα ακολουθω οταν εχω κεφι κ λεφτα.παντως δεν χανεις τιποτα απ'την παρεα,ενα ματσο μαλακες κ αγαπουληδες μαζευονται - απ'αυτους που κοροιδευεις -.

Είπα εγώ ότι αφού το κάνω δεν είμαι και γω ένας απ αυτούς;;;;;  :boobies: :boobies: :boobies:

μαγκια σου που αγαπας,συνεχισε!
:smitten: :smitten:

[/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom